33 кръг / ЦСКА - Лудогорец / 2019-05-11 20:15ч. FT 0:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Прогноза ->

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

goshev
Контакти:

Re: 33 кръг / ЦСКА - Лудогорец / 2019-05-11 20:15ч.

Мнениеот goshev » 12 май 2019 00:27

Elliah написа:Поне да се бяха прегърнали след мача и да се поклонят на публиката. Така правят в театъра.

Чакай де, това е първо действие, чак след края на представлението са поклоните, прегръдките и....бисовете . :lol:

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 12 май 2019 00:55

Elliah написа:Като прогнозирах равенство по-рано в темата все си мислех, че ще го изиграят малко по-добре... Поне за пред публиката малко хъс и 2-2 примерно. А това накрая с Дяков и Малинов беше много яко.
Видяхте ли, червени фенове, как се играе на кръв за титлата?
Поне да се бяха прегърнали след мача и да се поклонят на публиката. Така правят в театъра.

Нищо де, титлата не е мираж! Има още 3 мача. :)

Аман от простотии,щом казваш че този мач е нагласен значи сме гледали различни мачове,ама нали трябва да оправдаеш едни шпалири ,предишни и предстоящи на любимия си отбор.Ако има уговорка за титлата мача щеше да завърши 1-0 за ЦСКА,Лудогорец пак първи,а ЦСКА си осигуряват второто място,не мисля че на този етап ЦСКА и Лудогорец са в такива отношения че да си уреждат мачове,Петричев след мача не беше много щастлив въпреки че на 99% са шампиони,явно Домусчиеви са го играли за победа на Лудогорец.А това накрая между Дяков и Малинов си беше импровизация която устройваше и двамата,да не забравяме че и двамата са излезли от Благоевградския драматичен театър :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 12 май 2019 01:33

goshev написа:
Elliah написа:Поне да се бяха прегърнали след мача и да се поклонят на публиката. Така правят в театъра.

Чакай де, това е първо действие, чак след края на представлението са поклоните, прегръдките и....бисовете . :lol:

Някои да дойдат с тъпани и зурли да ми набиват, че ЦСКА - София и Лудогорец са се разбрали, няма да повярвам. По-скоро ще за.ба въобще футбола! :roll:
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 12 май 2019 01:54

Dust написа:Днес на терена в стартовите 11 на двата отбора, дали ще се съберат общо 5-6 българи на терена.

Само в Лудогорец бяха шестима българи - Илиев, Дяков, Недялков, Вандерсон, Марселиньо, Анисе (даже един резервен - Манолев)! :lol:
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Elliah
Контакти:

Мнениеот Elliah » 12 май 2019 02:33

peliforewer написа:
Elliah написа:Като прогнозирах равенство по-рано в темата все си мислех, че ще го изиграят малко по-добре... Поне за пред публиката малко хъс и 2-2 примерно. А това накрая с Дяков и Малинов беше много яко.
Видяхте ли, червени фенове, как се играе на кръв за титлата?
Поне да се бяха прегърнали след мача и да се поклонят на публиката. Така правят в театъра.

Нищо де, титлата не е мираж! Има още 3 мача. :)

Аман от простотии,щом казваш че този мач е нагласен значи сме гледали различни мачове,ама нали трябва да оправдаеш едни шпалири ,предишни и предстоящи на любимия си отбор.Ако има уговорка за титлата мача щеше да завърши 1-0 за ЦСКА,Лудогорец пак първи,а ЦСКА си осигуряват второто място,не мисля че на този етап ЦСКА и Лудогорец са в такива отношения че да си уреждат мачове,Петричев след мача не беше много щастлив въпреки че на 99% са шампиони,явно Домусчиеви са го играли за победа на Лудогорец.А това накрая между Дяков и Малинов си беше импровизация която устройваше и двамата,да не забравяме че и двамата са излезли от Благоевградския драматичен театър :) .

Нищо не оправдавам... Ние сме цъфнали и вързали щото.
Ако искахте титлата досега да сте я взели. Нито Левски, нито ЦСКА желаят да са шампиони към момента. Можеш сам да се сетиш защо. И не, не е щот Лудогорец са зли изчадия от преизподнята :)

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 12 май 2019 02:36

Само с публика и надъхване нестава, трябва класа.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 12 май 2019 02:54

Начетох се на глупости днеска :mrgreen: ! Пичое не разбирате ли, че и двата отбора играха за Х! Колко трябва да си сляп да не можеш да видиш очевадното?? Ако Соу беше вкарал дузпата съдията щеше да подпре Лудогорец за да изравнят. Кабака нарочно не даде дузпата за Лудогорец (която беше 100%), защото мача си вървеше към предварително договорения равен резултат. Дали ще е 0:0, или 1:1 е абсолютно все едно. Цирка на Малинов и Дяков беше 100% предварително договорен, а Кабака знаеше какво да вдигне.
Иначе Гришата си продава, КД ще се опита да лапне някой лев от ШЛ (ако стане с тоя слаб отбор), и така всички ще са доволни. Цирковете на Герена ще си продължат както следва! ГГ още миналта година настойчово заяви, че ЦСКА ще се бори за 2рото място! Зимата само се продаваше, без да се купува, защото не се гони титлата! Осрахме купата, въпреките подаръците, за това сме си виновни сами. Отвобора ни е много лимитиран и очевидно няма желание да се подсилва за момента.
Успокойте се и си гледайте цирка, без драми, без очквания и надежди! Аз с интерес ще следя сюжете на първенстворо, просто по навик и така ...

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 12 май 2019 03:06

И мен пропусната дузпа ме навежда на мисълта, че всичко е цирк.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 12 май 2019 03:33

Цецо Чука написа:
Цецо Чука написа:Мача е хикс, мислим аз..

Koйто я разбира тая игра, я разбира. :mrgreen: :mrgreen:

Не съм съгласен че дузпата за Лудогорец беше 100%, да на повторенията се видя че има нещо такова, но факта е че Марселиньо падна твърде театрално, пре*ба се сам направо и Кабака си помисли че гледа театро...

Иначе Малинов и Коксал Баба браво на тех-е тва са актьори, възхитих се.

Соуката малко ми е крив така с тва изпълнение... чак нарочно го направи,едва ли не.Вашата мрежа я скъса...чак през Сектор Г мина топката в ситуация триста пъти по напечена...а ся....
[offtopic]На Гранде финала в сряда мисля да ви ударя едно рамо с моя компания,мешана скара от Локо Сф,Левски и тънъ.Ще съм на "лъвчетата" :mrgreen:[/offtopic]
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 12 май 2019 07:51

Какви хипотези се пускат тука, само и само да не се признае, че ЦСКА(София) толкова си може и че беше подпрян от съдията. Щом, като феновете му са толкова сигурни, че мача е уреден, значи би трябвало да го знаят предварително, а не да разтягат шапионски мантри. И какво излиза сега - Че ЦСКА(София) и Лц(Разград) са се наговорили Левски да стане шампион :lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “ЦСКА”