Тончи Кукоч наказан за два мача
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Тончи Кукоч наказан за два мача
Aбе Левски са си Левски,а ЦСКА е бъдеща скрап.Армия нямаме логично е и такъв отбор да нямаме. 

parazit написа:Aбе Левски са си Левски,а ЦСКА е бъдеща скрап.Армия нямаме логично е и такъв отбор да нямаме.
Я се върни мислено в 1985 година

Леевски, оле

boabbb написа:БАЙ ШНУР написа:А тоя тончи е такъв дразнител че ще яде х.я някъде из София.
Това ти трябва да направиш, да те надере и тебе, та да стане хептен звезда![]()
Колко са дали от Порто за Клисара
Ама не в спиртал-а, наистина става въпрос
Колкото не струват Левски и ЦСКА взети заедно

- Долно уйно
- Контакти:
toffees написа:Долно уйно написа:toffees написа:ЦСКА остана без Кукоч за битката с Лудогорец.
Източник[offtopic]http://www.sportal.bg/news.php?news=516573[/offtopic]
Мама ви долна БФС , продажни педали!
Имам един, единствен въпрос, някой насила ли накара Кукоч да гони Петков до тунела и да го блъска, че сега да са ви виновни всички други, но не и самия кукоч?
Въпроса е в аршина и в меренето! Дано ме разбра. Едни за наплют противник в игрова ситуаця 1 мач, друг за побутване ("БРУТАЛНО") 2 мача, разбираш ли. Левски имат вече рецидив с три или повече поредни издънки плюс расисткия лозунг- наказание 1 мач, а по наредба е другооо. Значи за едни се спазва наредбата на 100% за други не се спазва , за едни видяли записите за други не ги видяли.
В момента коментираме наказание на играч, а не на отбор или греша?
Според теб по коя точка от правилника трябваше да бъде наказан Кукоч?
Не виждам в написаното за наказанието на Дяков, той по кой член е наказан за да видим дали е правилно или не
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
boabbb написа:parazit написа:Aбе Левски са си Левски,а ЦСКА е бъдеща скрап.Армия нямаме логично е и такъв отбор да нямаме.
Я се върни мислено в 1985 година![]()
Аз не съм бил роден тогава.

Много объркани хора тука бе .
Такива простотии стават и в големите първенства , все пак и играчите са хора и на тях може да им "падне пердето" , но в подобни случаи :
- Феновете на отбора порицават глупоста на собствения си футболист
- Шефовете на клуба порицават глупоста на собствения си футболист и му налагат солена глоба ,
- Виновния футболист си носи безропотно негативите и иска публично извинение от феновете и шефовете на отбора си .
В този клуб обаче и на футболиста , и на феновете и на шефовете на отбора им е виновен някои друг - няма такова безочие.
Такива простотии стават и в големите първенства , все пак и играчите са хора и на тях може да им "падне пердето" , но в подобни случаи :
- Феновете на отбора порицават глупоста на собствения си футболист
- Шефовете на клуба порицават глупоста на собствения си футболист и му налагат солена глоба ,
- Виновния футболист си носи безропотно негативите и иска публично извинение от феновете и шефовете на отбора си .
В този клуб обаче и на футболиста , и на феновете и на шефовете на отбора им е виновен някои друг - няма такова безочие.
Тия Бенфика големи леваци.За какво дават 3 милиона евро за Кейсара след като за 50 100 000 получават Кукоч.
Долно уйно написа:toffees написа:Долно уйно написа:toffees написа:ЦСКА остана без Кукоч за битката с Лудогорец.
Източник[offtopic]http://www.sportal.bg/news.php?news=516573[/offtopic]
Мама ви долна БФС , продажни педали!
Имам един, единствен въпрос, някой насила ли накара Кукоч да гони Петков до тунела и да го блъска, че сега да са ви виновни всички други, но не и самия кукоч?
Въпроса е в аршина и в меренето! Дано ме разбра. Едни за наплют противник в игрова ситуаця 1 мач, друг за побутване ("БРУТАЛНО") 2 мача, разбираш ли. Левски имат вече рецидив с три или повече поредни издънки плюс расисткия лозунг- наказание 1 мач, а по наредба е другооо. Значи за едни се спазва наредбата на 100% за други не се спазва , за едни видяли записите за други не ги видяли.
В момента коментираме наказание на играч, а не на отбор или греша?
Според теб по коя точка от правилника трябваше да бъде наказан Кукоч?
Не виждам в написаното за наказанието на Дяков, той по кой член е наказан за да видим дали е правилно или не
Няма значение отбор или играч. Въпросът е принципен!

parazit написа:boabbb написа:parazit написа:Aбе Левски са си Левски,а ЦСКА е бъдеща скрап.Армия нямаме логично е и такъв отбор да нямаме.
Я се върни мислено в 1985 година![]()
Аз не съм бил роден тогава.
Ясно, значи все още майка ти и баща ти са били брат и сестра

Леевски, оле

Така, трябва да ви оставям, много ми е мъчно. Пожелавам на сини и червени първо да успеят да победят отбор от Б група, а след това да се пънат за титли и не знам какво още