ЦСКА остава без треньор -утре Любо Пенев може да бъде сменен

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Любо Пенев официално бе сменен като треньор на ЦСКА !

Мнениеот PFC Litex » 13 яну 2010 16:41

deepblue1963 , Борисов в интервюто си за новспорт освен за пари, пари и пак пари друго нищо не сподели, трябва човек да е от друга планета за да не зацепи причината за освобождаването му
Изображение

Потребителски аватар
plamenfm
Контакти:

Мнениеот plamenfm » 13 яну 2010 16:50

Новата криза в ЦСКА ще бъде факт още след първия кръг на пролетния дял. Ще продължи докато ТИТАН са собственици на отбора. Да се готвим за 3-4 години "суша"! А на бас! Когато започна "пияния" скандал, един левскар рече, че тези (собствениците) са същите като Батков! Усъмних се, но сега съм на 100% сигурен.

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 13 яну 2010 16:58

Да ви кажа честно, когато за пръви път прочетох тия дни че можело да сменят Любо ме напуши на смях...Звучеше ми някак не невероятно ами направо абсурдно....

Но ето че това е факт - "Титан"-ите решиха да задминат Батков..... :evil:

Предлагам президента Първанов да им даде орден - за простотия :!:
Нямам съмнения че ще получат и скункс - но е редно да ги наградят и с орден, както си трябва :!: :evil:

Аз съм фен на ЦСКА откакто се помня и ходя сравнително редовно на мачовете на отбора, особено в евротурнирите....
Бил съм свидетел на какво ли не - да изпъдят треньора след 2 загуби както стана с Александър Станков преди години в началото на един полусезон....
Да уволнят бате Паро и Краси Безински след като бяхме начело на класирането на полусезона.....

Да уволнят треньор заради един мач ( Пената е пресен пример )......

И змиите за които говореше гочето също съм ги чувал как съскат.....

Но чудото да уволнят старши треньора в първия ден от зимната подготовка - такава простотия честно да си кажа не помня...... :roll:

Но нещата ми се навързват - Любо наистина не е искал тези чуждестранни попълнения ( Митрески и Панку) , но мениджърските интереси са голяма работа......
Титан-ите са му казали - "С теб или без теб, тези играчи ще ги вземем" и това е положението....
А щом ги вземат - значи все пак някой ги иска в отбора - кой ако не новия треньор....

Приказките за разговорите за пари и така нататък са за наивници.....

Ще кажа за себе си - толкова съм обиден от тези малоумни действия на "Титан"-ите, че просто спирам да ходя на мачове на отбора.... :evil:
Но това няма да ме направи по-малко фен на ЦСКА от някои други привърженици...

Просто ми писна от управници, които не могат да проумеят простата истина, че треньор не се сменя през 6 месеца.... :evil:

Като ми премине след някой месец - пак ще съм с шаловете на китките и в сектор "Г" :!:

САМО ЦСКА!
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

vayk
Контакти:

Каква е грешката с Любослав Пенев?!

Мнениеот vayk » 13 яну 2010 17:05

Поредната чутовна глупост на ЦСКА. За пети или шести път в последните 10 години сменяме треньора през зимната пауза.2000/01 - Катуци със Сашо Станков, 2001/02 - Паро Никодимов с Луиджи Симони,2003/04 - Сашо Станков с Феро, 2004/05 - Феро с Йешич, 2008/09 - Д.Пенев с Любо,сега 2009/10 - Любо с Йешич???? От 6 смени само една титла. Това е пълен абсурд и със сигурност нищо добро не ни чака през пролетния полусезон. Никой май не си дава сметка,че освен всичко друго Любо е БЕЗСПОРЕН АВТОРИТЕТ,ползващ се с уважението,както на огромното мнозинство цесекари,така и на противниците ни. Да не забравяме,че треньори като Стойчо и Йешич на които сме благодарни за това,което са направили за ЦСКА, се конфронтираха доста сериозно както с противниците,така и с медиитеТова се харесваше на феновете,но страдаше най-вече клубът,който беше под всевъзможен медиен обстрел,най-вече по времето на Йешич. Защото едно е,когато насреща си имаш за мишена един полудоказан сръбски треньор,а съвсем друго голяма легенда на българския футбол - един от 10-те най-велики играчи на България за всички времена. При положение,че ЦСКА няма никакво лоби във футболния съюз не е без значение и факта,че Любо е близък приятел с Бойко,което ако и да не помага особено,със сигурност не вреди,просто някои фактори в българския футбол го имат като едно на ум. Давам си сметка какво е в момента и в главите на футболистите. Едни се радват защото ще бъдат реабилитирани при новия треньор - Иванов,Котев,Данчо Тодоров,Караджата. Други страдат защото бяха наложени именно от Любо и сега не се знае какво да очакват - говоря за сливенските перли. Очаквам и поредните орди от сръбски анонимници, водени на бял кон от Кристина Паунич,които да захлебят от ЦСКА и след 100-200 минути с червената фланелка да си тръгнат по-живо по-здраво.

Две думи и за новата селекция. Единствено Петре става и то ако е предишния Петре. Такива като Панку,Митрески,оня от Хайдук/Кула/ с лопати да ги ринеш в България. За Митко Илиев няма какво да говорим - добро момче по характер,но по ялов и от Асенчо Букарев навремето. Положително ще е ако Вальо Илиев се върне - един доказан биткаджия и армеец. За Галчев нямам особени впечатления,но мисля че играчи на неговия пост имаме доста - Коста Янев,Тошко,Мороз,Светльо Петров - не го виждам в тази конкуренция. Не бяха взети хора в най-невралгичните зони - левия фланг,както и разиграващ халф,тъй като Маркиньос не се знае кога ще се оправи. С две думи отново ненужна селекция пна килограм.

Накрая,ще бъда много щастлив ако се окаже,че не съм прав в преценките си и през май вдигнем шампионската купа,но това което виждам не ме прави оптимист. Дано да греша!

zippy
Контакти:

Мнениеот zippy » 13 яну 2010 17:05

Левскар съм и напрао си ме е яд. Слаб Левски или цска = слаб български футбол. Догодина очаквайте пламен марков по догодина стойчо младенов... В бг-то си е така, идват млади треньори с бъдеще, опитват се да работят и тия дебили си връщат старите провалили се вече треньори(тъпите сърби) същото беше и с достанич. Тука си е затворен кръговрат и така ше си остане...

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: грешката с Любо!

Мнениеот Бижутера » 13 яну 2010 17:10

Официално го махнаха:

http://cska.sportal.bg/bg/article:1119
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 13 яну 2010 17:15

Абе какво сте се хванали за Пенев,като удавник за сламка ?

Йешич е в пъти по-добър тренер от Пенев,малко ли грешки направи ?

Не са го махнали за свой кеф ... имало е нещо за да го махнат иначе няма логика да вървят против интересите си !
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 13 яну 2010 17:15

Официално: Любо е аут!
Изображение

trex
Контакти:

Re: Каква е грешката с Любослав Пенев?!

Мнениеот trex » 13 яну 2010 17:19

Че колко треньори на ЦСКА за последните 10г са се задържали повече от година? :roll:

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 13 яну 2010 17:24

Angoff написа:Абе какво сте се хванали за Пенев,като удавник за сламка ?

Йешич е в пъти по-добър тренер от Пенев,малко ли грешки направи ?

Не са го махнали за свой кеф ... имало е нещо за да го махнат иначе няма логика да вървят против интересите си !

И сега беше точния момент за това ???! :shock:

Върни се в “ЦСКА”