ХХIV кръг:Лудогорец - ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

11_best
Контакти:

Re: ХХIV кръг:Лудогорец - ЦСКА

Мнениеот 11_best » 03 апр 2015 18:03

Чета, че според капитан Съни това през есента в София не било мач. Хубаво, ама именно те, като видяха публиката - покафениха гащите и започнаха да се ритат. Галин правилно схваща нещата и "контузи" Маркиньос, който си изкара безумен (за опита и игровата ситуация) червен картон.
Сега не очаквам по-различен мач, особено ако играта на Лудогорец не се получи. Надявам се с късмет да бием, но ще се получи 0:0 или 1:1.

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 03 апр 2015 18:23

Айде вече нямам търпение да идва утре ! Мощно към рязанград да подкрепим момчетата
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 03 апр 2015 18:31

11_best написа:Чета, че според капитан Съни това през есента в София не било мач. Хубаво, ама именно те, като видяха публиката - покафениха гащите и започнаха да се ритат. Галин правилно схваща нещата и "контузи" Маркиньос, който си изкара безумен (за опита и игровата ситуация) червен картон.
Сега не очаквам по-различен мач, особено ако играта на Лудогорец не се получи. Надявам се с късмет да бием, но ще се получи 0:0 или 1:1.

Тоя Маркиньос е крайно време да изхвърчи от ЦСКА-АБСОЛЮТНА ДУПКА Е :idea: :!: Не знам какво харесваха в него толкова години треньорите ни :(
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 03 апр 2015 18:33

Кашчей написа:
Red joker написа:
PFCLudogorets написа:
karager написа:А е трябвало. :(

Това дори не е оригинално като отговор . Биха ти се изсмяли дори твои съфорумци цесекари . Защо ли ? Това е същото като в затвора . Хората изнасилвали и убивали от бой деца , не са "тачени" грам по подобни места . Причината е че почти всеки има или дете или брат , сестра и т.н. . Така че вместо да се правиш на остроумен всеки път ... вземи малко помисли , преди да напишеш нещо . Замисли се как би се почувствал ти , ако детето ти / брат ти / сестра ти или ти самият беше попаднал в подобна ситуация и тогава "коментирай смело" . Много сте ми интересни някои хора , които дрънкате "ей така , за спорта" ... без дори да осъзнавате какво всъщност сте написали ...

А ти осъзнаваш ли се :roll: :!: :?:

В сравнение с теб и горният цесекар-да, осъзнава се. В сравнение и с Мастер Куул-още повече се осъзнава!

Ти да не си второто му „Аз“ та говориш от негово име :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
COVINI

Мнениеот COVINI » 03 апр 2015 19:20

Напълно нормално ще е ЦСКА да загуби мача ако играе слабо,аз не искам подарена победа като на хомосите.Реалният резултат е равен,за победа трябва играчите да се раздадат напълно.Предимството на зелените ако съпоставим играчите по постове е 6:5,съвсем не са толкова непобедими.Някой знае ли дали ако точките са равни накрая,само мачовете в плейофите ли се гледат или заедно с тези от редовния сезон.
Лефскарче се нариииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам

iliyan

Мнениеот iliyan » 03 апр 2015 19:45

В това село Разград наречено няма ли качествен хотел , че ЦСКА сега са в Русе.
Да вземат да си направят и хотел , че нещо не виждам как Реал ,Ливърпул,Барса и т.н. ще се установяват в Русе за да играят в селото.
Е поне може да видят живи и истински овце играчи като Роналдо и си е.
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 03 апр 2015 22:47

PFCLudogorets написа:Идвал съм на вашия стадион . И доколкото помня ви бихме :lol: .

И докато ни биехте,видя ли деца и жени на стадиона или само в Разград има?

iliyan

Мнениеот iliyan » 04 апр 2015 00:20

PFCLudogorets , то ако съм дете ти трябва да си вече с единият крак в гроба :lol: :lol: :lol:
И тъй като си левскар да ти припомня малко история - Сещаш ли кое е Мартин Станков а ?! Е аз съм гледам баща му на живo на ст.Георги Бенковски във Видин.
И така кой е детето а ?! И ми е ясно в тази 2007 колко си се возил на метрото.Жалък лъжец.
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 04 апр 2015 10:14

Абе има ли метро в Разград, че днес не знам как ще стигна до стадиона на Козмин Моци - Лудогорез Арена
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Върни се в “ЦСКА”