Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот baraba » 29 окт 2016 15:21

RedStar2016 написа:Може ли някой припознавач да ми отговори защо от официалния сайт на УЕФА беше изтрита емблемата и историята на великия тим ЦСКА и в момента седи една лопата с името ЦСКА -София без никаква история. Другата седмица като се махне това тире УЕФА ще върне ли историята и емблемата. Ако остане лопатата без история кой ще убеди футболната общественост извън сектор Г, че на Армията играе великия ЦСКА а не Литекс от Микре със сменено име.

Нали се сещаш , че щом УЕФА променят страницата на ЦСКА , ще има ъпдейт ;) Ако УЕФА смятаха ЦСКА за приключил , просто щяха да напишат , че от ... еди кога си клубът спира своето съществуване и толкова , нямаше да правят никакви промени .... Ама , то малко трЕбе да се помисли преди да се задават излишни въпроси ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 29 окт 2016 15:38

[center]Както казахме преди време юристите на ЦСКА работят в тандем с швейцарските си колеги и скоро ще има много добри новини за армейците! Подочух че Гришата замисля нещо по въпроса за пълната приемственост и т.н затова и онзи ден бяха подадени документите за промяната на името в Търговският регистър......това няма да е всичко, следват още "изненади "на юридическият фронт...... ;) само малко търпение и ще има много инфаркти и рязане на вени от "доброжелателите" !! за пореден път да напомниме че УЕФА се произнася за евротурнирите и не се бърка във вътрешните дела на федерациите [/center]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 29 окт 2016 15:47

[center]Изображение[/center] [center]Христо Бонев е един от най-великите български футболисти. Малцина обаче знаят, че той е и един от най-ефективните играчи за всички времена на…ЦСКА!

Зума има 6 мача и 5 гола за „червените“. Нанизва ги през 1968 година, когато в последните месеци на войниклъка му, започват да го налагат в ЦСКА. ;) „Няма да забравя двубоя с Ботев (Враца). Отвори ми се страхотна игра. Вкарах три гола. Ще помня винаги и третия си гол за 4:0. С Митата Якимов започнахме да си подаваме двойни пасове с петички в малкия пеналт на врачани. Аз на него, той на мен. Можех да вкарам гол, но му подавам – той също. Казвам ти публиката полудя. А генералите започнаха да си хвърлят шапките! На гола всички станаха на крака. Като ти ги казвам тези подробности, се вълнувам. Това са усещания, които рядко се изпитват“, признава си Зума какво е изпитал в ЦСКА.

Той записва името си и вечното дери, неговият последен мач с червената фланелка е срещу Динамо в среща, която завършва 1:1, а Зума пропуска в предпоследната минута да донесе и победата.
[/center]

nosmoky
Контакти:

Мнениеот nosmoky » 29 окт 2016 16:52

sin4ec написа:Стига с тия тъжни работи. Който сгрешил=сгрешил. Случва се...
Аз искам да се обърна към трубадурите тук: тази седмица има мач между вашто 2004 и Левски 2004. Може ли да се разчита, че ще постнете кадри и данни, независимо от изхода на двубоя?
А не като миналата седмица да се правите на ударени и нито чули, нито видели?
Аз лично не знам какви са вашите 2004 и какво играят. Нашите ги знам, но не мога да гадая как ще свърши този мач.

Левски - ЦСКА 0-3

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 29 окт 2016 17:11

baraba написа:
vaskonti написа:Отношението на УЕФА не е субективно, а обективно. Сигурно не те вълнува тази "игра на думи" , но би трябвало, след като така удобно употребяваш единия термин, вместо другия - правилния в този случай.

Що се е отнася до това кое е първо - клуба или дружеството, първо си отговори на въпроса кой е клубът. ФАКТИТЕ са ясни - клубът Литекс се смени табелката и се премести в София. Това е факт, пък ти си го отричай колкото искаш. Слънцето ще продължи да игрява от изток, без значение от субективното ти мнение и дали има нечие администриране по тоя въпрос.

