Дисциплинарната комисия се наведе пред Левски

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Re: Дисциплинарната комисия се наведе пред Левски

Мнениеот Der Schmarotzer » 05 ное 2013 20:38

Logical person написа:
Кашчей написа:
Logical person написа:
Ахааааааа :) :)
Значи първо отричаш, че има такъв закон, а след като видя че има, го обърна по комунистически - " а вие защо биете негри" :lol: :lol: :lol:

И недей да лъжеш, плаката гласеше - "Смърт за бежанците", което е много различно.

Ако някой бежанец е нарушил закон, той е престъпник и подлежи на наказание. Да се обобщава, на база расова и/или религиозна основа е престъпление.

Приемам, че съм сбъркал за плаката. Аз съм с впечатление, че е Вън, но ако е Смърт... тогава има ли расова и етническа, или религиозна основа?
Ти също отбягна отговор-защо няма наказани по т. 8 ваши фенове, които също подлежат на затвор по този член за насаждането на омраза по идеологически причини?

Разбира се, бежанците в България са предимно сирийци. Да не говорим че в случая самото призоваване за смърт е достатъчно...
Изображение

Кога са призовавали нашите фенове ? Не съм видял плакат, не съм чел и такава декларация. Може да съм пропуснал .Ако има, да си понесат последствията естествено. Ако някой е писал по форуми, също може да бъде наказан, но това вече трудно може да се обобщи като "ваши фенове".

Пак да се попита - къде в този плакат се вижда конкретно обвинение, засягащо някой на расова, етническа или религиозна основа? Напиши кратко, точно и ясно! Тук има три думи "смърт", "бежанци" и предлогът "на". "На" няма да се обсъжда, тя не е проблемна. Думата "Смърт" може да е част от израза "Свобода или смърт", а той както е известно е част от лозунгите на българските революционери или и те са за съд. Освен това думата "смърт" е за означаване промяна на състояние на живо същество, в неживо такова. "Смъртта" може да е насилствена, не насилствена, естествена, изкуствена, клинична и ред друга. В случая не се уточнява каква е точно смъртта. Т.е. отново няма неоспорими доказателства за налагане на различие на расова, етническа или религиозна основа!"Бежанци" може да са всички: кой избягал от собствения си дом, кой от жена си, кой от алкохола, кой от кебапите, кой от себе си и т.н. т.е. и тази дума не е проблемна. И пак питам къде се засяга определена група на расова, религиозна или етническа основа?
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 05 ное 2013 20:41

vaskonti написа:
фифи перото написа:
vaskonti написа:
фифи перото написа:
sin4ec написа:
Empty написа:Сигурно и вашата защита, ако не беше толкова "селска" и тя нямаше да отнесе тройка, но уви!Знаем, че боли, някога и вие ще биете, спокойно. ;)

Нашата защита е трагична, ние губим, но с чест. А вие и това не можете, все ви е виновен някой. Колкото до биенето, може и да е по-скоро, отколкото предполагаш...

Упъти розовите към тълковен речник на българският език, където да прочетат значението на думата чест. :lol:

Като ви чете, човек би си казал, че сините не реват от съдии, не ги обиждат дори в международни мачове, не сменят съдийски комисии... Е, вероятно така се брани чест, но какво ли разбирам аз от това... :roll:

vaskonti, не те познавам, но за ...найсти път ще ти кажа-уважавам те, и не футболните различия трябва да ни изправят един срещу друг.Но това е друга тема.
И не затова , че си "модератор" , а затова , че си умерен.
не ти ли прави впечатление , че темата противоречи на точка от правилника?

[offtopic]Първо, реверансът и поклонът не са ли навеждане? Какъв е проблемът тук? Второ, ако не си забелязал, до момента съм изтрил поне 5 твои мнения, които принципно заслужават бан, най-малкото на основание натрупване на нарушения. Честно казано леко се изнервям когато човек, на когото огромното му болшинство мнения са абсолютни...сещаш се какво, започне да ми дава акъл относно модерирането. И трето, ще помоля да спрем до тук по този въпрос. Ако имаш някакви претенции и въпроси, има и други начини да ги предявиш.[/offtopic]

[offtopic]на по бира?[/offtopic]
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 05 ное 2013 20:42

[offtopic]И това е начин. Но не можеш да ме корумпираш, ако това опитваш 8-)[/offtopic]
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 05 ное 2013 20:43

Кашчей написа:
Logical person написа:
Кашчей написа:
Ваши фенове призоваваха към саморазправа със Станислав тодоров, защото нещо не ви харесва свирката му.. явно трябваше на ЦСКА да направи свирка, за да ви хареса. Бежанците у нас обаче не са всичките нормални и не смятам аз лично, че имат място в България.

Кога и къде са призовавали към саморазправа, не уточняваш ... :lol: :lol: :lol:

Какво значи, че не всички са нормални ? Ако някой е извършил престъпление си го отнася. Никой не се чувства уютно, когато големи групи чужденци му се заселват в държавата. И това важи за всеки народ. Но при такива хуманитарни кризи, никой и не те пита. Алтернативата каква е ?

върни се в темата за мача и виж нечии мнения .. особено на сър Пърсивал, който първи призова шуменската секта на ЦСКА да се разправи със съдията.

Гледам, че въпросният и днес пише-явно за него не важат правилата, или пък някои правоимащи случайно са ги пропуснали, ако нямат специално указване?!?

Форумните коментари на някой си, са си лично негово проблем. Не са позиция на феновете на даден отбор. За съжаление , все още закона не реагира адекватно на форумни коментари. Иначе само в тази тема има няколко човека, дето обиждат на расова основа, призовават за смърт и т.н. Тях какво да ги правим ?

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 05 ное 2013 20:44

Old_death написа:
AN71 написа:
Кировец написа:
caci написа:Тя тая ДК,която е признала е пълен боклук,кукли на конци,каквото заплачи някой от отборчето ви и те изплезват език.Гледах ситуациите няколко пъти и никъде не видях грешка на съдията.Няма такива наглеци като Цска.НЯМА!!!

Да си разцепен с 3:0 и да наричаш противника отборче, спрямо своята доказана евроидиотска диагноза е срамно... :lol:

A бре а ти кой си та да даваш определения и аз смятам така , не виждам с какво е ощетено отборчето ви след като снощи умишлено изгледах и Пред банята и Узунов каза и за отменения гол и за дузпата така ,че за какво е този рев не мога да ви разбера ;)

Я сподели тогава какво каза Узунов за непрекъснатите и не отсъдени нарушения срещу Сидибе , за което бе изгонен Стойчо ? Защо не цитираш думите му относно нарушението , след което резултата бе изравнен ? Даже и Г.Илиев си призна , че не е имало никакъв фаул !!!Понеже си много "свенлив" и цитираш само това , което ти изнася , ще цитирам думите на Генов : "Няма нарушение при изравнителния гол на Черно море . Това е типична ситуация на борба за първа топка . Тук максимум може да се отсъди НЕ ПРЯК СВОБОДЕН УДАР!!!(бе отсъден пряк) . Дузпата и отменения гол за ЦСКА са 50 на 50 . Както може да се отсъдят , така може и да се подминат . Два не отсъдени фаула за нарушения срещу Сидибе на границата на наказателното поле ( след втория нервите на Стойчо не издържаха и изпуши ) . Правилно показан жълт картон на Янчев за игра с ръка " . Това бяха в резюме думите на Генов и бъди по коректен при цитирането или излагането на фактите !

Янчев трябваше да бъде изгонен до средата на второто полувреме за направени поне 3 нарушения за жълт картон, но май си доигра мача без проблеми или това не е проблем за вас?
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 05 ное 2013 20:45

vaskonti написа:[offtopic]И това е начин. Но не можеш да ме корумпираш, ако това опитваш 8-)[/offtopic]

[offtopic]нито някой може мен, нито аз искам някого да корумпирам.държа на честните, мъжки взаимоотношения!Първо сме хора, после-Българи, а накрая-запалянковци на този или онзи отбор.[/offtopic]
Последна промяна от фифи перото на 05 ное 2013 20:47, променено общо 1 път.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 05 ное 2013 20:47

Да обобщим:Може да се свири всичко/реално,измислено или платено/само не срещу нас!Така ли да ви разбирам?
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 ное 2013 20:47

Logical person написа:
Кашчей написа:
Logical person написа:
Кашчей написа:
Ваши фенове призоваваха към саморазправа със Станислав тодоров, защото нещо не ви харесва свирката му.. явно трябваше на ЦСКА да направи свирка, за да ви хареса. Бежанците у нас обаче не са всичките нормални и не смятам аз лично, че имат място в България.

Кога и къде са призовавали към саморазправа, не уточняваш ... :lol: :lol: :lol:

Какво значи, че не всички са нормални ? Ако някой е извършил престъпление си го отнася. Никой не се чувства уютно, когато големи групи чужденци му се заселват в държавата. И това важи за всеки народ. Но при такива хуманитарни кризи, никой и не те пита. Алтернативата каква е ?

върни се в темата за мача и виж нечии мнения .. особено на сър Пърсивал, който първи призова шуменската секта на ЦСКА да се разправи със съдията.

Гледам, че въпросният и днес пише-явно за него не важат правилата, или пък някои правоимащи случайно са ги пропуснали, ако нямат специално указване?!?

Форумните коментари на някой си, са си лично негово проблем. Не са позиция на феновете на даден отбор. За съжаление , все още закона не реагира адекватно на форумни коментари. Иначе само в тази тема има няколко човека, дето обиждат на расова основа, призовават за смърт и т.н. Тях какво да ги правим ?

Плакатът също е дело на група фенове.. или там не може, а във форума и фейсбоклук може?
Стойчо, с вечният си плач, реално ви подстрекава към действия , недопустими от законите на РБ, но това за теб не е проблем. Проблем е обаче, че БФС си е спазил правилника и е наказал този ревльо?!?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 05 ное 2013 20:47

Само не знам защо темата се казва по този начин,след като тази комисия си постоянно наведена пред подУЯне и защо това чак толкова учудва някой нормален фен на БГфутбола :roll:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 05 ное 2013 20:48

Stahlgewitter написа:Да обобщим:Може да се свири всичко/реално,измислено или платено/само не срещу нас!Така ли да ви разбирам?

ДА!
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

Върни се в “ЦСКА”