ЦСКА - Зимна селекция, подготoвка и трансфери - 2013/2014

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: ЦСКА - Зимна селекция, подготвка и трансфери - 2013/2014

Мнениеот mistreated » 20 дек 2013 12:32

Udoji90 написа:Аз пък не съм съгласен за Кировски. За 10-15 мин. месечно показа повече от другите нападатели, които играеха по-често от него. В началото на сезона беше слаб, но тогава просто всички играчи бяха слаби, събрани от кол и въже. След това се появяваше от дъжд на вятър и участваше в добри атаки - в Ловеч само за 10 мин. показа добри неща. За Сидибе съм повече от съгласен - от играч с опит в Англия очаквах много повече, а и вчера той си направи харакири с тая дузпа. За Хауърд също мисля, че е правилно решение, за Косоко и Дюлгеров по-скоро също съм съгласен, а за Мартински и Райков... абсурд да кажа нещо, като не са играли и 1 секунда в официален мач.

Кировски е по-добър от Сидибе, но пак недостатъчно добър, че да играе в ЦСКА. Мартински и Райков ги гледах в няколко контроли, не е нужно да ги гледам в официален мач, за да кажа, че и те не стават.
Имаме едно момче Божилов, който може да играе на десния бек и на дясното крило. На мен ми направи най-голямо впечатление от юношите и искам да го видя в първия отбор.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 20 дек 2013 12:33

Трябва ни класен нападател, нещо от сорта на Зику, който и от едно положение цял мач го вкарва. Такъв човек трябва най-много в момента на отбора.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 20 дек 2013 12:35

Ами, не знам, все си мисля, че не разполагаме със средства за някакви много добри нападатели (и въобще за добри попълнения). При това положение Кировски все пак си е вариант, пък и така и не получи достатъчно игрови минути, за да видим категорично, че не става за отбора. Сега вероятно пак ще трябва да търсим нови на този пост. Райков в контролите и на мен не ми хареса в интерес на истината - може би и за него съм съгласен.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

CSKA Sofia 1948
Контакти:

Мнениеот CSKA Sofia 1948 » 20 дек 2013 12:38

mistreated, Божилов наскоро подписа с първия отбор.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 20 дек 2013 12:39

Udoji90 написа:Ами, не знам, все си мисля, че не разполагаме със средства за някакви много добри нападатели (и въобще за добри попълнения). При това положение Кировски все пак си е вариант, пък и така и не получи достатъчно игрови минути, за да видим категорично, че не става за отбора. Сега вероятно пак ще трябва да търсим нови на този пост. Райков в контролите и на мен не ми хареса в интерес на истината - може би и за него съм съгласен.

За нито един от сегашните ни футболисти не сме платили трансферна сума, а доста от тях се оказаха сполучлив избор. Вальо и Менди категорично са най-добрата двойка централни защитници в А група, Милисавлевич, Гъргоров, Марто Петров и Мболи дойдоха също без да сме плащали за тях. Който търси намира, въпросът е да се избира умно.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 20 дек 2013 12:40

CSKA Sofia 1948 написа:mistreated, Божилов наскоро подписа с първия отбор.

Казвам, че ми се иска да го видя в игра или поне в групата за мачовете.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 20 дек 2013 12:49

mistreated написа:
Udoji90 написа:Ами, не знам, все си мисля, че не разполагаме със средства за някакви много добри нападатели (и въобще за добри попълнения). При това положение Кировски все пак си е вариант, пък и така и не получи достатъчно игрови минути, за да видим категорично, че не става за отбора. Сега вероятно пак ще трябва да търсим нови на този пост. Райков в контролите и на мен не ми хареса в интерес на истината - може би и за него съм съгласен.

За нито един от сегашните ни футболисти не сме платили трансферна сума, а доста от тях се оказаха сполучлив избор. Вальо и Менди категорично са най-добрата двойка централни защитници в А група, Милисавлевич, Гъргоров, Марто Петров и Мболи дойдоха също без да сме плащали за тях. Който търси намира, въпросът е да се избира умно.

