ФИФА заплаши ЦСКА с отнемане на 6 точки

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: ФИФА заплаши ЦСКА с отнемане на 6 точки

Мнениеот CSKA 78 » 30 ное 2013 13:53

terata написа:
Ваше право си е да вярвате на Сашо Апашо. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: То навремето феновете трябваше да бъдат спокойни и с лиценза ама греда. :mrgreen: Феновете трябваше да са спокойни и с намирането на нов спонсор и с влизането на ГГ и с оставането на Стоичков и с кво ли още не. Ама нъцки.

Брато,чети преди да пишеш!Изказването е на Тодоров,а не на Томов! :lol: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 30 ное 2013 13:56

CSKA 78 написа:
terata написа:
Ваше право си е да вярвате на Сашо Апашо. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: То навремето феновете трябваше да бъдат спокойни и с лиценза ама греда. :mrgreen: Феновете трябваше да са спокойни и с намирането на нов спонсор и с влизането на ГГ и с оставането на Стоичков и с кво ли още не. Ама нъцки.

Брато,чети преди да пишеш!Изказването е на Тодоров,а не на Томов! :lol: :mrgreen:

Ъхъ, а на Тодоров кой му дърпа конците. :mrgreen:

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 30 ное 2013 14:26

terata написа:
CSKA 78 написа:
terata написа:

Досега няма нещо,което Тодоров да е казал и да не е изпълнено!Иначе,кой на кого дърпа конците не е важно! ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 ное 2013 17:58

Rosko63 написа:кашчей, за Металик Сопот ли говориш,защото Ботев иначе трябваше да почнат от регионалните групи,те направиха това за което цяло лято ревахте че е престъпление ако ЦСКА го направи между другото Миньор направи същото и взе лиценза на Витоша с.Долна Диканя а доколкото си спомням и Антибиотик Разград направи така с Локо Ст. Загора и се пръкна отрочето на Домус ага Лудогорец във В група.

Роско, един съвет от мен: Премести си леглото по-близо до курника, за да можеш да чуваш петела!

Във В група лицензи няма, но ти си от ЦСКА, нали-това обяснява всичко :mrgreen: :mrgreen:

Всъщност нищо не ви пречи да се обедините с "Витоша" Бистрица или "Септември" София и да ползвате лиценза на едните или правото на другите, но тогава или В, или Б група :twisted: :twisted:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 ное 2013 18:01

CSKA 78 написа:
terata написа:
CSKA 78 написа:
terata написа:

Досега няма нещо,което Тодоров да е казал и да не е изпълнено!Иначе,кой на кого дърпа конците не е важно! ;)

Нещо с новия генерален спонсор да кажеш, по въпроса с изказванията на Тодоров де 8-)
Доколкото си спомням още в началото на септември се уточняваха последните подробности, а Тодоров с лаптоп в ръце ходеше из "Българска армия" , за да изчисти тези подробности 8-)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Мнениеот No Pyro No Fun » 30 ное 2013 18:53

Това със спонсорите да не става от днес за утре...
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 ное 2013 19:10

No Pyro No Fun написа:Това със спонсорите да не става от днес за утре...

Когато се знае, че изтича договор, или се водят преговори за подновяване със същият спонсор, или започваш отрано преговори с евентуален нов такъв. Всъщност, големите отбори имат много малки спонсори, чието лого не носят на фланелките си.
От ЦСКА обявиха, че искат спонсор, който да дава по 1 милион на година, но такива спонсори надали търсят скандални клубове, какъвто в момента е ЦСКА. Спонсорски договори могат да се сключват по всяко време, и няма ограничение за бройката им, така че всичко това зависи до голяма степен от клуба.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 01 дек 2013 06:28

И като им вземат точки ще цъфнем и вържем направо, нали :? Имам чуството, че някои сини фенове предпочитат ЦСКА да загуби служебно 6 точки пред това да загуби 3 във Вечното дерби...
Да се приложи правилника върху ЦСКА (ако има защо) и това е.. трябва да има ред. Но нас не виждам какво ще ни стопли това.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 01 дек 2013 09:05

Betchualeng Arnaikem написа:И като им вземат точки ще цъфнем и вържем направо, нали :? Имам чуството, че някои сини фенове предпочитат ЦСКА да загуби служебно 6 точки пред това да загуби 3 във Вечното дерби...
Да се приложи правилника върху ЦСКА (ако има защо) и това е.. трябва да има ред. Но нас не виждам какво ще ни стопли това.

:) Ха, един с признаци на излекуване от тежката подуенска болест. :) Дръж се момче, не се предавай, не оставяй разума да те напусне. :)

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 01 дек 2013 09:22

Кировец написа:
Betchualeng Arnaikem написа:И като им вземат точки ще цъфнем и вържем направо, нали :? Имам чуството, че някои сини фенове предпочитат ЦСКА да загуби служебно 6 точки пред това да загуби 3 във Вечното дерби...

:) Ха, един с признаци на излекуване от тежката подуенска болест. :) Дръж се момче, не се предавай, не оставяй разума да те напусне. :)

Аз "болести" нямам, освен ако не говориш за факта, че съм левскар (което ТИ определяш като болест, не аз). За разлика от теб обаче аз не съм побързал да обявя всички червени фенове за болни. Разума ми си е налице и без да се боря да го запазя. И колкото написаното от мен се отнася до други сини фенове, толкова под някаква форма важи и за доста червени такива. Дали ти си сред тях.. сам прецени.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “ЦСКА”