Васкоо , Литекс си стои все още в Ловеч и онзи ден отстрани Локо Сф от турнира за купата на България , същите , които пък отстраниха нашия ЦСКА в същия турнир - това са фактите , а твоето е жив инат , много пъти съм давал примера със шопа , който гледал жирафа и викал : Е , те такова животно нема !!! Нищо , че го вижда с очите си ;) Та и ти така , нищо , че виждаш , ЦСКА да си играе на армията със своята си публика , със своите си екипи и емблема , ама викаш ... не , това не е ЦСКА , жив и здрав да си , както казах , следващата седмица още едно от балончетата ви ще се пукне и така докато всичко приключи .... само стойте , та гледайте ;)

Стои си там или се озова там, от Гълъбово?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 29 окт 2016 17:15

soilwork написа:[center]Както казахме преди време юристите на ЦСКА работят в тандем с швейцарските си колеги и скоро ще има много добри новини за армейците! Подочух че Гришата замисля нещо по въпроса за пълната приемственост и т.н затова и онзи ден бяха подадени документите за промяната на името в Търговският регистър......това няма да е всичко, следват още "изненади "на юридическият фронт...... ;) само малко търпение и ще има много инфаркти и рязане на вени от "доброжелателите" !! за пореден път да напомниме че УЕФА се произнася за евротурнирите и не се бърка във вътрешните дела на федерациите [/center]

Какви вътрешни дела те гонят, наказанието за трансфери и ЕКТ не е вътрешна работа, а изцяло в правомощията на УЕФА.
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 окт 2016 17:44

vaskonti написа:
baraba написа:
vaskonti написа:Отношението на УЕФА не е субективно, а обективно. Сигурно не те вълнува тази "игра на думи" , но би трябвало, след като така удобно употребяваш единия термин, вместо другия - правилния в този случай.

Що се е отнася до това кое е първо - клуба или дружеството, първо си отговори на въпроса кой е клубът. ФАКТИТЕ са ясни - клубът Литекс се смени табелката и се премести в София. Това е факт, пък ти си го отричай колкото искаш. Слънцето ще продължи да игрява от изток, без значение от субективното ти мнение и дали има нечие администриране по тоя въпрос.

Васкоо , Литекс си стои все още в Ловеч и онзи ден отстрани Локо Сф от турнира за купата на България , същите , които пък отстраниха нашия ЦСКА в същия турнир - това са фактите , а твоето е жив инат , много пъти съм давал примера със шопа , който гледал жирафа и викал : Е , те такова животно нема !!! Нищо , че го вижда с очите си ;) Та и ти така , нищо , че виждаш , ЦСКА да си играе на армията със своята си публика , със своите си екипи и емблема , ама викаш ... не , това не е ЦСКА , жив и здрав да си , както казах , следващата седмица още едно от балончетата ви ще се пукне и така докато всичко приключи .... само стойте , та гледайте ;)

От Луковит. Гълъбово е доста далечко от Ловеч.
А на оня специалист по право, ДърПатков, или Altarf, му препоръчвам да прочете закона за спорта, където ясно е написано кой може да участва във федерациите по отделните видове спорт. За негова изненада това е дружеството, а не отборът на това (което и да е) дружество.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 29 окт 2016 17:55

vaskonti написа:
baraba написа:

Стои си , стои си и Ботев Гълъбово са си в Гълъбово , всеки си е на мястото , където винаги си е бил , колкото и да подрипвате ;) Балончетата .... пук , пук , пук ..... ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 29 окт 2016 17:55

Да де, Луковит. Все тая. Очаквам с искрено учудване да ме попитат как ми е хрумнало това и за какво изобщо говоря.
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 окт 2016 17:58

vaskonti написа:Да де, Луковит. Все тая. Очаквам с искрено учудване да ме попитат как ми е хрумнало това и за какво изобщо говоря.

Ми, ей го на, над теб, БураБарабията ти обяснява, че всеки си стоял там, където винаги е бил. Няма значение, че в ТР пише други неща-то това е отживяла времето си администрация, която не е в крак с напредничавато мислене на припознавачите 8-)

И да допълня:
-Какво можеш да очакваш от хора, които не правят разлика между клуб и отбор, и за които двете понятия са едно и също.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “ЦСКА”