Лига Европа 2020/21 (Първи кръг /ЦСКА (София) — Сайринс (Малта) /27.08.2020/20:00ч
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Лига Европа 2020/21 (Първи кръг /ЦСКА (София) — Сайринс (Малта) /27.08.2020/20:00ч
Бай Стамене , време е да се събудиш като треньор на ЦСКА , а не на .....Арда !!!
Последна промяна от ugly bug на 27 авг 2020 23:02, променено общо 1 път.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Re: Лига Европа 2020/21 (Първи кръг /ЦСКА (София) — Сайринс (Малта) /27.08.2020/20:00ч
UNBEATABLE написа:Време е да спрем с тия треньорски сменки след 3 мача! Нека не забравяме, че само малшанса и дебилния Жеферсон ни лишиха от победата в рАзград! Стамен тогава направи супер сезон с що годе прилична игра (средно по 3 гола на мач). После си дойде НЕМ , който по мое лично мнение се справяше супер и с поведение , като треньор и с тактика. Той ви дава директен футбол - не се харесва , Стамен иска тики-така пак не се харесва... Няма как да стане! Ебаваме се с Левски, ама и ние не сме по-назад с тия изказвания. Не ръководството а феновете трябва да дадът някакъв шанс на треньора и екипа му! Крушата с изключение на финала (който пак си беше абсолютен малшанс) също си взимаше 90 процента от мачовете... Нашия манталитет трябва да се промени, не на Ганчев, не на Стоилов! Дайте поне минимум година/две. Знам, че никой не иска да чака толкова , аз също... Обаче трябва да има някакъв толеранс, и феновете сме хората, които могат да го дадът , не толкова ръководството.
Прав си, но вече няколко мача отборът е пълна скръб. Играта ни е трагична.
Целият ни отбор бе много слаб, но някои бяха направо окуцяли днес, имам предвид Юга, Белтраме и Кери. Не знам защо Стамен ги изтърпя на терена толкова време.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
NOMER14 написа:Трети мач подред 2-1 с късни голове, два от тях в последната минута. Докога?
И в 3 от 4 случая последният гол е на Бачо Али.
Бачо Али шампион але але.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
- UNBEATABLE
- Контакти:
Mitata написа:UNBEATABLE написа:Време е да спрем с тия треньорски сменки след 3 мача! Нека не забравяме, че само малшанса и дебилния Жеферсон ни лишиха от победата в рАзград! Стамен тогава направи супер сезон с що годе прилична игра (средно по 3 гола на мач). После си дойде НЕМ , който по мое лично мнение се справяше супер и с поведение , като треньор и с тактика. Той ви дава директен футбол - не се харесва , Стамен иска тики-така пак не се харесва... Няма как да стане! Ебаваме се с Левски, ама и ние не сме по-назад с тия изказвания. Не ръководството а феновете трябва да дадът някакъв шанс на треньора и екипа му! Крушата с изключение на финала (който пак си беше абсолютен малшанс) също си взимаше 90 процента от мачовете... Нашия манталитет трябва да се промени, не на Ганчев, не на Стоилов! Дайте поне минимум година/две. Знам, че никой не иска да чака толкова , аз също... Обаче трябва да има някакъв толеранс, и феновете сме хората, които могат да го дадът , не толкова ръководството.
Прав си, но вече няколко мача отборът е пълна скръб. Играта ни е трагична.
Целият ни отбор бе много слаб, но някои бяха направо окуцяли днес, имам предвид Юга, Белтраме и Кери. Не знам защо Стамен ги изтърпя на терена толкова време.
Съгласен съм. Юга нямаше точен пас, Белтраме му чухме името точно 2 пъти за 60-65 минути, и все пак ги смени , а не ги чака до 80-тата минута... Колкото до Кери, тази част на терена беше много изолирана, дори при появата на Йомов, но според мен е заради Гълъбов , защото той беше супер дупка, той няма идея , с която да помогне в атака , цялата дясна зона няма как да е полезна , когато този човек не подкрепя крилото в атака , а в същото време се представя зле и в защита... 80% от мача се игра в ляво, защото Мазику и Енрике знаеха какво правят...
k20dan4o написа:Mitata написа:NOMER14 написа:Трети мач подред 2-1 с късни голове, два от тях в последната минута. Докога?
С тия играчи и този страхлив треньор провалите предстоят.
Дано не си прав, искам силна конкуренция в първенството. Виж Локото издишат вече.
