Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Кашчей » 31 окт 2016 23:21

GOLEADOR написа:
Кашчей написа:Само маркираното е достатъчно да покаже доколко си праволинеен и неразбиращ нищо от ТЗ!
Жив и здрав и продължавай с Блендера-там ти е силата на теб, без да иронизирам ни най.малко-харесват ми нещата, които правиш, но спри да се занимаваш с неща, които са ти далечни, като сливания, вливания и всякакъв вид правни промени във формата на някой клуб.

Това го твърди официалния сайт на Дунав,точния цитат (копи/пейст) е :„Дунав“ е възстановен след неформално обединение на юношите на фалиралия „Дунав“ и „Дунав 2010“.Давал съм ти линкове към сайта както и снимки от него,ако трябва пак ще го направя.

А аз съм ти казвал, че това е глупост и пак ще ти го кажа, без значение, че става въпрос за писано в сайта на "Дунав"-глупостта си е глупост, ако ще и Айнщайн да я е казал (не съм убеден, че всичко, което е казал е само умно).
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 31 окт 2016 23:34

Кашчей написа:
GOLEADOR написа:
Кашчей написа:Само маркираното е достатъчно да покаже доколко си праволинеен и неразбиращ нищо от ТЗ!
Жив и здрав и продължавай с Блендера-там ти е силата на теб, без да иронизирам ни най.малко-харесват ми нещата, които правиш, но спри да се занимаваш с неща, които са ти далечни, като сливания, вливания и всякакъв вид правни промени във формата на някой клуб.

Това го твърди официалния сайт на Дунав,точния цитат (копи/пейст) е :„Дунав“ е възстановен след неформално обединение на юношите на фалиралия „Дунав“ и „Дунав 2010“.Давал съм ти линкове към сайта както и снимки от него,ако трябва пак ще го направя.

А аз съм ти казвал, че това е глупост и пак ще ти го кажа, без значение, че става въпрос за писано в сайта на "Дунав"-глупостта си е глупост, ако ще и Айнщайн да я е казал (не съм убеден, че всичко, което е казал е само умно).

Може да е глупост но това е обяснението за възраждането на Дунав.Ако ти имаш друго .....
Ами айде да го чуем.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 31 окт 2016 23:41

GOLEADOR написа:
Кашчей написа:
GOLEADOR написа:

Може да е глупост но това е обяснението за възраждането на Дунав.Ако ти имаш друго .....
Ами айде да го чуем.

Аха.. може да е глупост, но понеже е обяснение (то ако не е глупост няма и да е обяснение, а ще е факт) и ти му вярваш? Всъщност, ти му вярваш, защото така ти е удобно и ти дава някакъв слаб коз, за да твърдиш, че ето на, тия как са го направили, значи можем и ние!

А обяснението... Нитро ти го написа в една от темите, ама на теб това обяснение не ти отърва. Абе друго си е да твърдиш, че юношите са се обединили..дали са се влели или слели не казваш :mrgreen: Ама и в двата случая дълговете са останали, а не като при припознатият Литекс :twisted:

Има ли шанс да бъдеш по-умен и да не вярваш на такива небивалици?! Виж, ако това ти е опорната точка-вярвай си, не ми пречиш, но ставаш смешен!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 01 ное 2016 00:14

Радо Василев е поредния, който бе употребен и изхвърлен, като носна кърпа, не че не си го е заслужил, но и той се кланяше на Коксал, а Коксал го ползваше да му движи нещата около летните игрички.
Последна промяна от Долно уйно на 01 ное 2016 00:20, променено общо 1 път.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 01 ное 2016 00:15

Кашчей написа:
Аха.. може да е глупост, но понеже е обяснение (то ако не е глупост няма и да е обяснение, а ще е факт) и ти му вярваш? Всъщност, ти му вярваш, защото така ти е удобно и ти дава някакъв слаб коз, за да твърдиш, че ето на, тия как са го направили, значи можем и ние!

А обяснението... Нитро ти го написа в една от темите, ама на теб това обяснение не ти отърва. Абе друго си е да твърдиш, че юношите са се обединили..дали са се влели или слели не казваш :mrgreen: Ама и в двата случая дълговете са останали, а не като при припознатият Литекс :twisted:

Има ли шанс да бъдеш по-умен и да не вярваш на такива небивалици?! Виж, ако това ти е опорната точка-вярвай си, не ми пречиш, но ставаш смешен!

