Ozzimozzi написа:kiril.a.d написа:Вижте сега, ще се опитам да поясня разсъжденията си, на база новопостъпилите искания/документи от Ловешкия ръководите в новия отбор, Трифон Попов, по отношение премахването на тирето! - вие, или още не сте чели за това или...вече отказвате да мислите, защото ни побъркаха от 8 години, насам:
Та, УЕФА регистрира новия ЦСКА-София, при уверението на БФС, че това е просто Литекс, който си е сменил името и няма нищо общо с ЦСКА София и неговите задължения и наказания.
НО, при премахването на тирето, това вече не е регистрирания от УЕФА отбор!!!
Предположимо ще постъпи ново запитване от УЕФА, кой е този отбор и защо си присвоява името на регистриран в УЕФА отбор? - отбор с огромни задължения и наказания.
И тук вече, ако одобрят махането на тирето, мрънкането и увъртанията на нашето подчинено на бизнес и държава, БФС, няма да минат! Сигурен съм, че от там ще поставят условие, появилия се ЦСКА София, или да си върне регистрираното име ЦСКА-София, или да поеме задълженията на отбора, на който се прави!!!
И като така, този отбор пак няма да бъде ЦСКА, а ще е дразнещия всички пренесен в София, Ловешки отбор и...накрая на Гришата може да му писне от всички тези спънки и да си прибере отбора в Ловеч, за да не се занимава повече с ФИФА и УЕФА! - и без това в този отбор, ЦСКА-София, всичко е от Литекс Ловеч: като започнеш от "благодетеля", минеш през ръководството на дружеството и стигнеш чааак до футболистите! - основата на отбора!
Още на второто ти изречение загубих интерес към разсъжденията ти. Ако имаш официално писмо на БФС до УЕФА в което има уверения, че това е "просто Литекс", може да го споделиш. Виж аз съм виждал писмо от УЕФА в което се казва, че ЦСКА-София не е Литекс.
Ще те замоля в случай, че решиш да провериш как действа земната гравитация пречупена през призмата на теорията на относителноста на Айнщай, да минеш да споделиш резултатите.
...освен и аз да загубя интерес още на второто ти изречение...Не, ЦСКА-София, не е Литекс, защото е преименувания Литекс! Но като преименуван, вече не е Литекс.
Обаче, къде тук е ЦСКА?
Други физични предложения?....Не, не съм физик - просто съм от по-напреднала цивилизация