Колегата може би протестира, че Янчев не получи втори жълт картон в началото на втората част - признавам, че и според мен в онзи момент може би трябваше да напусне играта. Веднага обаче си спомням една ситуация през първото полвуреме, когато Лоузейро фаулира грубо Саша до аутлинията и получи жълт картон, но нарушението му доста наподобяваше онова на Адебайор вчера, за което той беше изгонен, така че и в този случай за мен остана съмнение дали не трябваше да има червен картон.
Нашата дузпа специално си я имаше - тук не виждам причина за спор, тъй като и самият Акалски осъзна, че е направил фаул. Колкото до ситуацията с Черни и Салес, от повторенията изобщо не съм убеден, че изобщо имаше контакт между двамата - по-скоро беше нещо като симулацията на Миро Антонов в мача ни с "Монтана".
13 кръг ЦСКА София - Берое FT 2:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Udoji90
- Контакти:
Re: 13 кръг ЦСКА София - Берое FT 2:0
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Не оспорвам победата ви. Въпросът беше за съдийското рамо-винаги било в Стара Загора, било в София... Дузпата си е дузпа (вашата). Ами събарянето на Салеш (подръпването) преди да влезе в накзателното поле?
Ами спестените картони на Янчев и Присо? Или това е нормално ?
Това не ви помага и това трябва да го разберете веднъж завинаги.
Ами спестените картони на Янчев и Присо? Или това е нормално ?
Това не ви помага и това трябва да го разберете веднъж завинаги.
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016
Принципно съм съгласен и никой няма полза от такива победи.Но ако се загледаш и по Европа вече се свирят доста по-лесно нарушения,дузпи,дават се жълти и червени картони за какво ли не.И аз въобще не съм сигурен,че Черни докосва вашия нападател.
BEROE_StZ написа:Янис Зику написа:BEROE_StZ написа:Защо един път не биете без съдиите? Един единствен път и то срещу отбори като Берое и Монтана....
Мура ви очаква пак....![]()
Пирови победи....
![]()
![]()
:lo
Определено сега ви е забавно след назобването за мачовете с Лудогорец и Левски.... и съдийските аванти с Монтана и Берое.
На мен ми е забавно при отпадането Ви в ЕКТ от отборчета като Мура.![]()
Да не коментираме безкрайните реверанси за лиценза - отдавна трябваше да сте във В група....
На мен ми е забавна пореднното държавно хрантутниче да изпадне в "Б" група. То и без това в "А" група единствената ви цел е да сте част от сателитната система на големия хрантутник
Малко бяхте, момчета! Малко ! Да,10 лв.са...Но докато не ни разрешат да играем на "Армията",тоя тъп наем трябва да се избива по някакъв начин.За Вас, които сте в София, телевизията не бива да е оправдание.