1.Ти свое обяснение нямаш,вярваш на Нитро.Защо вярваш на Нитро - защото така ти изнася.Има ли поне един факт което да подкрепя казаното от Нитро - НЕ!Та човечеца не знае колко са дълговете на Дунав,ти също не ги знаеш.Казах ти да четеш повече форума на Дунав,но ти си знаеш защо не го правиш.Или ако го правиш не ти прави чест,че скачаш на мен, а не на Нитро.
2.Разлика между ЦСКА и Дунав няма или ако има са минимални.Ако 2010 се бе преместил от Две могили (примерно) разлики нямаше и да има.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 ное 2016 02:24

GOLEADOR написа:
Кашчей написа:

1.Ти свое обяснение нямаш,вярваш на Нитро.Защо вярваш на Нитро - защото така ти изнася.Има ли поне един факт което да подкрепя казаното от Нитро - НЕ!Та човечеца не знае колко са дълговете на Дунав,ти също не ги знаеш.Казах ти да четеш повече форума на Дунав,но ти си знаеш защо не го правиш.Или ако го правиш не ти прави чест,че скачаш на мен, а не на Нитро.
2.Разлика между ЦСКА и Дунав няма или ако има са минимални.Ако 2010 се бе преместил от Две могили (примерно) разлики нямаше и да има.

Ако се беше преместил, ама не се е преместил, а е създаден в Русе, само в Русе, единствено в Русе и никъде другаде, освен в Русе!
Както ти казах-занимавай се с Блендер-там ти е силата на теб, а не в разсъжденията за клубовете и за тяхното създаване, местене, преместване и прочие..(както би казал Иванчо Йотата)!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 01 ное 2016 07:00

Кашчей написа:
GOLEADOR написа:

Ех ти Коша,Коша...октомвриец млад :lol: Сложи и Айнщайн в малкото си джобче :shock: ... :lol: Рядко тежък случай си :(
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 01 ное 2016 16:08

Red joker написа:Да,щото Васконти му е счетоводител :) А вас па какъв кОр ви чака...жална ви майка ;)
Ше изплатите ,с хиляда човека на мач ,все сте платили :lol: В тия дългове не забравяй и тия към Дебелянчо,той ше си ги иска,бъди сигурен!

Каквото-такова. Има си договори, има си срокове и начин на плащане. След 10 години като се тегли калема, ще видим кое и какво е останало за плащане. На мача с Марибор имаше 6 000 в сектора, ти си ги сметни колко са отишли при фирмите. Имаше и концерт. Шампионатът тепърва започва, не прави сметки без кръчмар! Приходите от мачовете ни като домакини с вас също ще идат на сметката. Дори да приемем, че ще има все по 800 човека в сектора в оставащите ни домакинства, това са 15 000 лв на мач, или около 120 000. Я ги добави към вече споменатото, сложи още един-два концерта и дай сметката. Ще се изненадаш... :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 01 ное 2016 16:26

sin4ec написа:
Red joker написа:Да,щото Васконти му е счетоводител :) А вас па какъв кОр ви чака...жална ви майка ;)
Ше изплатите ,с хиляда човека на мач ,все сте платили :lol: В тия дългове не забравяй и тия към Дебелянчо,той ше си ги иска,бъди сигурен!

Каквото-такова. Има си договори, има си срокове и начин на плащане. След 10 години като се тегли калема, ще видим кое и какво е останало за плащане. На мача с Марибор имаше 6 000 в сектора, ти си ги сметни колко са отишли при фирмите. Имаше и концерт. Шампионатът тепърва започва, не прави сметки без кръчмар! Приходите от мачовете ни като домакини с вас също ще идат на сметката. Дори да приемем, че ще има все по 800 човека в сектора в оставащите ни домакинства, това са 15 000 лв на мач, или около 120 000. Я ги добави към вече споменатото, сложи още един-два концерта и дай сметката. Ще се изненадаш... :)

Е , ти направо го задмина с 200 км/ч Лупи :o Такива цифри извъртЕ , че и Лупко може само да ти завижда :mrgreen: 800 човека средно в сектора ще ти направят 15 000 на мач само ако билета в сектора е по 18.75 ;) От там и цялата ти настъкмистика отиде у рЯката :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 01 ное 2016 16:33

baraba написа:Е , ти направо го задмина с 200 км/ч Лупи :o Такива цифри извъртЕ , че и Лупко може само да ти завижда :mrgreen: 800 човека средно в сектора ще ти направят 15 000 на мач само ако билета в сектора е по 18.75 ;) От там и цялата ти настъкмистика отиде у рЯката :mrgreen:

Цифрите са реални, ако ми покажеш нещо нагласено и измислено-моля, няма проблем. Цените на билетите ни са наистина средно по 18-19 лв в А сектор, какъв е проблемът? Кое е стъкмистика, че с Марибор имаше пълен А с 6 000 човека, на билети по 20 и 25 лева-си го сметни! Концертите ли са измислица?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “ЦСКА”