Така е, не споря по тази гледна точка. Идеята ми е, че и Кировски можеше да се окаже сполучлив избор, стига да беше играл достатъчно, та да бъде преценен обективно. В началото играеше, без да е водил подготовка, а след това оставаше дори извън групата. Ако беше получил игровото време на Сидибе, 100% щеше да вкара повече от него (те и сега имат равен брой голове в официални мачове). Срещу Любимец онзи ден нямаше да се представи по-зле от Долапчиев. Все пак Стойчо си знае най-добре - може пък и да имат някакви търкания. Сега поне няма да се налага да правим селекция за 10 дни, така че ще има време да се избира не само от клипове с изявите на играчите. Друг е въпросът, че сега е по-скоро време за продаване, отколкото за купуване, след като сме сигурни за горната 7-ца, а Купата вече не я гоним. (Тройката е постижима, но едва ли е най-важното нещо сега.)

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 20 дек 2013 12:53

Udoji90 написа:Така е, не споря по тази гледна точка. Идеята ми е, че и Кировски можеше да се окаже сполучлив избор, стига да беше играл достатъчно, та да бъде преценен обективно. В началото играеше, без да е водил подготовка, а след това оставаше дори извън групата. Ако беше получил игровото време на Сидибе, 100% щеше да вкара повече от него (те и сега имат равен брой голове в официални мачове). Срещу Любимец онзи ден нямаше да се представи по-зле от Долапчиев. Все пак Стойчо си знае най-добре - може пък и да имат някакви търкания. Сега поне няма да се налага да правим селекция за 10 дни, така че ще има време да се избира не само от клипове с изявите на играчите. Друг е въпросът, че сега е по-скоро време за продаване, отколкото за купуване, след като сме сигурни за горната 7-ца, а Купата вече не я гоним. (Тройката е постижима, но едва ли е най-важното нещо сега.)

Не се залъгвайте, че ЦСКА ще отпише първенството от тук нататък. Концепцията на Лупи е да се продава печеливш продукт. Ако започнем да редим загуба след загуба никой няма и да погледне акциите на ЦСКА.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 20 дек 2013 12:57

mistreated написа:
Udoji90 написа:Така е, не споря по тази гледна точка. Идеята ми е, че и Кировски можеше да се окаже сполучлив избор, стига да беше играл достатъчно, та да бъде преценен обективно. В началото играеше, без да е водил подготовка, а след това оставаше дори извън групата. Ако беше получил игровото време на Сидибе, 100% щеше да вкара повече от него (те и сега имат равен брой голове в официални мачове). Срещу Любимец онзи ден нямаше да се представи по-зле от Долапчиев. Все пак Стойчо си знае най-добре - може пък и да имат някакви търкания. Сега поне няма да се налага да правим селекция за 10 дни, така че ще има време да се избира не само от клипове с изявите на играчите. Друг е въпросът, че сега е по-скоро време за продаване, отколкото за купуване, след като сме сигурни за горната 7-ца, а Купата вече не я гоним. (Тройката е постижима, но едва ли е най-важното нещо сега.)

Не се залъгвайте, че ЦСКА ще отпише първенството от тук нататък. Концепцията на Лупи е да се продава печеливш продукт. Ако започнем да редим загуба след загуба никой няма и да погледне акциите на ЦСКА.

Така е, има резон в това. Дано открием някого като Менди или Милисавлевич, та поне да поддържаме горе-долу сегашното ниво. Като за начало Тони Силва да се окаже по-добър от Косоко, макар че от малкото видяно до момента ми изглежда дори по-егостично настроен от него.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 20 дек 2013 13:00

Udoji90 написа:
mistreated написа:

Така е, има резон в това. Дано открием някого като Менди или Милисавлевич, та поне да поддържаме горе-долу сегашното ниво. Като за начало Тони Силва да се окаже по-добър от Косоко, макар че от малкото видяно до момента ми изглежда дори по-егостично настроен от него.

Момчетата имат много време за физ. подготовка, свикване един с друг и заучаване на комбинации. Мисля, че напролет ще изглеждаме много по-добре.

Върни се в “ЦСКА”