Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Долно уйно » 06 ное 2016 23:39

Преди някой да бъде изгонен се пускат точно подобни декларации и само за последните 6-7 месеца, само от България мога да дам поне 5-6примера.

След това изявление вече 1000% съм сигурен, че дина на баща си е чао, вероятно не са готови с негов заместник и за това все още се бавят.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 06 ное 2016 23:45

Долно уйно написа:Преди някой да бъде изгонен се пускат точно подобни декларации и само за последните 6-7 месеца, само от България мога да дам поне 5-6примера.

След това изявление вече 1000% съм сигурен, че дина на баща си е чао, вероятно не са готови с негов заместник и за това все още се бавят.

Кадровата политика този сезон е под всякаква критика,грешка след грешка.За това не съм сигурен,че румънеца няма да бъде оставен да води ЦСКА до края на първенството.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 ное 2016 23:47

GOLEADOR написа:
Кашчей написа:
GOLEADOR написа:
Кашчей написа:
GOLEADOR написа:100-йчо е треньор който кара играчите да дават максимума от своите моментни възможности на терена.Как ги мотивира - не знам,ама ме кефи да гледам как играчите се раздават до край на терена.Може и да не бием,но за мен е важно,че долу момчетата в червени фланелки са дали всичко от себе си за ЦСКА!Онова 3:3 с Блякбърн си остава негова запазена марка и е един от най-вълнуващите мачове на ЦСКА които съм гледал.

Стойчо го видяхме в Прага!

И какво видяхме,паднахме от по-силен отбор.Така е в спорта и такива загуби трябва да се приемат.

Което не ти пречи да ни го навираш постоянно в очите..тоя велик тренер!

Като ти пречи навирането в очите има едно специално бутонче във форума ,използвай го и повече няма да виждаш.

Никога няма да го използвам, защото за мен всеки има право на мнение, както и аз имам право да го харесвам или не, но не и да го игнорирам-игнорът е най-тъпото нещо във форумите.
Да не говоря за някои студенти, за които кох-и-ноор е любимият брилянт ;)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 ное 2016 23:49

GOLEADOR написа:
Долно уйно написа:Преди някой да бъде изгонен се пускат точно подобни декларации и само за последните 6-7 месеца, само от България мога да дам поне 5-6примера.

Кадровата политика този сезон е под всякаква критика,грешка след грешка.За това не съм сигурен,че румънеца няма да бъде оставен да води ЦСКА до края на първенството.

Кадрова политика..чия, на "Литекс" ли?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 06 ное 2016 23:55

GOLEADOR написа:

Каква кадрова политка, какви пет лева.
Постове трябва да се заемат от професионалисти, а не от легенди, големи фенове, и бла-бла-бла, както се прави у нас.
Сина на баща си е тотален аматьор и за това страда клуба ви.
Също така от големи цесекари да бъдат назначавани също няма никаква файда, така че и тате може, и бате може, но козата си сака пръч.

Собственика ви да вади 50 000 евро месечна заплата и съм 99% сигурен, че за тая сума ще успее да намери човек, който да си разбира от работата.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 07 ное 2016 00:11

Долно уйно написа:
GOLEADOR написа:

Постове трябва да се заемат от професионалисти, а не от легенди, големи фенове, и бла-бла-бла, както се прави у нас.
Също така от големи цесекари да бъдат назначавани също няма никаква файда, така че и тате може, и бате може, но козата си сака пръч.

Собственика ви да вади 50 000 евро месечна заплата и съм 99% сигурен, че за тая сума ще успее да намери човек, който да си разбира от работата.

Румънеца е интелигентен ,схемите му са ясни и има амбицията да се докаже в ЦСКА.Може и да е добър треньор,но нещо не му се получават нещата.Без да ги сравняваш,но виж какво става в МЮ и специалния.Просто когато не върви - не върви.Такива крайни оценки които даваш са абсурдни.
П.П.
ГГ не трябваше да пипа дрийм тийм-а от миналия сезон и нещата щяха да му се получат.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 07 ное 2016 00:13

Мамалигата остава и на пролет ще видим става ли нещо от него от чужденците, които останат и от новопривлечените.Който има повече впечатления да каже имали играчи от Б отбора, които заслужават да бъдат качени в А състава.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 07 ное 2016 00:18

гражданин от село написа:Мамалигата остава и на пролет ще видим става ли нещо от него от чужденците, които останат и от новопривлечените.Който има повече впечатления да каже имали играчи от Б отбора, които заслужават да бъдат качени в А състава.

Впечатления ,положителни от АЛ.Георгиев,Милчо Ангелов,до някъде Витанов...ама там те играят без напрежение,тъй като не гонят класиране,та не знам колко е реална преценката,но пък първите двама се включиха добре в първият отбор-на моменти.
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 07 ное 2016 00:20

"Дрийм тийма" играше с/у ентусиасти и пенсионирани футболисти.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 07 ное 2016 00:20

Долно уйно написа:
GOLEADOR написа:

Брейййй,ти голям доброжелател са извъди бре,тц,тц,тц...да не повярваш :)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Върни се в “ЦСКА”