Христо Стоичков е новият собственик на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Христо Стоичков е новият собственик на ЦСКА
Аз се чудя грандовете в Европа, които са с милиони евро задължения, как може да са толкова балами и да не са се сетили за тая врътка до сега... вземаш лиценза на някой малък отбор и си оправяш проблемите 

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
- Udoji90
- Контакти:
Май пак обичаме да говорим предварително... Не съм видял някоя от главните фигури в тези преговори да е излязла да обяви официално новината пред медиите, а вече се захапахте тука.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
-150974.jpg)
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Майтапът настрана, но дайте да не впрягаме все пак каруцата преди коня, момчета( армейци). Левскарите нека си пишат, не им обръщайте внимание. Призовавам да изчакаме да обявят офизиално какво ще се случи при нас и тогава да коментираме. А до тогава нека игнорираме злобните и тъпи подмятания на няколкото така наречени сини фенове които драскат глупостите си тук. Това е от мен, аз спирам, ще пиша пак чак когато видя нещо официално. 

[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
danko_sot написа:Майтапът настрана, но дайте да не впрягаме все пак каруцата преди коня, момчета( армейци). Левскарите нека си пишат, не им обръщайте внимание. Призовавам да изчакаме да обявят офизиално какво ще се случи при нас и тогава да коментираме. А зо тогава нека игнорираме злобните и тъпи подмятания на няколкото така наречени сини фенове които драскат глупостите си тук. Това е от мен, аз спирам, ще пиша пак чак когато видя нещо официално.
Много си прав тук. Аз затова все още не се радвам толкова много.
- Червени Воини
- Контакти:
danko_sot написа:Майтапът настрана, но дайте да не впрягаме все пак каруцата преди коня, момчета( армейци). Левскарите нека си пишат, не им обръщайте внимание. Призовавам да изчакаме да обявят офизиално какво ще се случи при нас и тогава да коментираме. А до тогава нека игнорираме злобните и тъпи подмятания на няколкото така наречени сини фенове които драскат глупостите си тук. Това е от мен, аз спирам, ще пиша пак чак когато видя нещо официално.
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
- dreben23
- Контакти:
Sportal.bg научи имената на футболистите от Литекс, които със сигурност ще преминат в ЦСКА. Това са Антон Неделков, Армандо Ваюши, Георги Миланов и Николай Бодуров. Ръководството на "червените" и оранжевите вече са постигнали споразумение и четиримата съвсем скоро ще се присъединят към лагера на ЦСКА в Етрополе.

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
От днес ЦСКА има нов собственик, но това, поне официално, няма да е Гриша Ганчев, научи Sportal.bg. Благодетелят на Литекс ще е един от хората, които ще дават пари за клуба, те няма да са никак малко, но само като спонсор. Официално ще бъде обявено, че новите собственици ще са група бизнесмени, но техните имена няма да бъдат изнесени. Информацията е, че те не са пожелали това да се случи. Акциите пък ще се държат от легендата на българския футбол Христо Стоичков.
pepo написа:Бароне,я дай едно ръководство за paint!
Брачед, paint e програма с доста възможности, на ТЕО обаче му е простено, за 13-годишен в наши дни е нормално да е прост, като гъба...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:pepo написа:Бароне,я дай едно ръководство за paint!
Брачед, paint e програма с доста възможности, на ТЕО обаче му е простено, за 13-годишен в наши дни е нормално да е прост, като гъба...
Е с теб никой не може да се мери - ти чупиш тъпомера.