Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Skruky
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Skruky » 31 окт 2016 14:10

Връщайте ми парите, иначе нз!
Аз няма ви плащам с данъците ми вашия сектор!
Моля Армейците да се отпишат от Виваком и да идват в Мтел.
Не си давайте парите за сектор, козирка и връщане на борчове!

@ А нашия отбор от 25 години досега никога не е управляван толкова добре!
Резултатите ще дойдат сами, не се притеснявайте...
...ние нашата битка я спечелихме, оттук нататък само напред и нагоре!
ЦСКА отново ще бъде сред най-великите в Европа!
Дали след 1,2,3 години няма значение, но ще бъде там където му е мястото!
[center]Аlways faithful to CSKA Sofia
1948
[/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 31 окт 2016 14:20

Skruky написа:Връщайте ми парите, иначе нз!

Понеже предишният ви клуб си плати задълженията. :lol: :mrgreen:
А резултатите от доброто управление кога да ги чакаме? :) Лудогорец дойдоха от Б група и станаха шампиони, вас също ви върнаха от Б група след изваждането, но титлата нещо ви бяга засега. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 31 окт 2016 14:29

Tommi написа:
Skruky написа:Връщайте ми парите, иначе нз!

Понеже предишният ви клуб си плати задълженията. :lol: :mrgreen:
А резултатите от доброто управление кога да ги чакаме? :) Лудогорец дойдоха от Б група и станаха шампиони, вас също ви върнаха от Б група след изваждането, но титлата нещо ви бяга засега. :)

Нещо несвързано говориш , какъв предишен клуб бълнуваш ??? И преди и сега .... шампион е ЦСКА ;) А , във Б група сме били , точно толкова , колкото и вие ;) Колкото до Делиорманци , как станали шампиони , всички знаем " КАК" , както и вашите ... "други начини" ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 31 окт 2016 16:31

Tommi написа:
Red joker написа:
Tommi написа:
GOLEADOR написа:
Achtung_Juden написа:Кое точно са му източили? Кои активи му източиха?

Кое е най-голямото богатство на един клуб?Как се "продава" футболист като Платини за 10 000 долара,а?

В света на футбола има хиляди примери за футболисти, които си тръгват и без пари. :)

Томмчо,кажи ти, като финансов корифей и експерт по дълговете,как така миналата година имахте само 5 млн. дългове към НАП,а сега според пернишката финяга станаха 20 млн. :o :shock:

Този дълг от 20 млн. не е само към НАП.

Не бе,знам ,ама по принцип не те ли гложде нещо ,че за една година е скочил от 5 млн. които разправяхте,че изплащате с кански мъки,а сега изведнъж-20 млн. 8-) А бай ти Жаклин Михайлов вика ,че са повече,плюс тия за секторчето без козиркЪ,както и намеква,че тия дето са ги „отписали“ може да се сетят ,че имат да вземат като видят,че евентуално на Герена има пари или пък се смени властта и тогава :o ...Жива да не бях :twisted:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 31 окт 2016 17:04

Tommi написа:
GOLEADOR написа:

Кое е най-голямото богатство на един клуб?Как се "продава" футболист като Платини за 10 000 долара,а?

В света на футбола има хиляди примери за футболисти, които си тръгват и без пари. :)

Видяхме как клуба се декапитализира след като ни пратиха при аматьорите и футболистите си тръгнаха без пари.Това ни го причиниха новите Боклуци,старите такива си въртяха сделки под масата за което се носи съдебна отговорност.Най-малкото за укриване на данъци,макар на Герена криенето на данъци да го имате за благородно дело,то не е!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 31 окт 2016 17:51

Red joker написа:Не бе,знам ,ама по принцип не те ли гложде нещо ,че за една година е скочил от 5 млн. които разправяхте,че изплащате с кански мъки,а сега изведнъж-20 млн. 8-) А бай ти Жаклин Михайлов вика ,че са повече,плюс тия за секторчето без козиркЪ,както и намеква,че тия дето са ги „отписали“ може да се сетят ,че имат да вземат като видят,че евентуално на Герена има пари или пък се смени властта и тогава :o ...Жива да не бях :twisted:

Дългът расте заради загубите от дейността. Схемата е следната. Когато плащанията на клуба не могат да се покрият с входящите парични потоци (от продажби, от спонсорства, от телевизионни права и т.н.), трябва да се търси друго финансиране. И начините за това са няколко - издаване на нова емисия акции, нарастване на дълга, продажба на активи, намаление в свободните паричните наличности. При нас е използван главно краткосрочен нелихвен дълг (например задълженията към доставчици и партньори), което е често срещана практика при фирмите, но това си има предимства и недостатъци.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 31 окт 2016 17:57

Колко краткосрочен е дълга за трибуната?1,2,5 или повече години?Мдаа....
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 31 окт 2016 18:02

GOLEADOR написа:
Tommi написа:
GOLEADOR написа:

Видяхме как клуба се декапитализира след като ни пратиха при аматьорите и футболистите си тръгнаха без пари.Това ни го причиниха новите Боклуци,старите такива си въртяха сделки под масата за което се носи съдебна отговорност.Най-малкото за укриване на данъци,макар на Герена криенето на данъци да го имате за благородно дело,то не е!

Вие си бяхте на едно и също дередже, но се появиха едни факири, направиха преоценка на нематериалните активи, изкараха, че имате трансферни права върху футболисти за 20 млн. лв. и счетоводно замазаха положението. :) После се изнизаха преди да се е отворила дупката.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 31 окт 2016 18:04

GOLEADOR написа:Колко краткосрочен е дълга за трибуната?1,2,5 или повече години?Мдаа....

Задължението за трибуната е друга работа.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 31 окт 2016 18:13

Tommi написа:
Red joker написа:Не бе,знам ,ама по принцип не те ли гложде нещо ,че за една година е скочил от 5 млн. които разправяхте,че изплащате с кански мъки,а сега изведнъж-20 млн. 8-) А бай ти Жаклин Михайлов вика ,че са повече,плюс тия за секторчето без козиркЪ,както и намеква,че тия дето са ги „отписали“ може да се сетят ,че имат да вземат като видят,че евентуално на Герена има пари или пък се смени властта и тогава :o ...Жива да не бях :twisted:

Дългът расте заради загубите от дейността. Схемата е следната. Когато плащанията на клуба не могат да се покрият с входящите парични потоци (от продажби, от спонсорства, от телевизионни права и т.н.), трябва да се търси друго финансиране. И начините за това са няколко - издаване на нова емисия акции, нарастване на дълга, продажба на активи, намаление в свободните паричните наличности. При нас е използван главно краткосрочен нелихвен дълг (например задълженията към доставчици и партньори), което е често срещана практика при фирмите, но това си има предимства и недостатъци.

А това май включва и неплащане на играчите и персонала-за сега само на премии,по-късно и на заплати,след Нова година :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Върни се в “ЦСКА”