Левски София - ЦСКА София - 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Re: Левски София - ЦСКА София (29.04.12) 17:45ч.

Мнениеот Morgause » 22 апр 2012 22:41

RED_FOX написа:1:1 типично по Стойчовски (дали не им лази брутално по нервите напоследък) :) Жалко само, че не сме на Гереня ...щяха да получат пълно дежа ву и да си направят ритуално сепуко :))))

А титлата ще си я празнуваме на Армията срещу Литекс, както си му е редът...да може и бате Ицо да й се порадва :)

0:2 Минимум ;) .
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 22 апр 2012 22:43

Работата стана точно като във прочутия рефрен, бием ли в дербито почти сигурно сме шампиони ..
Хайде,хайде,хайде ЦСКА покажете таз игра, как се става шампион на нананана стадион :lol: :lol: :lol:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 22 апр 2012 22:44

В интерес на истината най-вероятният знак за мен е хиксът. Не, че не можем да победим Левски, просто очаквам нервен мач, в който и двата отбора да не покажат кой знае какъв футбол.
Само че този път, както и в последните 2 пъти, когато станахме шампиони със Стойчо, хиксът ни устройва идеално.
Отдавна един от двата отбора не е правил "дубъл" над съперника си в рамките на един сезон. Защо пък да не стане сега :)
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 22 апр 2012 22:49

mistreated написа:В интерес на истината най-вероятният знак за мен е хиксът. Не, че не можем да победим Левски, просто очаквам нервен мач, в който и двата отбора да не покажат кой знае какъв футбол.
Само че този път, както и в последните 2 пъти, когато станахме шампиони със Стойчо, хиксът ни устройва идеално.
Отдавна един от двата отбора не е правил "дубъл" над съперника си в рамките на един сезон. Защо пък да не стане сега :)

А де, защо да не стане. Излизаме на война и ще я спечелим, както каза Стойчо, аз вярвам в него и съм сигурен в победата!!! Всякакви значи различни от "2" за мен ще бъдат изненада и разочарование.
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 22 апр 2012 22:49

Batkoto написа:Работата стана точно като във прочутия рефрен, бием ли в дербито почти сигурно сме шампиони ..
Хайде,хайде,хайде ЦСКА покажете таз игра, как се става шампион на нананана стадион :lol: :lol: :lol:

Е то зат'ва ще е супер сладка победата :lol: .
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 22 апр 2012 22:55

mistreated написа:В интерес на истината най-вероятният знак за мен е хиксът. Не, че не можем да победим Левски, просто очаквам нервен мач, в който и двата отбора да не покажат кой знае какъв футбол.

Харесва ми как всеки път си даваш прогнози от тип, едва ли ще спечелят, а в същия момент знам , че съвсем друго се надяваш. А най много ми харесва ,че момчетата, ти показват всеки път , че това което си го мислиш, но не го изказваш, е нещото което трябва да се каже ! :)
А именно, това е протоколен мач на 1вия срещу 5тия и всичко по различно от 2ка , ще бъде геройство на "домакините"!

П.С. Голям психолог излезнах :lol:

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 22 апр 2012 23:02

Beck's написа:Харесва ми как всеки път си даваш прогнози от тип, едва ли ще спечелят, а в същия момент знам , че съвсем друго се надяваш. А най много ми харесва ,че момчетата, ти показват всеки път , че това което си го мислиш, но не го изказваш, е нещото което трябва да се каже ! :)
А именно, това е протоколен мач на 1вия срещу 5тия и всичко по различно от 2ка , ще бъде геройство на "домакините"!

Не искам да предизвиквам съдбата :)
Тъпото е, че днес успях да ида на Армията, а на дербито няма да мога да ида на националния, защото имам ангажимент.
Надявам се обаче на мача с Литекс всички да сме там и да леем шампанското :)
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 22 апр 2012 23:07

mistreated написа:
Beck's написа:Харесва ми как всеки път си даваш прогнози от тип, едва ли ще спечелят, а в същия момент знам , че съвсем друго се надяваш. А най много ми харесва ,че момчетата, ти показват всеки път , че това което си го мислиш, но не го изказваш, е нещото което трябва да се каже ! :)

Не искам да предизвиквам съдбата :)
Тъпото е, че днес успях да ида на Армията, а на дербито няма да мога да ида на националния, защото имам ангажимент.
Надявам се обаче на мача с Литекс всички да сме там и да леем шампанското :)

Ще викам за двама значи, надявам се и момчетата да играят за двама и в крайна сметка да леем шампанското още същия ден !
Дюлгеров ще ги изяде с парцалите на NIKE, още преди да са излезнали на терена .....

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Левски - ЦСКА 29.04.2012 , 17:45 ч.

Мнениеот MQplaya » 22 апр 2012 23:19

[center]Изображение
Изображение
Изображение

Изображение
Изображение VS Изображение
ИзображениеИзображение
Треньори:
ИзображениеИзображение
Голмайстори за сезона
Изображение Изображение
Иван Цветков 7 гола ---------------------------------------- Жуниор Мораеш 12 гола
Стадион : Васил Левски
Изображение[/center]
[center]Дата 29.04.2012, 17:00 ч.
пряко по

Изображение[/center]

Прогноза - 0:2 и напред към 32-та титла!
Последна промяна от MQplaya на 22 апр 2012 23:47, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Re: Левски - ЦСКА 29.04.2012 , 17:45 ч.

Мнениеот T&T » 22 апр 2012 23:32

Мисля, че този мач ЦСКА няма да успеят да спазарят и ще го загубят. Левски не са по-добрия отбор в момента, но имат играчи, които са играли в дерби и знаят как да го спечелят. Моята прогноза 3-1 за Левски.
Последна промяна от T&T на 22 апр 2012 23:32, променено общо 1 път.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “ЦСКА”