XXV кръг: ЦСКА - Славия 3:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

petko.h.markov
Контакти:

Re: XXV кръг: ЦСКА - Славия 3:0

Мнениеот petko.h.markov » 02 мар 2014 12:04

Първото полувреме играхме много слабо,без идея,защото загубихме средата на терена.Ключовата смяна беше Галчев.
Той внесе живец там и отбора заигра по-остро и нападателно.От там дойдоха и опасностите пред вратата на Славия.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 02 мар 2014 12:13

angelofdeath написа:Отново супер слабо първо полувреме, без голово положение и разпиляна игра. И това е вече втори мач. Срещу Черноморец победихме с късмет, но срещу Славия вкарахме хубави голове, но пак задоволителни само 20 минути. Имах сериозни съмнения отностно Тони Силва, но момчето ме опроверга с головете си. Личи си, че е научен играч с демараж, техника и хубав удар. За 20 годишен е направо страхотен. Съмнявам се обаче Стойчо да го пусне титуляр срещу Левски, защото обича сигурноста. Сигурен съм, че ще излезе със старците разбойници Тошко и Марто, защото се видя, че Сънди все още не е за титуляр. Иван Стоянов също не е готов за 90 минути, но за последните 15-20 става, ако трябва да натиснем. Хубавото е, че имаме резерви, които влизат и обръщат мача. Така беше във Бургас и сега с белите. Изобщо мисля, че трябва да победим Левски, но толкова пъти сме ги съживявали, че ме е страх да давам пробнози. Един равен ще е лош и за двата отбора, защото Ботев се засилва и ще ни гони докрай. Не ме интересува, с колко гола ще бие ЦСКА, но искам победа. Това ще е едно своеобразно отмъщение за отпадането за купата, когато смазахме Левски, но не вкарахме. Сега ако 50% от положенията ни влязат ще ме сигурни победители.

Бий за да те уважават и ти имат респект,но при този страхлив треньор се съмнявам.Ще гони сигурност и равен поради
страх от евентуална загуба.Ако завършим на 3-то място ,а Левски на 6-то/което е твърде вероятно/ още в следващия
кръг може пак да играем срещу тях.Значи първият се явява ключов и за победа във втория.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 02 мар 2014 12:31

petko.h.markov написа:Първото полувреме играхме много слабо,без идея,защото загубихме средата на терена.Ключовата смяна беше Галчев.
Той внесе живец там и отбора заигра по-остро и нападателно.От там дойдоха и опасностите пред вратата на Славия.

Косоко не се движеше, Иван Стоянов бе грешен избор за титуляр на Стойчо, а Чочев отново бе като призрак, спрямо представянето си през 2013 година.

РАВНОСМЕТКА: 3 атакуващи футболиста, които не трябваше да започват мача.

Потребителски аватар
AllanPo
Контакти:

Мнениеот AllanPo » 02 мар 2014 15:50

На втората снимка чичака как се кефи,НО не изпуска пакета със семки от очи! :mrgreen:
[wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 02 мар 2014 18:23

AllanPo написа:На втората снимка чичака как се кефи,НО не изпуска пакета със семки от очи! :mrgreen:

Това сме ние, момчето се обърна да вземе семките отзад и стана страшно :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 04 мар 2014 15:31

Кировец написа:
petko.h.markov написа:Първото полувреме играхме много слабо,без идея,защото загубихме средата на терена.Ключовата смяна беше Галчев.

Косоко не се движеше, Иван Стоянов бе грешен избор за титуляр на Стойчо, а Чочев отново бе като призрак, спрямо представянето си през 2013 година.

РАВНОСМЕТКА: 3 атакуващи футболиста, които не трябваше да започват мача.

Особено Чочев,мисля,че срещу подУЯне ,трябва да почине малко,,май много рано се помисли за звезда,на Косоко не му е там мястото,а Ив.Стоянов не е за титуляр все още :(
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 04 мар 2014 15:37

И аз така си мисля - Съни и Галчев ще направят добра двойка в схемата ни.
Чочев трябва да поседне до Тошко Янчев и евентуално да смени Съни около 60-65 минута.
В ляво вместо Иван трябва да видим Марсиньо или Милисавлевич и около 70 минута да пуснем Марто да доиграва мача. :)
И все пак - вярвам, че треньорите ще направят добър разбор и ще се спрат на оптимално устойчива 11-орка. :roll:

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 10 мар 2014 11:28

Кировец написа:И аз така си мисля - Съни и Галчев ще направят добра двойка в схемата ни.
Чочев трябва да поседне до Тошко Янчев и евентуално да смени Съни около 60-65 минута.
В ляво вместо Иван трябва да видим Марсиньо или Милисавлевич и около 70 минута да пуснем Марто да доиграва мача. :)
И все пак - вярвам, че треньорите ще направят добър разбор и ще се спрат на оптимално устойчива 11-орка. :roll:

В момента са важни точките. За хубав футбол можем да говорим другото първенство, когато нещата около клуба се изяснят на 100%.

Върни се в “ЦСКА”