Без двамата най-добри нови..с контузен Манолев и наказан Чорбаджийски..повече от добре. Поредният троен мач, който играем с ЧМ като гости. Най-накрая ние го спечелихме.
П.П Убиецът Балджийски защо играе футбол ? Как нагло симулира, за да изпроси на Кулма ч.к...
20 кръг Черно Море - ЦСКА-София FT 0:2
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 20 кръг Черно Море - ЦСКА FT 0:2
Густаво Кулма днес демонстрира, че иска да си ходи в Колумбия, но иска да го пуснат без пари или поне почти без пари, за да вземе той парите на ръка като транш от новия си отбор ... Това стана според мен. На резервната скамейка и до месец ще му се доиграе, сигурен съм.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
djd написа:redhooligan написа:Koe? При жълтия картон или след това? Доуточни се за да няма неразбирателство
При жълтия картон имаше удар без топка на Кулма срещу Сашо Цветков. В атаката преди това Сашо го събори и Кулма го настигна и го бутна. Вярно, че оня падна като разстрелян, но Кулмата си беше за гонене.
Възможно е, но на мен ми се стори по-скоро преиграване на футболиста на ЧМ. Имаше доста провокации спрямо Кулма, особено след като видяха че е поизнервен, но това е част от играта. Съдията се справи с мача като цяло.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
ivo55 написа:Густаво Кулма днес демонстрира, че иска да си ходи в Колумбия, но иска да го пуснат без пари или поне почти без пари, за да вземе той парите на ръка като транш от новия си отбор ... Това стана според мен. На резервната скамейка и до месец ще му се доиграе, сигурен съм.
Глупости..просто не знае как да си използва качествата...а такива има. Глупав е и много не знае какво да прави.
Ozzimozzi написа:djd написа:redhooligan написа:Koe? При жълтия картон или след това? Доуточни се за да няма неразбирателство
При жълтия картон имаше удар без топка на Кулма срещу Сашо Цветков. В атаката преди това Сашо го събори и Кулма го настигна и го бутна. Вярно, че оня падна като разстрелян, но Кулмата си беше за гонене.
Възможно е, но на мен ми се стори по-скоро преиграване на футболиста на ЧМ. Имаше доста провокации спрямо Кулма, особено след като видяха че е поизнервен, но това е част от играта. Съдията се справи с мача като цяло.
Ако говорим за съдийство, Сватбата подмина едно "карате кид" изпълнение първото полувреме на един заблуден моряк и пусна по-твърда игра, което не беше в наш интерес, но определено се справи.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
ivo55 написа:Густаво Кулма днес демонстрира, че иска да си ходи в Колумбия, но иска да го пуснат без пари или поне почти без пари, за да вземе той парите на ръка като транш от новия си отбор ... Това стана според мен. На резервната скамейка и до месец ще му се доиграе, сигурен съм.
Ако е в пакет с Перес хич няма да ми е жал. А освен Десподов, и Сашо Георгиев и Никола Колев трябва да получават минути.
- redhooligan
- Контакти:
Долно уйно написа:Кулма блъсна без топка играч на Черно море в гръб, като топката отдавна я нямаше при тях, удара беше умишлен и съдията му показа единствено жълт картон.
Като пуснат пълен запис на мача ще видиш положението отново, за момента никой не го е вкарал в репортажите, които са публикували от мача.
Това е описание на ситуацията в Нов спорт:Густаво Кулма получава жълт картон за нарушение без топка, като блъсна съперник без видима причина
А да. Спомням си я тази ситуация! Бях я забравил
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!
Ozzimozzi написа:djd написа:redhooligan написа:Koe? При жълтия картон или след това? Доуточни се за да няма неразбирателство
Да, сигурно Цветков му е казал нещо. Без причина никой няма да налети на противников играч.
Ама то и тук е същото. Влиза един трол, почва да те дразни, ти му теглиш една и накрая те гонят, а тролът - не, защото той е професионалист.
Добра игра през второто полувреме и заслужена победа. Слабо първо полувреме и трябва да се вземат поуки по-бързо. Много малко мачове можеш да спечелиш с игра само по едно полувреме. Перез и Бодуров са в слаба форма и ще берем ядове заради тях. Треньора си е казал, че имат още страшно много работа докато заприличат на класен отбор и е много прав. Мача го взехме благодарение на по-добрата издражливост на някои от нашите играчи. Не съм впечатлен от никого от нашите, може би само малко от Педро. Всички в Стара Загора на 25-ти !
redhooligan написа:Долно уйно написа:Кулма блъсна без топка играч на Черно море в гръб, като топката отдавна я нямаше при тях, удара беше умишлен и съдията му показа единствено жълт картон.
Като пуснат пълен запис на мача ще видиш положението отново, за момента никой не го е вкарал в репортажите, които са публикували от мача.
Това е описание на ситуацията в Нов спорт:Густаво Кулма получава жълт картон за нарушение без топка, като блъсна съперник без видима причина
А да. Спомням си я тази ситуация! Бях я забравилАми така е преценил Сватбата! Не е като ние да не сме били ощетявани и обратното, което може да се каже за още няколко отбора в България!
Трябва да видя репортажа с тази ситуация, но пак казвам, че на мен ми се стори преиграване на първо четене. Все тая след като не е бил изгонен. Ако това, че Кулма беше близо до гонене е накарало Стамен да пусне Десподов на негово място, то цялата ситуация е била в полза на ЦСКА.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
Красимир Иванов
Красимир Иванов