Udoji90 написа:Аз пък не съм съгласен за Кировски. За 10-15 мин. месечно показа повече от другите нападатели, които играеха по-често от него. В началото на сезона беше слаб, но тогава просто всички играчи бяха слаби, събрани от кол и въже. След това се появяваше от дъжд на вятър и участваше в добри атаки - в Ловеч само за 10 мин. показа добри неща. За Сидибе съм повече от съгласен - от играч с опит в Англия очаквах много повече, а и вчера той си направи харакири с тая дузпа. За Хауърд също мисля, че е правилно решение, за Косоко и Дюлгеров по-скоро също съм съгласен, а за Мартински и Райков... абсурд да кажа нещо, като не са играли и 1 секунда в официален мач.
Кировски е по-добър от Сидибе, но пак недостатъчно добър, че да играе в ЦСКА. Мартински и Райков ги гледах в няколко контроли, не е нужно да ги гледам в официален мач, за да кажа, че и те не стават.
Имаме едно момче Божилов, който може да играе на десния бек и на дясното крило. На мен ми направи най-голямо впечатление от юношите и искам да го видя в първия отбор.