Контролна среща: ЦСКА - Атромитос 0-2 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Red Warrior
- Контакти:
Re: Контролна среща: ЦСКА - Атромитос 0-2 FT
А този Мишо Венков е егати флегмата. Разкараха го поради некадърност откъде ли не, а ние го взимаме. Не знам защо беше този зор да махнем Румен Трифонов, но той ми изглежда като Роберто Карлош в сравнение с Венков. 

Последна промяна от Red Warrior на 28 юли 2012 23:10, променено общо 1 път.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Red Warrior написа:А този Мишо Венков е егати флегмата. Разкараха го поради некадърност откъде ли не, а ние го взимаме. И при двата гола на гърците вината беше негова. Не знам защо беше този зор да махнем Румен Трифонов, но той ми изглежда като Роберто Карлош в сравнение с Венков.
Братле намали пиенето ,Венков влиза второто полувреме при 0:1

Пък и не е хубаво да си измисляш разни сценарии !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не, че нещо ама Венков влиза второто полувреме. Няма как да е виновен за първия гол.
Айде да не ги почваме преди да са изиграли 2-3 мача поне. За първия гол е виновен Коцето Стоянов и неговите брилянтни финтове. Венков е виновен, че е бил резерва сигурно в 42-рата минута. 

[center]
[/center]

- Red Warrior
- Контакти:
Извинявам се, моя е грешката. При повторно гледане на репортажа се вижда, че наистина Коцето бродираше в лявата зона на защитата при първия гол. Сега си идвам от бачкане и можах да пусна на бързо само репортажа без да се задълбочавам. А този Макенджиев не си спомням една намеса като хората да е направил. 

Red Warrior написа:Извинявам се, моя е грешката. При повторно гледане на репортажа се вижда, че наистина Коцето бродираше в лявата зона на защитата при първия гол. Сега си идвам от бачкане и можах да пусна на бързо само репортажа без да се задълбочавам. А този Макенджиев не си спомням една намеса като хората да е направил.
Има като събира топките от загрявката !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Аз го гледах по Тв и добро впечатление ми направиха най вече Румънеца и гърка дет влезе второто полувреме има много хляб в тия двамата
Венков също добре се включи ,но често забравя топката даже имаше шанс и гол да вкара
За Бенжалюн не мога да кажа че игра добре ,също и Родригес отстъпва по класа на Бандата
Сержиньо и Тангариня баха на приливи и отливи!
А и младото момче Иванов май беше, доста добре игра!
Венков също добре се включи ,но често забравя топката даже имаше шанс и гол да вкара
За Бенжалюн не мога да кажа че игра добре ,също и Родригес отстъпва по класа на Бандата
Не искам да защитавам никой ,но в момента Венков е в много слаба форма! В мача за суперкупата срещу Лудогорец нямаше правилно отиграна топка за целия мач.Срещу Витес в Холандия единия гол/втория ако не греша/ дойде след негова елементарна грешка . Дано за напред да показва добри игри, макар и вече да не е наш футболист .Успех му желая
- Red Warrior
- Контакти:
Milen84 написа:Аз го гледах по Тв и добро впечатление ми направиха най вече Румънеца и гърка дет влезе второто полувреме има много хляб в тия двамата
И в Спортала хвалят юношата Милен Иванов. Това да се чува! Само ме притеснявам, че взехме Родригес, защото това ми говори, че боклуците готвят продажба на Бандата. Това според мен бе и причината да не играе срещу Мура.
- dreben23
- Контакти:
vlado161 написа:Не искам да защитавам никой ,но в момента Венков е в много слаба форма! В мача за суперкупата срещу Лудогорец нямаше правилно отиграна топка за целия мач.Срещу Витес в Холандия единия гол/втория ако не греша/ дойде след негова елементарна грешка . Дано за напред да показва добри игри, макар и вече да не е наш футболист .Успех му желая
За него е присъщо, слаб футболист! Пак ни бият и тва е по-лошото!

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- CSKA-FOREVER1948
- Контакти:
Случват се и такива неща няма нищо но тази година трабва да мачкаме всички само ЦСКА