Logical person написа:Кашчей написа:Logical person написа:
Ахааааааа![]()
![]()
Значи първо отричаш, че има такъв закон, а след като видя че има, го обърна по комунистически - " а вие защо биете негри"![]()
![]()
![]()
И недей да лъжеш, плаката гласеше - "Смърт за бежанците", което е много различно.
Ако някой бежанец е нарушил закон, той е престъпник и подлежи на наказание. Да се обобщава, на база расова и/или религиозна основа е престъпление.
Приемам, че съм сбъркал за плаката. Аз съм с впечатление, че е Вън, но ако е Смърт... тогава има ли расова и етническа, или религиозна основа?
Ти също отбягна отговор-защо няма наказани по т. 8 ваши фенове, които също подлежат на затвор по този член за насаждането на омраза по идеологически причини?
Разбира се, бежанците в България са предимно сирийци. Да не говорим че в случая самото призоваване за смърт е достатъчно...
Кога са призовавали нашите фенове ? Не съм видял плакат, не съм чел и такава декларация. Може да съм пропуснал .Ако има, да си понесат последствията естествено. Ако някой е писал по форуми, също може да бъде наказан, но това вече трудно може да се обобщи като "ваши фенове".
Пак да се попита - къде в този плакат се вижда конкретно обвинение, засягащо някой на расова, етническа или религиозна основа? Напиши кратко, точно и ясно! Тук има три думи "смърт", "бежанци" и предлогът "на". "На" няма да се обсъжда, тя не е проблемна. Думата "Смърт" може да е част от израза "Свобода или смърт", а той както е известно е част от лозунгите на българските революционери или и те са за съд. Освен това думата "смърт" е за означаване промяна на състояние на живо същество, в неживо такова. "Смъртта" може да е насилствена, не насилствена, естествена, изкуствена, клинична и ред друга. В случая не се уточнява каква е точно смъртта. Т.е. отново няма неоспорими доказателства за налагане на различие на расова, етническа или религиозна основа!"Бежанци" може да са всички: кой избягал от собствения си дом, кой от жена си, кой от алкохола, кой от кебапите, кой от себе си и т.н. т.е. и тази дума не е проблемна. И пак питам къде се засяга определена група на расова, религиозна или етническа основа?