защо на 30 Юли 2009 01:18
Old_death написа:
Днес като се прибирах от работа видях един надпис."Мълчанието днес е родител на виковете утре!"Право в десетката
Много точно! Ама аз нямам нерви да говоря на хора, на които не им се слуша. И не участвам в такива детски надприказвания - нито по форуми, нито на живо. А е важно да отговориш, винаги има и други хора, които четат или слушат и си правят изводи. От твоите постове даже аз научих някои неща за историята на ЦСКА, а какво остава за левскарчетата и феновете на други отбори, които се интересуват от тяхната си история, не от нашата.
Ще ти отговоря с поста,който ми прати един потребител във форумът.Той формулира накратко и точно мнението ми по въпросът.
Angoff на 24 Фев 2009 17:22
Old_death написа:
Old_death те,че няма да спрат да говорят глупости няма,но не бива да мълчим щото ни мързи ЦСКА трябва да се защитава независимо на какъв фронт РАЗЛИЧЕН от директния физически сблъсък,в всеки друг такъв словесен бих присъствал.Другата седмица на стадиона на Благоевград ще дера гърло за любимия отбор ... ако ние не пазим ЦСКА от идиоти с мустаци и неговите подлоги , фенове и журналисти,КОЙ тогава ?
ЦСКА за винаги и никакво отстъление
Напълно съм съгласен с тебе.Даже мисля,че многогодишното ни мълчание,плод на демонстрирано възпитание,е единствената причина толкова сини митове да са сега част от фолклора.Винаги съм се стремял с факти да оборвам сините лъжи и измислици,но понякога се чувствам уморен и гласът си като глас в пустиня.
Ако и един ЦСКА-ар прочете това което пише и се съгласи с мен значи си е струвало,това дали ще го приемат подуенци хич не ме грее,аз искам като отида на стадиона да сме единни и да си подкрепяме отбора...никога няма да тръгна да пиша глупости от сорта на...Удинезе слаб отбор с резервите ви играха,Артмедия не се натягаха,Марсилия се бяха класирали и т.н. успеха си е успех и никой не им го оспорва. Но да обвиняваш съдията за кристално нарушение и всички след теб да си татуират Майк Райли с счупена глава едва ли не е и че той бил виновника,че Левски не станал носител на УЕФА е смешно а още по смешното е да сравняваш този успех с титаничните битки на ЦСКА с великите отбори останали в исторята на световния футбол като Аякс,Ювентус,Байерн,Ливърпул,Нотингам...ей това не го разбирам и си го обяснявам само с неприязъма към ЦСКА и въпреки,че по титли и успехи са по назад те се пъчат с купата на България...телешкия интелект е малко странен да не кажа доста за това трябва да се укротява с факти и да го гледаш как се гърчи