blue avalanche написа:Ти ми кажи кого сте "реабилитирали" досега?
Как кой най-големите- Христо Стоичков и Димитър Бербатов!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
blue avalanche написа:Ти ми кажи кого сте "реабилитирали" досега?
dreben23 написа:blue avalanche написа:Ти ми кажи кого сте "реабилитирали" досега?
Как кой най-големите- Христо Стоичков и Димитър Бербатов!![]()
blue avalanche написа:dreben23 написа:blue avalanche написа:Ти ми кажи кого сте "реабилитирали" досега?
Как кой най-големите- Христо Стоичков и Димитър Бербатов!![]()
"Реабилитирал" значи направил кариера-пропаднал-дошъл в ЦСКА-направил кариера...
Значи Берабатов отпада.Освен,ако престоят му в Пирин не се брои за "кариера"...![]()
Стоичков,след "завръщането" си през 98-ма,как го "реабилитирахте"?
Янис Зику написа:Жуниор Мораес не беше играл 6 месеца, ама пореше г*зове след като дойде при нас..
blue avalanche написа:Янис Зику написа:Жуниор Мораес не беше играл 6 месеца, ама пореше г*зове след като дойде при нас..
Той не дойде ли от Металург?И се върна ПАК в Металург.Това за "реабилитирана кариера" ли се брои?
Beck's написа:blue avalanche написа:Янис Зику написа:Жуниор Мораес не беше играл 6 месеца, ама пореше г*зове след като дойде при нас..
Той не дойде ли от Металург?И се върна ПАК в Металург.Това за "реабилитирана кариера" ли се брои?
Да, дойде от Металург и после им го върнахме за 2 000 000! Ама си е друго сър Гара, подкосения в краката централен нападател, голмайстор само и единствено в българското първенство .
[offtopic]Какъв е тоя двоен аршин с който мерят модераторите?????[/offtopic]
Ти беше ли там като броиха парите?![]()
Мораес в кои първенства е ставал голмайстор?Освен българското с мижавите 15 гола.В сравнение с "подкосения" Дембеле-26 гола.
Beck's написа:Ти беше ли там като броиха парите?![]()
Мораес в кои първенства е ставал голмайстор?Освен българското с мижавите 15 гола.В сравнение с "подкосения" Дембеле-26 гола.
Головете са му 16 , асистенциите са му над 9 ! Мораес започна да играе за ЦСКА от средата на първия полусезон ! Избран е за най добър нападател в Румънското първенство, след това е избран за най добър играч в българското първенство, ...
15 гола – Иван Стоянов (2) (Лудогорец); Жуниор Мораеш (3) (ЦСКА)
blue avalanche написа:Beck's написа:Ти беше ли там като броиха парите?![]()
Головете са му 16 , асистенциите са му над 9 ! Мораес започна да играе за ЦСКА от средата на първия полусезон ! Избран е за най добър нападател в Румънското първенство, след това е избран за най добър играч в българското първенство, ...15 гола – Иван Стоянов (2) (Лудогорец); Жуниор Мораеш (3) (ЦСКА)
Ей богу,15 са!![]()
Дембеле беше избран за най-добър африкански нападател в Европа.![]()
Защо ли?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта