RockSeeker написа:Браво на момчетата, ако е вярно! Каквито ще да са черноборсаджиите...
Сега дали ще се намеси БХК, за да защити правата на черноборсаджиите

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
RockSeeker написа:Браво на момчетата, ако е вярно! Каквито ще да са черноборсаджиите...
Teo написа:Каше... не е хубаво да се правиш на разбирач като не си стъпвал на стадион от години... аре седи мирен.![]()
@ Реалностите са съвсем други.
tut написа:от къде мога да си сваля мача, че искам да го гледам пак ?.... ако някой знае да пише
НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ
Кашчей написа:Teo написа:Каше... не е хубаво да се правиш на разбирач като не си стъпвал на стадион от години... аре седи мирен.![]()
Тео, аз ти казвам как е по закон а как вие ще го направите и дали от полицията ще са благосклонни е съвсем друг въпрос.
На "Сантяго Бернабеу" дали ще разрешат отпечатването и продажбата на 120 000 билета, вместо допустимите 90-100 хиляди (не знам точната бройка на местата), и преди да ми скочиш, като котка на суджук, ще ти напомня, че ненапразно беше и това изискване за индивидуални седалки по стадионите и недопускането на правостоящи зрители зад последния ред или по изходните пътеки.
Teo написа:Кашчей написа:Teo написа:Каше... не е хубаво да се правиш на разбирач като не си стъпвал на стадион от години... аре седи мирен.![]()
Тео, аз ти казвам как е по закон а как вие ще го направите и дали от полицията ще са благосклонни е съвсем друг въпрос.
На "Сантяго Бернабеу" дали ще разрешат отпечатването и продажбата на 120 000 билета, вместо допустимите 90-100 хиляди (не знам точната бройка на местата), и преди да ми скочиш, като котка на суджук, ще ти напомня, че ненапразно беше и това изискване за индивидуални седалки по стадионите и недопускането на правостоящи зрители зад последния ред или по изходните пътеки.
Много ясно, че ще пуснат хората и без билети... като видят, че отвън има 3000 човека какво да ги правят... ще се пуска докато може всеки влезе.
Капацитета на Армията отдавна не е това което беше... може доста хора над капацитета да влязат.
j0rka7aa написа:Абе явно само на мен ми е неясна работата с капацитета на "Армията" как така е 14 хил. като преди да се махнат седалките от "Б" и когато имаше в "Г" беше 22 хил. След ремонта на Г и правостоящите даже се увеличи капацитета, е искате да ми кажете, че капацитета на "Б" е 8000 ли?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта