IFS и чичо Венци пак нахалстват ЦСКА да се премести

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: IFS и чичо Венци пак нахалстват ЦСКА да се премести

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 18 окт 2013 19:01

stanislav89 написа:Хората искат да ви дадат почти на готово уникален стадион, ама вие не, искаме си в кочината, може ли да сте толкова тъпи?

От написаното досега подразбрах следното: ЦСКА и Славия известно време ще получават определена сума, а стадиона реално ще бъде на инвеститора. След това стадиона става собственост на Славия. Добре..

През годините, в които ЦСКА ще получава пари да речем че го измислят как армейците да са доволни, а после? Примерно след тези 25 години, когато стадиона стане собственост на Славия какво следва за ЦСКА? Трябва да си търсят нов стадион ли? С други думи ще получат правото за временно ползване. Това ги устройва само ако се очаква поредната Лупи криза, тоест тези гарантирани приходи и наличието на стадион на който да играят каквото и да стане ще им гарантира сигурност поне по тези въпроси, а не пак да се чудят къде ще играят и ще има ли пари за започване на сезона или нещо такова.

В този случай нещата опират до това: има ли пари ЦСКА сам да си ремонтира Армията?
Ако има тези пари.. може би е по-добре да действат независимо.

Колкото до настояването на немците именно ЦСКА да се включи в проекта, ясно е, че на тях им трябват ЦСКА или Левски заради фенската маса, няма какво да се лъжем. Опитали са с Левски, отказали са им, ясно е, че ще искат ЦСКА а не Локомотив София, да ме прощават "железничарите", но като фенска маса те са далече от червени и сини.

Някои сини фенове открито се присмиват на ЦСКА-рите че са балъци и така нататък, но ако има вариант те наистина да ремонтират Армията този присмех е неуместен. Ще бъде все едно на нас някой да ни се смее, че искаме ремонтиране на Герена вместо да се преместим в Овча купел. Всяка монета има 2 страни...

Разбира се, ако този проект е реален и е такъв, какъвто ни се представя големия печеливш е бат Венци. 25 години ще получава едни кинти, които я избива в момента я не, а после получава стадиона. Ако дотогава е шеф на отбора де, но едва ли е седнал и за това да се притеснява в момента.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 18 окт 2013 19:12

Кашчей написа:Атлетик, с шеф Матинката е създаден през 1910-а. Слава е създаден през 1916-а.
И двата клуба са имали други обединения, преди да се стигне до ОСК АС-23.

Сега остава да питаме къде са били свестните мъже на България през 1916, та са основавали ФК, вместо да са на фронта.. както и другите, които са се обединили през 1913-а, под името Атлетик-и тогава България е била във война?!?

Ебати кухара си :!: :!: :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 18 окт 2013 19:38

Red joker написа:
Кашчей написа:Атлетик, с шеф Матинката е създаден през 1910-а. Слава е създаден през 1916-а.
И двата клуба са имали други обединения, преди да се стигне до ОСК АС-23.

Сега остава да питаме къде са били свестните мъже на България през 1916, та са основавали ФК, вместо да са на фронта.. както и другите, които са се обединили през 1913-а, под името Атлетик-и тогава България е била във война?!?

Ебати кухара си :!: :!: :!:

Добро утро :idea:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
whack
Контакти:

Мнениеот whack » 21 окт 2013 16:20

Интересно ми става какво става ,ако Славия изпадне тази година?Няма какво да се лъжем 1 от най-слабите отбори са,и при 4 от 7 изпадащи шанса им за оцеляване поне според мен не е над 50%. Ако погледнем класирането е ясно ,че Пирин,Нафтата и Любимец са с 1 крак в Б група ,но се иска още 1 отбор...Кой да бъде той? Силно се съмнявам това да е Берое или Черно Море (до мисля,че и двата отбора имат шанс за първите 7) остават Черноморец и Локо Сф ,а с оглед футболистите,треньорите и игрите на отборите мисля ,че Славия е най-назад ...Иииии..Хипотетично : Дали ще направят "НАЙ-ХУБАВИЯ" стадион в България на отбор от Б група?...
FC Internazionale Milano!

Потребителски аватар
C&A_MALE
Контакти:

Мнениеот C&A_MALE » 22 окт 2013 10:04

whack написа:Интересно ми става какво става ,ако Славия изпадне тази година?Няма какво да се лъжем 1 от най-слабите отбори са,и при 4 от 7 изпадащи шанса им за оцеляване поне според мен не е над 50%. Ако погледнем класирането е ясно ,че Пирин,Нафтата и Любимец са с 1 крак в Б група ,но се иска още 1 отбор...Кой да бъде той? Силно се съмнявам това да е Берое или Черно Море (до мисля,че и двата отбора имат шанс за първите 7) остават Черноморец и Локо Сф ,а с оглед футболистите,треньорите и игрите на отборите мисля ,че Славия е най-назад ...Иииии..Хипотетично : Дали ще направят "НАЙ-ХУБАВИЯ" стадион в България на отбор от Б група?...

Берое са пътници

Върни се в “ЦСКА”