russia написа:dunavfc написа:Винаги мрънкащи,винаги недоволни,това ЦСКА е ебати противният и жалък отбор,барабар с феновете си...Те вместо да правят минети на БФС и частност Боби,че не ги изхвърлиха във "В" група,както Пирин,те нагли до безкрайност.
Мисля, че е по-вероятно да ти се получи да казваш нивото на река Дунав в сантиметри, отколкото да определяш какви са феновете на ЦСКА. Кое е нагло - да си търсиш правата ли? Нагло е да се изказваш за неща, които не те интересуват и не са твоя работа по принцип!
Аз съм живял в София и съм бил на десетки мачове на всички софийски отбори и много обективно мога да си направя сметката кой какъв е ! Нагло е че по абсолютно законнен начин ви отнеха лизенза от УЕФА,почертавам УЕФА,но заради "лошото" и "синьо" БФС,вместо да ви пратят във "В" група ви оставиха в елита.Нагло е,че откраднахте един играч,който беше ясно още в началото,че няма как да играе за вас от УЕФА,пак почертавам УЕФА и вие пак мрънкате,че сте били ощетени,било несправедливо.Вие вярвате на вашите смешни адвокати начело с оня олигофрен Градев,който дори не е адвокат и няма нито едно спечелено дело и си мислите,че те са правите и те казват как точно седят нещата,а хората просто си защитават парите които получават от ЦСКА.Феновете ви са жалки и го казвам абсолютно обективно,защото гледам български футбол от както се помня ! Какво стана тая пролет ? Паднахте от Симитли и Черноморец и на мачовете ви с Калиакра и Монтана имаше 1000 човека,протести а-у,направихте 4-5 победи и се обърна палачинката.....И понеже феновете на ЦСКА не сте постоянни,ще страдате отново,дори и сега да станете шампиони.Титан са най-големият ви враг,не е Левски,не е БФС,не е Батков,но докато се осъзнаете ще страдате много..