Левски - ЦСКА 21.05.2019 г.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Левски - ЦСКА 21.05.2019 г.

Мнениеот delqnski47 » 22 май 2019 11:17

hydetoshi написа:
шивача написа:След като преспах се оказа, че кефа е двоен :) Още веднъж благодаря на г-н Божков и нека знае, че винаги е добре дошъл при нас. Отново и с името си 8-) И един призив към нашите: нека подкрепим подуенци в баража. Не е нужно от стадиона, просто да им стискаме палци в тяхната битка :!:

[offtopic]Не знам с ирония ли го казваш или сериозно,но аз наистина ще подкрепя Левски в баража. Каквото и да е,няма как Славия или Етър да имат по-добро представяне в ЕКТ. Ето и миналата година Левски падна от Вадуц,но поне взеха победа в реванша. Другите най-много някой равен да избутат.
Изобщо седмия да се бори за ЕКТ е безумие. Говорим за българското първенство,в което и втория и третия са слабички,а какво да кажем за седмия? Като си помисля ,че преди 2 години Верея беше на 1 гол от дузпа да влезе в ЕКТ и пропусна 2 поредни,направо тръпки ме побиват.[/offtopic]

[offtopic]Лицемери... :evil:
Просто искате да гледате как падат в Европа.... :!: :!: :idea:[/offtopic]
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 22 май 2019 11:26

hydetoshi написа:[offtopic]Каквото и да е,няма как Славия или Етър да имат по-добро представяне в ЕКТ. Ето и миналата година Левски падна от Вадуц,но поне взеха победа в реванша. Другите най-много някой равен да избутат.[/offtopic]

[offtopic]Те и Славия като играха със Заглембе взеха победа тук. Ама бързо се забравя ако не сме ние или Левски.[/offtopic]

scevola7
Контакти:

Мнениеот scevola7 » 22 май 2019 11:32

Чорбаджийски беше над всички в този мач, не даде на сините да мръднат! Много съм го критикувал, но явно момчето работи по изчистване на грешките. Много добро впечатление направи Евандро - има много качества в това младо момче. Също така добре се представиха Малинов, Бикел, Енрике, дори Джеферсон. Жалко за Турицов - дано момчето се оправи бързо. С две думи имаме млад състав на който му трябват две, три качествени попълнени, и добър треньор.

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 22 май 2019 11:59

hydetoshi написа:
шивача написа:След като преспах се оказа, че кефа е двоен :) Още веднъж благодаря на г-н Божков и нека знае, че винаги е добре дошъл при нас. Отново и с името си 8-) И един призив към нашите: нека подкрепим подуенци в баража. Не е нужно от стадиона, просто да им стискаме палци в тяхната битка :!:

[offtopic]Не знам с ирония ли го казваш или сериозно,но аз наистина ще подкрепя Левски в баража. Каквото и да е,няма как Славия или Етър да имат по-добро представяне в ЕКТ. Ето и миналата година Левски падна от Вадуц,но поне взеха победа в реванша. Другите най-много някой равен да избутат.
Изобщо седмия да се бори за ЕКТ е безумие. Говорим за българското първенство,в което и втория и третия са слабички,а какво да кажем за седмия? Като си помисля ,че преди 2 години Верея беше на 1 гол от дузпа да влезе в ЕКТ и пропусна 2 поредни,направо тръпки ме побиват.[/offtopic]

[offtopic]И Славия и Етър ще елиминират, не просто бият, тима на Вадуц. Хайде малко по-сериозно.[/offtopic]
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 22 май 2019 12:05

hydetoshi написа:

[offtopic]Няма ирония, брат. Но има лек замисъл :mrgreen: Ако вземат баража, ще почиват 10-тина дни по-малко и това ще им наруши подготовката.[/offtopic]
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 22 май 2019 12:16

dafquezz написа:Забелязвам обаче как когато младия нахалник НЕМ играе абсолютно същата игра, бива оплюван, не отивало на ЦСКА, срамно било, а Люпко е "гросмайстор", "тактик", "стратег" и не знам си още какъв. Лично мнение - с НЕМ вече щяхме да сме официално шампиони преди 2-3 кръга.