А най-лошото е, че в повечето случаи голяма част от отборите в първенството си ги бием резонно. Сега дойдоха едни малтийци и тотално ни разбиха. Смятай какво говори това за качеството на голяма част от А група.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
UNBEATABLE написа:Съгласен съм. Юга нямаше точен пас, Белтраме му чухме името точно 2 пъти за 60-65 минути, и все пак ги смени , а не ги чака до 80-тата минута... Колкото до Кери, тази част на терена беше много изолирана, дори при появата на Йомов, но според мен е заради Гълъбов , защото той беше супер дупка, той няма идея , с която да помогне в атака , цялата дясна зона няма как да е полезна , когато този човек не подкрепя крилото в атака , а в същото време се представя зле и в защита... 80% от мача се игра в ляво, защото Мазику и Енрике знаеха какво правят...
Енрике и Мазику също бяха слаби, но поне малко от малко се стараеха. За мен най-голямото разочарование за съжаление, е Антов. Забелязва се регрес в играта на това момче, дано е временен.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
-
- Контакти:
Mitata написа:UNBEATABLE написа:Съгласен съм. Юга нямаше точен пас, Белтраме му чухме името точно 2 пъти за 60-65 минути, и все пак ги смени , а не ги чака до 80-тата минута... Колкото до Кери, тази част на терена беше много изолирана, дори при появата на Йомов, но според мен е заради Гълъбов , защото той беше супер дупка, той няма идея , с която да помогне в атака , цялата дясна зона няма как да е полезна , когато този човек не подкрепя крилото в атака , а в същото време се представя зле и в защита... 80% от мача се игра в ляво, защото Мазику и Енрике знаеха какво правят...
Енрике и Мазику също бяха слаби, но поне малко от малко се стараеха. За мен най-голямото разочарование за съжаление, е Антов. Забелязва се регрес в играта на това момче, дано е временен.
Е,чак пък регрес! Всеки може да направи някой слаб мач. Ванката Иванов го обясни добре в студиото, дано да е имало кой да го чуе!
Хайл Мусолини
bubka написа:ugly bug написа:bubka написа:Ех, троловете само как се бяха наредили и чакаха на пусия аха да се издъним, язък.
Отборът показа дух и класа и направи добър обрат.
Ти сериозно ли ..!?
Точно срещу тия ...!?
Естествено, че се ебавам, но че на доста хора от другите сектори на форума им се присрА рязко накрая е вярно
.
Баче Стамен много зле. Досега му давах голям кредит на доверие, но си е редна оставка тук.
Баче ти Стамен пребори сирените! Ти чел ли си сторогръцката митология?

UNBEATABLE написа:Време е да спрем с тия треньорски сменки след 3 мача! Нека не забравяме, че само малшанса и дебилния Жеферсон ни лишиха от победата в рАзград! Стамен тогава направи супер сезон с що годе прилична игра (средно по 3 гола на мач). После си дойде НЕМ , който по мое лично мнение се справяше супер и с поведение , като треньор и с тактика. Той ви дава директен футбол - не се харесва , Стамен иска тики-така пак не се харесва... Няма как да стане! Ебаваме се с Левски, ама и ние не сме по-назад с тия изказвания. Не ръководството а феновете трябва да дадът някакъв шанс на треньора и екипа му! Крушата с изключение на финала (който пак си беше абсолютен малшанс) също си взимаше 90 процента от мачовете... Нашия манталитет трябва да се промени, не на Ганчев, не на Стоилов! Дайте поне минимум година/две. Знам, че никой не иска да чака толкова , аз също... Обаче трябва да има някакъв толеранс, и феновете сме хората, които могат да го дадът , не толкова ръководството.
Задължително 2 години пълен картбланш за треньора, но не и за Белчев! Белчев няма качествата за треньор на отбор от първата шестица. Трябваше 2те години да се дадат на Крушчич. ЦСКА трябва да налага една тактика 5,6 години, независимо кой е треньора. Аз искам директен футбол с гегенпреса, високо темпо, бързи контри и по - твърда игра. Само с такъв стил ще имаме шанс за нещо в Европа. Тактиката на Белчев е обречена на провал, а той никога няма да я промени. Друг е въпроса, че треньора трябва да е задник с авторитет, да мачка когато се налага и да мотивира. Белчев се извинява всяко интервю като малка ученичка. Много трудно ще се накарам да гледам мача със Славия, повръща ми се от начина на игра в момента.
Ще е интересно
2 кръг ЛЕ
ЦСКА-Лц
3 кръг в ЛЕ...само в рамките на една седмица.