Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Teo » 06 ное 2016 21:28

delqnski47 написа:
GOLEADOR написа:Селекцията на ЦСКА в този и вид е трагична.За мен ЦСКАII е по-силен от първата гарнитура.Чужденците имат нужда от аклиматизация в българския футбол,но не ми се вярва някой да ги чака.Що се отнася до треньора - интелигентно момче,ама половината отбори в републиката ще го отнесат като куцо пиле домат.С него начело ЦСКА е извън тройката в класирането и там ще си остане.Ако 100-йчо наистина се е върнал в България овреме да се ангажира и да не се занимаваме повече с глупости.

Този треньор не си е направил нито подготовката,нито селекцията. ;) Това не трябва да го игнорираме като факт.Да,наистина има треньори,които могат да ''надъхат'' още в първия си ден на работа свойте футболисти и да ''напомпат мускули'',но много от тези треньори бързо угасват с времето,защото мускулите са временни.Все ми се струва,че ако тоя остане след зимата нещата ще са съвсем различни.

Делянски този няма манталитета да води отбор като ЦСКА!
Тука трябва да влезеш под кожата на играчите, да имат твоя респект и т.н.
@ Ще ви кажа, че Люпко в Литекс като е бил знаеш ли какво им е казвал на футболистите?
Ако не ги биете тия, да ви умрат майките! :lol: :lol:
... това го приеми като черен хумор или както искаш, но такива като Дедо и 100й4:0 са малко!
А историята за 100й4:0 просто няма какво да ви я казвам... всеки я знае. Само при влизането си в съблекалнята и тия примадони футболистчета им се стъжнява животеца и разбират за кой отбор играят!
А като мотиватор няма по-голям от него в България!

kremi82
Контакти:

Мнениеот kremi82 » 06 ное 2016 21:38

Teo написа:
delqnski47 написа:
GOLEADOR написа:Селекцията на ЦСКА в този и вид е трагична.За мен ЦСКАII е по-силен от първата гарнитура.Чужденците имат нужда от аклиматизация в българския футбол,но не ми се вярва някой да ги чака.Що се отнася до треньора - интелигентно момче,ама половината отбори в републиката ще го отнесат като куцо пиле домат.С него начело ЦСКА е извън тройката в класирането и там ще си остане.Ако 100-йчо наистина се е върнал в България овреме да се ангажира и да не се занимаваме повече с глупости.

Този треньор не си е направил нито подготовката,нито селекцията. ;) Това не трябва да го игнорираме като факт.Да,наистина има треньори,които могат да ''надъхат'' още в първия си ден на работа свойте футболисти и да ''напомпат мускули'',но много от тези треньори бързо угасват с времето,защото мускулите са временни.Все ми се струва,че ако тоя остане след зимата нещата ще са съвсем различни.

Делянски този няма манталитета да води отбор като ЦСКА!
Тука трябва да влезеш под кожата на играчите, да имат твоя респект и т.н.
@ Ще ви кажа, че Люпко в Литекс като е бил знаеш ли какво им е казвал на футболистите?
Ако не ги биете тия, да ви умрат майките! :lol: :lol:
... това го приеми като черен хумор или както искаш, но такива като Дедо и 100й4:0 са малко!
А историята за 100й4:0 просто няма какво да ви я казвам... всеки я знае. Само при влизането си в съблекалнята и тия примадони футболистчета им се стъжнява животеца и разбират за кой отбор играят!
А като мотиватор няма по-голям от него в България!

Гледам, че Моооци, Мооции добре те е мотивирал. Ама как само се кефеше точно срещу озверелите ви физиономии. Според мен ви е теглил една мамалигарска, ама вие по-добре знаете.
Преди една година -
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!

Мика Стоичкова официално стана госпожа Рамадан.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 06 ное 2016 21:48

delqnski47 написа:

Този треньор не си е направил нито подготовката,нито селекцията. ;) Това не трябва да го игнорираме като факт.

Селекцията там, където е Стойкас треньора е последният, който има думата.
Сина на баща си имаше две паузи, които бих казал, че са много по-добри от безсмислените едномесечни багания за здраве из чужбинско.
Знаеш ли, кои са Кодо и Мирасема, кога дйдоха в България и това бяха футболисти, с които някой щеше да прави пробив в ШЛ :lol:
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 06 ное 2016 21:49

Аз пък не искам антифутбола и срамовете на Стойчо!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 06 ное 2016 21:49

Кой е тоя Моци бе... тоя само кавали може ми прави и смех, друго не :lol:
@ Креми82 я се стегни.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 06 ное 2016 21:50

гражданин от село написа:Аз пък не искам антифутбола и срамовете на Стойчо!

Няма друг които да ни изведе там където ни е мястото.
С г-н Самочувствие най-много да закотвим някъде по средата в края на сезона!
@ Другия вариант е да поканим Стойчо Стоев :!:
[offtopic]Бъзикам се :lol:[/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 06 ное 2016 21:54

Не забравяйте че целта е класиране в евротурнирите.Няма как да искате нещо повече от това към момента. ;) Човек трябва да си поставя цели според възможностите,които има.Другото е очаквано разочарование ...и съответно ходене по 5 човека на стадиона.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

kremi82
Контакти:

Мнениеот kremi82 » 06 ное 2016 21:55

Teo написа:Кой е тоя Моци бе... тоя само кавали може ми прави и смех, друго не :lol:
@ Креми82 я се стегни.

Абе, той и вратарчето ви така си мислеше за Моциту, ама се спече и си набута във вратата излизаща топка.
Това си беше автогол, ама Моци си го преписа на себе си. Глеам, че и Божинката тази вечер е направил същото.
Преди една година -
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!

kremi82
Контакти:

Мнениеот kremi82 » 06 ное 2016 21:59

delqnski47 написа:Не забравяйте че целта е класиране в евротурнирите.Няма как да искате нещо повече от това към момента. ;) Човек трябва да си поставя цели според възможностите,които има.Другото е очаквано разочарование ...и съответно ходене по 5 човека на стадиона.

http://www.uefa.com/teamsandplayers/tea ... index.html
Преди една година -

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 06 ное 2016 22:00

Ако ЦСКАII заиграе в ППЛ може да постигне по-добри резултати от тези които в момента има ЦСКА.За мен румънеца не е точния човек за "Армията",разбира се може и да греша,но химията я няма.А и не виждам с какво ЦСКА е по-добър от отборите в първата 6-ца.Да не стане така,че след зимната подготовка да станем още по-слаб отбор и накрая сами да си говорим.Да идва 100-йчо и да се свършват мъките!
[center]Изображение[/center]
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “ЦСКА”