[offtopic]Нищо общо нямат и никакъв шампион и то кръгове преди края нямаше да си с НЕМ. Последния си губеше преките двубои. Разбирай тези с Лудогорец и Левски. Да, печелеше на макс останалите. И това е неговата тактика. Тия преките съперници да съберат по-малко точки срещу другите съперници, достатъчно по-малко, че да се компенсират загубените впреките двубои. Идеален е за отбор със статут на трети-четвърти по сила. Примерно Берое. Взема всички мачове с пълен актив срещу по-слабите съперници и някой път 2-3 загуби от ЦСКА и Левски може и да проработят ако грандовете са направили по 2-3 ремита и загуби през сезона.

Люпко Петрович няма нищо общо. Това вече е класа. Та той откакто пое палката всичко взе с едно изключение и то не по негова вина. Просто изпълнителя не си свърши работата при дузпата, за да протече напълно по план всичко. А мачовете не са леки! С Лудогорец и Левски, гостувания на Морето и Берое. Какво повече искаш?
И стига с тази мантра бил стар. Има можещи и неможещи. Стар-млад и при новите тенденции към 2019 година е много по-добър. Той и Съра беше стар ама за довиждане в последния сезон си взе титлата пред милиардерите от Сити. Ей тъй да си знаят, че ще правят хегемония ЧАК когато него го няма.
Или пък другото. Някаква дефанзивна тактика му се лепва в един калъп с една камара треньори. Нещо като Хубчев да речем. Отзад, противника напада, ти го изненадваш и хоп победа с един гол при защитна игра. Не е точно така. Това елементарното го правят нашите. Люпко или Пената са друг тип и наистина са стратези, умници и рабиращи играта. А не някакви случайни чичковци както често ги обрисувате. То може в повечето време и да е дефанс ама има и мисъл. Забеляза ли в Ст.Загора как първо 20 минути ги смля? Ами тя идеята не е лоша. Ако беше и 2:0 набързо той мача е свършил. Нека си атакува Берое почти цял мач. Ние вече сме взели своето. Стоим и пазим сигурните позиции, а и най-вероятно и трети ще им шибнем в остатъка най-спокойно. И с Лудогорец беше така. Началото не беше никаква защита и тръгна да си вземе своето. И мача му тръгна много добре и с положения и най-вече с възможност още в 5-тата минута да води. Не знам ако беше влязла дузпата какво щеше да стане. Люпко е умник и като нищо можеше и 20 минути да продължи натиска в търсене на съкрушителен втори удар, а пък после да, що да не изпадне в дефанс.

И последно да припомня. Преди 2-3 сезона, насред многогодишната хегемония на Лудогорец и то не в този последния им слаб сезон, а тогава бяха силни, Левски почти цяла есен с Люпко и една камара несретници изпълнители водеше в класирането. Ако това ти се струва слабо не знам какво да кажа. И той се отказа не заради крайно неравностойните ситуации в двата отбора (в полза на Разград), а заради пречките отвътре. Много му дойде от по-слабата позиция да компенсира силата на Лудогорец, но се справяше обаче като сложим и натиска отвътре не му се бореше на два фронта и срещу левскари и си би дузпата. Оставяйки отбора в много добро положение...............положение което без него никога не достигна при италианци, словенци, българи, всякакви.

Ако Люпко беше не 5, а 10 кръга преди края начело сигурно щяхме да сме шампиони. Най-малкото нямаше да има такива конфузни ситуации и то на два пъти с Ботев.[/offtopic]
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 22 май 2019 12:31

scevola7 написа:Чорбаджийски беше над всички в този мач, не даде на говедата да мръднат! Много съм го критикувал, но явно момчето работи по изчистване на грешките. Много добро впечатление направи Евандро - има много качества в това младо момче. Също така добре се представиха Малинов, Бикел, Енрике, дори Джеферсон. Жалко за Турицов - дано момчето се оправи бързо. С две думи имаме млад състав на който му трябват две, три качествени попълнени, и добър треньор.

[offtopic]Добър треньор си имахме, ама го разкарахме в края на подготовката, .... щото сме ЦСКА и трябва да мачкаме яко 90 минути във всеки мач!
Чорбата си беше на много прилично ниво цяла есен и само недалновидното отношение на Ел Любо към него го вкара пак в лека дупка за 2-3 мача.
Черни също прогресира страшно много през тази година. Дано го задържим, ама ме съмнява. Най-вероятно ще отиде да пази в Русия за доста повече пари.
За Малинката сме коментирали много - 2-3 картона за цял полусезон при НЕМ и после .... старата песен!

