Готвача написа:Пичове,извинявам се че ви се намесвам в темата,като трето незаинтересувано лице,но като човек на години,видял и две и двеста и фен на Черно море ще взема отношение.Ще започна малко по отдалече.Началото на демокрацията.Времето когато дойдоха на власт "истинските демократи",тези от ДС.След това вече нищо не беше същото.Повечето навярно помнят че футболните отбори в БГ бяха разделени на принципи-военни,милиция,жепейци.Какво следва от това?Ами обърнете внимание колко от т.н. "армейски" отбори оцеляха.Колко от оцелелите не минаха през деветият кръг на ада?И на каква база?Ще говоря основно за моят любим Черно море вн.Никога не съм бил щастлив от факта че трябваше да играем за ЦСКА,но времената бяха такива.Или с тях,или с МВР.Когато се смени режимът,новите демократи направиха всичко възможно да разкарат от пътя си всички армейски отбори и може да се каже че почти успяха.Морето беше на прага на разпадане.Имахме най смешните президенти на света.Ботев и те също като нас.Сливен и те.За ЦСКА какво да говорим,всички в този форум са наясно.Идеята да се включа е следната.Не приемайте данайски дарове момчета.Не ви чака нищо добро.Има някои от вас които по една или друга причина са се "светнали" за какво иде реч,но останалите са леко заслепени от шума на парите.Искам да разберете,че докато не унищожат и спомена за вас,няма да мирясат господата от ДС.ГА колкото и да ми е неприятен,напипва истината.Взеха ви школата,сега ще ви вземат и стадиона.Не ме питайте как,не зная.Не съм бил никога мошеник,камо ли от тяхната класа.Вече са ви измислили,така да знаете.Като слушам за какви пари става въпрос и ми стана ясно,че всичко е една голяма измама с цел прибиране на Армията от трети лица.Много хора се пробваха да направят нещо хубава в Борисовата и все удряха на камък,защото не са от "правилните" хора.Все си мисля че Титан бяха там именно заради тази далавера.Да ви докарат до просешка тояга и после да приемат точно тази идея с отворени обятия.И щеше да има щастливи хора с пари и нещастни фенове от народа както обикновено.Или както е казал един древен римски сенатор-народа да го духа.Надявам се че няма да ми се нахвърлите с обидни квалификации,опитвам се да ви покажа истината такава каквато я виждам аз.
[center]Надявам се феновете на ЦСКА да се обединят и да не се хващат на тая шаранска въдица, ама знае ли човек до каква глупост ще стригне ...
Никакво мърдане от историческия ни дом, ако ще да играем и на нива.[/center]
[center]трябва дортойно ние да си го изградим, а не да дойде някой и да командори и след 5-6 години шута в дупето и бездомник за винаги.
Така, че умната армрйци....[/center]