delqnski47 написа:GOLEADOR написа:Селекцията на ЦСКА в този и вид е трагична.За мен ЦСКАII е по-силен от първата гарнитура.Чужденците имат нужда от аклиматизация в българския футбол,но не ми се вярва някой да ги чака.Що се отнася до треньора - интелигентно момче,ама половината отбори в републиката ще го отнесат като куцо пиле домат.С него начело ЦСКА е извън тройката в класирането и там ще си остане.Ако 100-йчо наистина се е върнал в България овреме да се ангажира и да не се занимаваме повече с глупости.
Този треньор не си е направил нито подготовката,нито селекцията.Това не трябва да го игнорираме като факт.Да,наистина има треньори,които могат да ''надъхат'' още в първия си ден на работа свойте футболисти и да ''напомпат мускули'',но много от тези треньори бързо угасват с времето,защото мускулите са временни.Все ми се струва,че ако тоя остане след зимата нещата ще са съвсем различни.
Делянски този няма манталитета да води отбор като ЦСКА!
Тука трябва да влезеш под кожата на играчите, да имат твоя респект и т.н.
@ Ще ви кажа, че Люпко в Литекс като е бил знаеш ли какво им е казвал на футболистите?
Ако не ги биете тия, да ви умрат майките!

... това го приеми като черен хумор или както искаш, но такива като Дедо и 100й4:0 са малко!
А историята за 100й4:0 просто няма какво да ви я казвам... всеки я знае. Само при влизането си в съблекалнята и тия примадони футболистчета им се стъжнява животеца и разбират за кой отбор играят!
А като мотиватор няма по-голям от него в България!