Ръководството беше критикувано много за зимния трансферн прозорец, но за мен допусна само една голяма грешка - не взе алтернатива на Тиаго! Не ги виня особено за лявата зона на защитата, защото Джеферсон получава солидна заплата и няма как да се предвиди, че през седмица ще е извън групата с контузия.
Колкото до безспирния рев, че Мауридес бил кеширан - най-добрият ход! Взехме го за 300К (мисля долара) на пожар, вкара доста важни голове и докара солидна сума в касата, като освободи място за Соу(чието откупуване зимата често се пропуска) и Евандро.
Игрово най-много загубихме от продажбата на Кирчо, но реално не бяхме в позиция да го задържим.
Мисля, че отборът ни има потенциал![/offtopic]
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 22 май 2019 12:59

Непринуден написа:
dafquezz написа:Забелязвам обаче как когато младия нахалник НЕМ играе абсолютно същата игра, бива оплюван, не отивало на ЦСКА, срамно било, а Люпко е "гросмайстор", "тактик", "стратег" и не знам си още какъв. Лично мнение - с НЕМ вече щяхме да сме официално шампиони преди 2-3 кръга.

[offtopic]Нищо общо нямат и никакъв шампион и то кръгове преди края нямаше да си с НЕМ. Последния си губеше преките двубои. Разбирай тези с Лудогорец и Левски.

Люпко Петрович няма нищо общо. Това вече е класа. Та той откакто пое палката всичко взе с едно изключение и то не по негова вина. Просто изпълнителя не си свърши работата при дузпата, за да протече напълно по план всичко. А мачовете не са леки! С Лудогорец и Левски, гостувания на Морето и Берое. Какво повече искаш?

Ако Люпко беше не 5, а 10 кръга преди края начело сигурно щяхме да сме шампиони. Най-малкото нямаше да има такива конфузни ситуации и то на два пъти с Ботев.[/offtopic]

[offtopic]Не знам как се сравняват точно двамата. Но да го направим с ударите към вратата като показател. Защото нали все те се дават за пример когато се критикуваше НЕМ. Да вземем мачовете с Берое, които са най-добрият пример. При НЕМ есента: ЦСКА (5 точни, 4 неточни) - Берое (4 точни, 3 неточни)- резултат 1:1 ; С Люпко: ЦСКА (3 точни, 4 неточни)- Берое (8 точни, 10 неточни) - резултат 0:1 за нас. Разликата тук е, че с НЕМ Беройци ни изравниха рано, рано след грешка на Бодуров при центриране към Камбуров. С Люпко второто полувреме ни съсипаха, но така и не успяха да вкарат, главно защото Черни беше във форма. Разлика в подхода нямаше, просто дедо имаше късмет, а Маестро НЕ- даже дузпа и 100-процентово положение му изпусна Мауридес.
Срещу Лудогорец и двамата имат максимум 2 точни удара, сигурен съм. Срещу Левски вчера (и Левски не е този Левски, който беше есента - още в играта за титлата и с Яблонски, Холмар, Цветкович, ОБЕРТАН, а с юноши на тяхно място), вторият ни точен удар в мача е при първия гол в 70тата минута. Общо точните са ни три. Три точни, два гола, Люпко е гений!

Просто есента се мрънкаше, че така и така няма да ни оставят да сме шампиони, то нека губим, ама поне да играем красиво. Дори като си взимахме точките се недоволстваше, че нямало ХУБАВА игра. Сега слушам: Абе, то не е важно да е красива играта, важното е да си взимаме точките. Важно е и при избора на нов треньор да вземем да се уточним- какво точно искаме?![/offtopic]

paci_paci
Контакти:

Мнениеот paci_paci » 22 май 2019 13:43

И при НЕМ и Любко играем горед-долу един стил.Като и двамата отчетоха слабата кондиционна
подготовка на отбора.Само Любо посмя да махне Нойберт.При всички треньори с кондиционен Нойберт
в цикъл сряда-събота се проваляхме.Играчите не издържаха физически този цикъл.
На отбора ни трябват няколко попълнения на някой постове и сме ОК.
Но най-големия трансфер който ни трябва е кондиционния, иначе на есен ще повторим всичко от начало.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 22 май 2019 15:04

JACKO написа:
peliforewer написа:
LSFC 1914 написа:1:0 с автогол :mrgreen:

0-2 с рикошет :).

Факирът на прогнозите :shock: Браво!

Професионалист ! Цяла игра администрира в нашия форум !

Върни се в “ЦСКА”