https://topsport.bg/amateur/tsska-1948- ... lider.html

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
venom написа:
Да, приятно съм изненадан, защото не знаех. Под "мача" имаш предвид ЦСКА - Левски ли? Сойлуърк що не си похвалил?
sin4ec написа:venom написа:
Да, приятно съм изненадан, защото не знаех. Под "мача" имаш предвид ЦСКА - Левски ли? Сойлуърк що не си похвалил?
За какво да го похваля?
Аз пък не съм изненадан, щото там няколко момчета напуснаха зарад несъгласия с треньора, а останалите май правят бойкот. Което, естествено, си е изцяло наш проблем.
venom написа:
Не беАз питах СоилУърк що нищо не е казал по повода. Начи, ако Гриша Ганчев е отишъл до тоалетна и се е изакал успешно тука ще има тържествено съобщение и снимки, ама юношите били-паднали - все тая.
Нищо де, важно е победата, глашатаите може да се сменят.
Skruky написа:sin4ec написа:Skruky написа:Какво значение има юридическата обвивка...???
...боже дай им сила да прогледнат!
@ Ако трябва 150 юридически дружества ще се преструктурират, но ЦСКА ще продължи своя безсмъртен път!
Дали ще е юридическото дружеството на Латекс Ловеч или Долна Митрополия все тая...
Тео, оливаш се с глупостите!
Оливам се с глупостите?
@ УЕФА скоро ще излезе със становище и официално ще обяви настоящето дружество за пряк наследник на фалиралото.
Пък вие, ако ще и курбан вдигайте преди това
boabbb написа:Skruky написа:sin4ec написа:Skruky написа:Какво значение има юридическата обвивка...???
@ Ако трябва 150 юридически дружества ще се преструктурират, но ЦСКА ще продължи своя безсмъртен път!
Дали ще е юридическото дружеството на Латекс Ловеч или Долна Митрополия все тая...
Оливам се с глупостите?
@ УЕФА скоро ще излезе със становище и официално ще обяви настоящето дружество за пряк наследник на фалиралото.
Телешки ли ще е курбанаЗа един приятел питам
![]()
vaskonti написа:Red joker написа:vaskonti написа:tochavos написа:ПФК ЦСКА АД беше срам за ЦСКА
На кой бяха пращани държавни спонсори - на ПФК Левски АД или на..."Левски"? Кой беше спасен от фалит по този начин - ПФК Левски АД или..."Левски"? Ако бъде доказана държавната намеса, ако бъде доказана корупция, кой трябва да бъде наказан - ПФК Левски АД или...."Левски"? За кой говореше оня ден Спас Русев, че дължи 20 милиона - ПФК Левски АД или..."Левски?
Ако отговора на всички въпроси е АД, то защо така бучите, защо искате това АД да бъде наказано, нали АД-тата нямат значение? Какво ви вълнува съдбата на "синия" ЕИК? Очаквате ли "Левски" да бъде наказан заради срамните действия на ПФК Левски АД?
Не знам защо говориш в множествено числоНе знам на кой му пука за Левски -ПФК,БК,ФК АД,ЕАД или както и да е,щото на мене хич Май ти се загрижил повече от всички нас,съфорумците от ЦСКА-ти не си вече от ЦСКА де-браниш ги като майка-орлица
Всеки ще си получи заслуженото-няма начин
![]()
Да бе, хич не ти пука. Сигурно е лъжа, че тук е пълно с мнения, че Левски също има много дългове и по тоя случай било редно да ги резнат и тях. Аз просто питам защо трябва да резнат клуба, след като дълговете са на АД-то? Ти на това бранене на сините ли му викаш? Нали настоявате да правим разлика между АД и клуб? Е, защо тогава тук масово искате санкции срещу клуба щото имал милиони дългове? Нали сте некви принципни мислители, това не е ли някакъв двоен стандарт, според както ви изнася?
Всъщност, има ли дори един клуб на тоя свят, без значение в кой спорт, който да дължи дори един цент на някой?
Аз съм си от ЦСКА. Вие сте от ЦСКА-София. Това са отделни клубове. За това аз мога да ти покажа един куп доказателства, ти, обаче, не можеш да покажеш и едно за това, че са един и същ клуб. Можеш да ми покажеш единствено голата вяра и нищо повече.
Skruky написа:sin4ec написа:Skruky написа:Какво значение има юридическата обвивка...???
Оливам се с глупостите?
Red joker написа:Ми да резнат АД-то тогава(както ти ме режеш по един месец,след пререкания с подуянци),пък те да почнат от В група и да му мислят-от А окръжна ли,с припозанавне ново дружество ли,техна си работа,но да няма двоен стандарт и тогава да ги видим с ковчега и катафалката по улиците на София,на чие погребение ще плачат
![]()
Относно ЦСКАЗа мене е един Клуб с две различни АД-та-едно фалирало и едно чисто ново и неопетнено
![]()
Пък ти и такива като тебе,правете се на дървени философи и спекулирайте колкото ви душа иска...и без вас се съмна!
Можеш да ми покажеш доказателства точно за това,че се смениха АД-тата,нещо което е самата истина,другото са интерпретации на доносниците от подуяне и вие им се вързахте на пропагандата!За хиляден път заявявам-футболът се играе от ФК ,не от АД!!!!!!!
Потребители, разглеждащи този форум: ivo55 и 5 госта