От вчера съм доволен, че излязохме втори заради загубата на Локо и че нааай-сетне Алито вкара и на терена и то 2 пъти. Да, съдията има заслуга за първия и втория гол, но пък и нашите проспаха всичко, което можеше да се проспи. Вчера трябваше да ги унищожим през първия половин час, а ние им даваме поводи да си вдигнат главата. Не съм доволен от Гълъбов, Турицов, Мазику, но най-вече от Занев, понеже той е тарторът там. Време и вратарят да почива малко.
Според мен мястото на Антов е като ЦЗ. Стига експерименти! Той трябва е титулярен централен защитник.
Все още не мога да се сетя защо крилото - левичар играе отдясно. Ми имаш хора - пусни Кери отляво, пък Джесата отдясно. Защо мъчиш човека?
Евандро беше голяма дупка вчера.
ЦСКА - Левски
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА - Левски
k20dan4o написа:Доста точки събрахте в последните минути на мачовете, но си мисля че в сряда няма да ви се усмихне късмета.
[offtopic]Славия 1913 (София) - ЦСКА (София) 1:2 (0:0)
[1:0 Янис Карабельов 60', 1:2 Евандро 69',87']
ЦСКА (София) - Левски (София) 2:2 (0:2)
[0:1 Станислав Иванов 12', 0:2 Найджъл Роберта 18', 1:2 Евандро 73',
2:2 Раул Албентоса 88']
Черно море (Варна) - ЦСКА (София) 0:2 (0:0)
[0:1 Кристиян Малинов 88', 0:2 Али Соу 90'+3']
Витоша (Бистрица, обл.София ст.) - ЦСКА (София) 0:1 (0:0)
[0:1 Евандро 85']
ЦСКА (София) - Левски (София) 3:3 (1:2)
[1:0 Янис Каргас 16'-аг, 1:1 Иван Горанов 35'-д, 1:2 Хали Тиам 45'+3',
2:2 Греъм Кери 58'-д, 2:3 Симеон Славчев 62', 3:3 Али Соу 88'[/offtopic]
Ти за Фърги тайм чувал ли си?
А знаеш ли Ливърпул този сезон, колко мача измъкнаха в последните минути или добавеното време?
Какво значение има, кога пада гола? Щом има такава тенденция означава, че съответния отбор не се предава и до последно се опитва да промени нещата, ако са негативни за него.
Arsenal- a new era begins ! Again!...
djd написа:От вчера съм доволен, че излязохме втори заради загубата на Локо и че нааай-сетне Алито вкара и на терена и то 2 пъти. Да, съдията има заслуга за първия и втория гол, но пък и нашите проспаха всичко, което можеше да се проспи. Вчера трябваше да ги унищожим през първия половин час, а ние им даваме поводи да си вдигнат главата. Не съм доволен от Гълъбов, Турицов, Мазику, но най-вече от Занев, понеже той е тарторът там. Време и вратарят да почива малко.
Според мен мястото на Антов е като ЦЗ. Стига експерименти! Той трябва е титулярен централен защитник.
Все още не мога да се сетя защо крилото - левичар играе отдясно. Ми имаш хора - пусни Кери отляво, пък Джесата отдясно. Защо мъчиш човека?
Нямаме достатъчно футболисти. С ЦСКА се разделиха двама от стабилните ни играчи - Албентоса и Бикел, напуснаха още 2-3. Пишат, че Юрич е дал положителна проба за вируса. Ще се наложи треньорът да ползва наличните играчи.
Вчера ми допадна старанието на отбора, но личи че му липсва класа. Такива елементарни грешки в защита не се правят и в аматьорските групи.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
Mitata написа:djd написа:От вчера съм доволен, че излязохме втори заради загубата на Локо и че нааай-сетне Алито вкара и на терена и то 2 пъти. Да, съдията има заслуга за първия и втория гол, но пък и нашите проспаха всичко, което можеше да се проспи. Вчера трябваше да ги унищожим през първия половин час, а ние им даваме поводи да си вдигнат главата. Не съм доволен от Гълъбов, Турицов, Мазику, но най-вече от Занев, понеже той е тарторът там. Време и вратарят да почива малко.
Нямаме достатъчно футболисти. С ЦСКА се разделиха двама от стабилните ни играчи - Албентоса и Бикел, напуснаха още 2-3. Пишат, че Юрич е дал положителна проба за вируса. Ще се наложи треньорът да ползва наличните играчи.
Вчера ми допадна старанието на отбора, но личи че му липсва класа. Такива елементарни грешки в защита не се правят и в аматьорските групи.
Ми класата в защита я изгонихме, понеже бил отговарял. А пък другата класа я прахосваме като халф, където се искат съвсем други качества. Като добавим нетипичното място на Кери, остава само да сложим Алито вратар, а напред да изкараме Бусато, понеже е бразилец.

- delqnski47
- Контакти:
Беха си умрели до оная дузпа.На полувремето не разбрах кво се случи.С един удар два гола .Некви тъпи грешки на вратаря ...
Ако Албентоса беше на линия тоя мач нямаше да завърши така.
Ако Албентоса беше на линия тоя мач нямаше да завърши така.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.