Специално за змиите ще напиша всички мачове на Стойчо Младенов в Европа като треньор.
ЦСКА:
Купа на УЕФА
2002-03:
ЦСКА-Динамо Минск 1:0, 4:1
ЦСКА-Блекбърн 1:1, 3:3
2003-04:
ЦСКА-Торпедо Москва 1:1, 1:1
2007-08:
ЦСКА-Омония Никозия 2:1, 1:1
ЦСКА-Тулуза 1:1, 0:0
2012-13:
ЦСКА-Мура 0:0, 1:1
2014-15:
ЦСКА-Зимбру 1:1, ?:?
Шампионска Лига:
2003-04:
ЦСКА-Пюник Ереван 1:0, 2:0
ЦСКА-Галатасарай 0:3, 0:3
Общо мачове: 15 - 5п. - 10р. - 2з.
Литекс:
Купа на УЕФА:
2004-05:
Литекс-Железничар Сараево 7:0, 2:1
Литекс-ГАК Граз 1:0, 0:5
Общо мачове: 4 - 3п. - 0р. - 1з.
Лига Европа: Зимбру /Молдова/ - ЦСКА 0:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Лига Европа: Зимбру /Молдова/ - ЦСКА, 2-ри кв. кръг
Последна промяна от Venko123 на 23 юли 2014 16:46, променено общо 2 пъти.
Венко, няма нужда чак да ги пишеш, мисля всеки, интересуващ се от футбол, знае че Стойчо е И елиминирал, И побеждавал отбори в ЕКТ с ЦСКА ..... просто ви показвам докъде стига тази гнусна медийка, чийто материял е цитирало тук някакво подуенче, че и го хвали.
Никакъв свян нямат, лъжат най-нагло и безскрупулно.
Никакъв свян нямат, лъжат най-нагло и безскрупулно.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Нека го има това, за да видим как ще лъжат плъховете тук във форума, че Стойчо нямал победа в Европа.
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Ще дават ли мача по ТВ някой знае ли.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
По българска ТВ - не.
Но по някоя молдовска най-вероятно ще го дават, също и в сайта на Зимбру.
Което пък показва, че дори и някакви умрели молдовци работят по-правилно и професионално от българските отбори...
Което пък показва, че дори и някакви умрели молдовци работят по-правилно и професионално от българските отбори...
Venko123 написа:По българска ТВ - не.
Че то мача с Ливърпул на Анфилд не го даваха,ще чакаме тук от Молдова да дават!
В ГОНГ пише, че ще май ще се развързва кесията при успех:
...................................................
Ръководството на ЦСКА ще обмисли спешно дали да обяви премия за играчите при евентуално отстраняване на молдовския Зимбру утре вечер в двубоя от Лига Европа.
По принцип във вътрешния правилник не е залегнала подобна премия. Бонуси има предвидени единствено при попадане в груповатафаза на турнира. Но предвид важността на мача и желанието за краен успех е възможно да бъде гласувана скромна премия, ако бъдат елиминирани молдовците.
Шефовете на ЦСКА, чиито представител тук в Молдова е бизнесменът Ивайло Манджуков, са преценили, че този мач трябва да бъде взет на всяка цена, а евентуалният неуспех може да доведе до нежелани последици още на старта на официалния сезон. Именно това притеснение е довело до идеята за премии, още за първия евро-противник.
Манджуков и Александър Томов ще обсъдят идеята и ако се вземе подобно решение, то ще бъде обявено на футболистите непосредствено пред мача.
Двубоят е в четвъртък вечер от 20.00 часа.
Ники Александров, специален пратеник в Кишинеу
...................................................
Ръководството на ЦСКА ще обмисли спешно дали да обяви премия за играчите при евентуално отстраняване на молдовския Зимбру утре вечер в двубоя от Лига Европа.
По принцип във вътрешния правилник не е залегнала подобна премия. Бонуси има предвидени единствено при попадане в груповатафаза на турнира. Но предвид важността на мача и желанието за краен успех е възможно да бъде гласувана скромна премия, ако бъдат елиминирани молдовците.
Шефовете на ЦСКА, чиито представител тук в Молдова е бизнесменът Ивайло Манджуков, са преценили, че този мач трябва да бъде взет на всяка цена, а евентуалният неуспех може да доведе до нежелани последици още на старта на официалния сезон. Именно това притеснение е довело до идеята за премии, още за първия евро-противник.
Манджуков и Александър Томов ще обсъдят идеята и ако се вземе подобно решение, то ще бъде обявено на футболистите непосредствено пред мача.
Двубоят е в четвъртък вечер от 20.00 часа.
Ники Александров, специален пратеник в Кишинеу
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Venko123 написа:По българска ТВ - не.
Ааа не, не го увъртай както ти е удобно, това съвсем не показва нещата, както си ги описал ти. Показва, че дори и някакви умрели молдовци работят по-правилно и професионално от ЦСКА, а не от българските отбори по принцип

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

memnto написа:Е и?
Какво е това апатично "Е,и?" все едно нищо не се е случило

Последна промяна от TristaNNN на 23 юли 2014 16:21, променено общо 1 път.
[offtopic]
[/offtopic]