КБ ЦСКА София - Берое FT 2:0 (4:0)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: КБ ЦСКА София - Берое |20.04 - 20:00ч.|

Мнениеот Кашчей » 15 апр 2016 19:44

RockSeeker написа:Браво на момчетата, ако е вярно! Каквито ще да са черноборсаджиите...

Сега дали ще се намеси БХК, за да защити правата на черноборсаджиите :roll: Иначе за такива само як пердах, защото те само това заслужават :evil:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 15 апр 2016 19:52

Каше... не е хубаво да се правиш на разбирач като не си стъпвал на стадион от години... аре седи мирен. :idea:

@ Браво на тия дето са го пратили в болница тоя дето се е опитвал да продава на черно. СМЕШНИЦИ. Селяндурски тарикати си мислят, че така става работата... леле, ако вида некой преди мача, че прави някакви опити нема му се верва!

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 15 апр 2016 19:54

от къде мога да си сваля мача, че искам да го гледам пак ?.... ако някой знае да пише

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 15 апр 2016 19:58

Teo написа:Каше... не е хубаво да се правиш на разбирач като не си стъпвал на стадион от години... аре седи мирен. :idea:
@ Реалностите са съвсем други.

Тео, аз ти казвам как е по закон а как вие ще го направите и дали от полицията ще са благосклонни е съвсем друг въпрос.
На "Сантяго Бернабеу" дали ще разрешат отпечатването и продажбата на 120 000 билета, вместо допустимите 90-100 хиляди (не знам точната бройка на местата), и преди да ми скочиш, като котка на суджук, ще ти напомня, че ненапразно беше и това изискване за индивидуални седалки по стадионите и недопускането на правостоящи зрители зад последния ред или по изходните пътеки.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 15 апр 2016 20:01

tut написа:от къде мога да си сваля мача, че искам да го гледам пак ?.... ако някой знае да пише

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

http://www.p2pbg.com/index.php?page=tor ... 0&active=1

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 15 апр 2016 20:03

Кашчей написа:
Teo написа:Каше... не е хубаво да се правиш на разбирач като не си стъпвал на стадион от години... аре седи мирен. :idea:

Тео, аз ти казвам как е по закон а как вие ще го направите и дали от полицията ще са благосклонни е съвсем друг въпрос.
На "Сантяго Бернабеу" дали ще разрешат отпечатването и продажбата на 120 000 билета, вместо допустимите 90-100 хиляди (не знам точната бройка на местата), и преди да ми скочиш, като котка на суджук, ще ти напомня, че ненапразно беше и това изискване за индивидуални седалки по стадионите и недопускането на правостоящи зрители зад последния ред или по изходните пътеки.

Много ясно, че ще пуснат хората и без билети... като видят, че отвън има 3000 човека какво да ги правят... ще се пуска докато може всеки влезе.
Капацитета на Армията отдавна не е това което беше... може доста хора над капацитета да влязат.
@ С Европа няма как да се сравняваме... ние живеем в друг свят. :lol:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 15 апр 2016 20:09

Teo написа:
Кашчей написа:

Много ясно, че ще пуснат хората и без билети... като видят, че отвън има 3000 човека какво да ги правят... ще се пуска докато може всеки влезе.
Капацитета на Армията отдавна не е това което беше... може доста хора над капацитета да влязат.

Може, аз не казвам, че не може, но не трябва. По твоята логика можеше и никой да не си купи билет, а само да се нареди на опашка пред някой вход и щат не щат ще го пуснат..него и всички останали, без билети.
Здрав мач, очакван мач, непредсказуем, предвид смяната на треньора в "Берое", но не мисля, че няма да ги отстраните накрая. Съдбата ви връща шанс, като отбор от В група да отстраните такъв от А група, както вас ви отстрани "Чирпан" преди 23 години.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 15 апр 2016 20:18

Абе явно само на мен ми е неясна работата с капацитета на "Армията" как така е 14 хил. като преди да се махнат седалките от "Б" и когато имаше в "Г" беше 22 хил. След ремонта на Г и правостоящите даже се увеличи капацитета, е искате да ми кажете, че капацитета на "Б" е 8000 ли?
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 15 апр 2016 20:23

j0rka7aa написа:Абе явно само на мен ми е неясна работата с капацитета на "Армията" как така е 14 хил. като преди да се махнат седалките от "Б" и когато имаше в "Г" беше 22 хил. След ремонта на Г и правостоящите даже се увеличи капацитета, е искате да ми кажете, че капацитета на "Б" е 8000 ли?

Жорка, по мой сметки на Армията секторите са така към момента:

Сектор Г - 7000 хиляди
Сектор В - 6000 хиляди
Сектор А - 5000 хиляди
@ Общо 18 000 хиляди. Така, че да пускат още 3000/4000 билета преди мача, а останалите просто няма как да влязат, защото наистина няма да има къде, освен един въз друг да сме :lol:
Говоря стълби, отзад навсякъде да е пълно.

За Б няма как да давам оценка, при положение, че има клетка там... а и там няма как да пуснат хора, защото си има парчета бетон и нали знаеш какво може стане.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 15 апр 2016 20:48

Много интересни коментарии под обявата!

http://www.cska.bg/%D0%B4%D0%BE-%D0%B0% ... %D0%B5-15/
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “ЦСКА”