Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот delqnski47 » 06 ное 2016 01:14

Кашчей написа:
delqnski47 написа:
W84me написа:Припознавачите са толкова отчаяни откъм легитимност, че вече търсят опорни точки и сламки, за които да се хванат в декларации на НКП на Левски. Усещате ли, че сте достигнали до нефтодобивен слой на дъното? :mrgreen:

А защо си мислиш,че на припознавачите им трябва каквато и да е била легитимност? :roll: Всъщност като ги гледам припознавачите са си ток,жица и бетон.Вие нещо се впускате в разни раздвоявания на личността и ми стана просто интересно. :lol:

Ми именно защото ВИ е нужна легитимност е цялата галимация с припознаването, с което целите легитимация на това, което за вас е ЦСКА, но за всеки нормален фен у нас е просто преименуван "Литекс"!

Това което за мене е ЦСКА е това за което НКП на Левски е Левски.Точно и ясно.Няма какво да коментираме тая тема. ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 ное 2016 01:30

delqnski47 написа:
Кашчей написа:
delqnski47 написа:
W84me написа:Припознавачите са толкова отчаяни откъм легитимност, че вече търсят опорни точки и сламки, за които да се хванат в декларации на НКП на Левски. Усещате ли, че сте достигнали до нефтодобивен слой на дъното? :mrgreen:

А защо си мислиш,че на припознавачите им трябва каквато и да е била легитимност? :roll: Всъщност като ги гледам припознавачите са си ток,жица и бетон.Вие нещо се впускате в разни раздвоявания на личността и ми стана просто интересно. :lol:

Ми именно защото ВИ е нужна легитимност е цялата галимация с припознаването, с което целите легитимация на това, което за вас е ЦСКА, но за всеки нормален фен у нас е просто преименуван "Литекс"!

Това което за мене е ЦСКА е това за което НКП на Левски е Левски.Точно и ясно.Няма какво да коментираме тая тема. ;)

Че ти къде ме видя мен да коментирам в този раздел "Левски", за разлика от теб, примерно. Вие винаги търсите легитимност покрай "Левски" май :mrgreen:
За теб ЦСКА може да е каквото ти си поискаш и в което вярваш, но това няма да го направи този ЦСКА, който аз знам от години и който бе обявен официално в несъстоятелност от СГС. ЦСКА бе убит от вас, припознавачите, и "Литекс" никога няма да го замести, колкото и да се пънете!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 ное 2016 01:40

И да допълня нещо...
След като се пънете, че сте този ЦСКА, който бе обявен в несъстоятелност, как играете в ППЛ?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

kremi82
Контакти:

Мнениеот kremi82 » 06 ное 2016 09:45

Кашчей написа:И да допълня нещо...
След като се пънете, че сте този ЦСКА, който бе обявен в несъстоятелност, как играете в ППЛ?

... и още:
Мач за Суперкупата - КОГА?
[offtopic]-Когат го насрочат от ПФЛ.[/offtopic]
:mrgreen:
Преди една година -
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!

Мика Стоичкова официално стана госпожа Рамадан.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 06 ное 2016 09:58

Кашчей написа:
delqnski47 написа:
Кашчей написа:
delqnski47 написа:

Че ти къде ме видя мен да коментирам в този раздел "Левски", за разлика от теб, примерно. Вие винаги търсите легитимност покрай "Левски" май :mrgreen:
За теб ЦСКА може да е каквото ти си поискаш и в което вярваш, но това няма да го направи този ЦСКА, който аз знам от години и който бе обявен официално в несъстоятелност от СГС. ЦСКА бе убит от вас, припознавачите, и "Литекс" никога няма да го замести, колкото и да се пънете!

За нас твоето мнение е кръгла нула,както и на другите хейтъри подчовеци от подУЯне или други села,така че кажи колко тежиш,да ти направиме въже за бънджи скок от Дунав мост и да те пускаме :) Е,ще го направиме,като за 10 кг по -леко тяло,но пък ще изпиташ повече екстремност :twisted:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 06 ное 2016 10:01

delqnski47 написа:
Кашчей написа:
Ти каква магия виждаш? Може ли Литекс да ти е магия?!?

Какъв Литекс па те гони тебе? :roll: Тук в тая тема питам и искам да обсъждам АД-то като единствена идентификация на даден отбор.По принцип тази тема тук конкретно се обсъжда от доста изтънчени специалисти и професори,които са се доказали в сферата с множество изследвания,анализи и трудове и аз най-чистосърдечно им се възхищавам.Като обикновен студент и все още невеж в тази наука задавам най обикновен въпрос.Ако няма какво да кажеш - не е задължително писането в темата. ;) Но правилата са задължителни.

Делянски,вместо да му се обясняваш на тоя ...да не казвам какъв,му набий един бан едномесечен поне,да се поразчисти малко форума от провокатори-дебили и да се коментира по същество :!: ;) :idea:

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 06 ное 2016 10:05

kremi82 написа:

... и още:

[offtopic]Когато изпълниш обещанието и изядеш кифлата си за закуска . :mrgreen:[/offtopic]
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

kremi82
Контакти:

Мнениеот kremi82 » 06 ное 2016 10:09

Old_death написа:
kremi82 написа:

... и още:

[offtopic]Когато изпълниш обещанието и изядеш кифлата си за закуска . :mrgreen:[/offtopic]

[offtopic]Ще я изям, но няма да е за закуска. Вече закусих с две варени яйца.[/offtopic]
Преди една година -
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 06 ное 2016 10:09

Old_death написа:
kremi82 написа:

... и още:

Олд,зарежи ги тия,кажи нещо по същество за мача,за треньора,за играта-кво ти е мнението :roll:

kremi82
Контакти:

Мнениеот kremi82 » 06 ное 2016 10:21

След предишния мач на ЦСКА-София(София) в Разград и героичното 0:2 с Дунав, Ганчев реши да намали цената на билетите до 5 лв, за да не се окаже само той на Армията. Зарков характеризира това му действие, като невиждано, нечувано, революционно, страхотно.
Какво ли ще напише Влади за следващото действие на Ганчев, а именно да пусне свободен вход за мача с Верея и на всеки присъстващ да се даде по 10 лв? В противен случай ще станете за смях дори и на Геренци с техните 350 зрители на мач.
Преди една година -

Върни се в “ЦСКА”