ЦСКА - Зимна селекция и подготовка 2012/2013
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА - Зимна селекция и подготовка 2012/2013
Моето мнение е,че си имаме треньор!Казва се Стойчо Младенов!Трябва да му се доверим и да подкрепим отбора!Стойчо най-добре знае колко му е нужен Тошко,има ли към момента по-добър от него в отбора и до кога точно да играе Капитана!Нашата работа е па трибуните!
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:с какво всъщност разполагаме в момента-сашко тошко тенгариня гърка в центъра, сержиньо който всъщност е всичко друго но не и крило, онго-бонго който е скаран с футбола и единствено в анисе има нещо футболно, чиято позиция обаче все още никои в българия незнае. и какво излиза-кандидати за мястото на тошко колкото искаш а на крилата сме обран бустан. ето там трябва да се работи зимата
Съгласен!На мястото на Онго-бонго както го нарече

- CskaUl7rasB0ysS0f1a
незнам някой обърна ли внимание когато на моменти сержиньо влизаше да играе в центъра как личеше погледа върху играта му, точните пасове в коридор и пласирането му по терена . аз лично го виждам да пасне като дялън камък зад нападателя със свободна функция на плеймейкър
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
- Udoji90
- Контакти:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:незнам някой обърна ли внимание когато на моменти сержиньо влизаше да играе в центъра как личеше погледа върху играта му, точните пасове в коридор и пласирането му по терена . аз лично го виждам да пасне като дялън камък зад нападателя със свободна функция на плеймейкър
Мхм, напълно съгласен. Една размяна на позициите им с Анисе би могла да даде доста добър ефект.

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Анисе започна да се превръща в ключов играч за отбора.Особено днес покри много голям периметър в минутите, когато бяхме с човек по-малко.
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
опитвам се да се сетя при цаците анисе къде играеше. стойчо неможе да ме убеди че мястото му е на диригента с палката
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
- dreben23
- Контакти:
RedeviL написа:Анисе започна да се превръща в ключов играч за отбора.Особено днес покри много голям периметър в минутите, когато бяхме с човек по-малко.
Да, днес до голяма степен удържахме мача благодарение на Анисе, но най-вече на Саша и Янчев, които издъхнаха последните петнайсет минути, но по дяволите ние играехме цял мач с човек по-малко, а гола падна точно когато се дръпнахме по-напред, иначе ги размазвахме в центъра. Колегата е прав и че Сержиньо свърши много черна работа, но пък в атака го няма никакъв. Присо направи голяма глупост, но за мен той е добър футболист и ако си тръгне, ще се усети липсата. Сякаш го урочасахте с прекалено негативните мнения по негов адрес! Най-важно сега е да бием до края на полусезона, после ще видим кой останал, кой си тръгнал... Нищо не е сигурно, както за треньорите, така и за футболистите. А Лудогорци бяха дотук, тепърва ще трупат и те калъвки. С всеки следващ мач играят по-слабо и по слабо, а днес чета, че ни били надиграли. Глупости, те бяха обезличени напълно!

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- mistreated
- Контакти:
dreben23 написа:RedeviL написа:Анисе започна да се превръща в ключов играч за отбора.Особено днес покри много голям периметър в минутите, когато бяхме с човек по-малко.
Да, днес до голяма степен удържахме мача благодарение на Анисе, но най-вече на Саша и Янчев, които издъхнаха последните петнайсет минути, но по дяволите ние играехме цял мач с човек по-малко, а гола падна точно когато се дръпнахме по-напред, иначе ги размазвахме в центъра. Колегата е прав и че Сержиньо свърши много черна работа, но пък в атака го няма никакъв. Присо направи голяма глупост, но за мен той е добър футболист и ако си тръгне, ще се усети липсата. Сякаш го урочасахте с прекалено негативните мнения по негов адрес! Най-важно сега е да бием до края на полусезона, после ще видим кой останал, кой си тръгнал... Нищо не е сигурно, както за треньорите, така и за футболистите. А Лудогорци бяха дотук, тепърва ще трупат и те калъвки. С всеки следващ мач играят по-слабо и по слабо, а днес чета, че ни били надиграли. Глупости, те бяха обезличени напълно!Е, потреперахме доста накрая, но нямаха избор!
Ако владеенето на топката се води надиграване...
Иначе спокойно, хич няма да се усети липсата на Присо. Не и в лош план. Само че аз съм убеден, че няма кой да го купи през зимата.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
към този момент дребен е прав че неможем да си позволим да изгоним чичкото, просто защото изнемогваме от към чисти крила. незабравяйте че стана от пейката за мача с посинелите, където в интерес на истината на фона на силния мач който изнесохме той също се представи не лошо. тогава и контузията на карата му подпечата титулярното място-просто защото няма кой другда играе там. тъмно ми е да си представя кой ще го замести за мача с макетата в сряда колкото и абсурдно да звучи сега
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
- mistreated
- Контакти:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:към този момент дребен е прав че неможем да си позволим да изгоним чичкото, просто защото изнемогваме от към чисти крила. незабравяйте че стана от пейката за мача с посинелите, където в интерес на истината на фона на силния мач който изнесохме той също се представи не лошо. тогава и контузията на карата му подпечата титулярното място-просто защото няма кой другда играе там. тъмно ми е да си представя кой ще го замести за мача с макетата в сряда колкото и абсурдно да звучи сега
Той Присо така или иначе няма да играе до края на полусезона. Дано поне сега видим цял мач двойка Скиорили - Сержиньо на крилата.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...