Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

kiril.a.d
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот kiril.a.d » 28 окт 2016 12:44

Ozzimozzi написа:
kiril.a.d написа:Вижте сега, ще се опитам да поясня разсъжденията си, на база новопостъпилите искания/документи от Ловешкия ръководите в новия отбор, Трифон Попов, по отношение премахването на тирето! - вие, или още не сте чели за това или...вече отказвате да мислите, защото ни побъркаха от 8 години, насам:
Та, УЕФА регистрира новия ЦСКА-София, при уверението на БФС, че това е просто Литекс, който си е сменил името и няма нищо общо с ЦСКА София и неговите задължения и наказания.
НО, при премахването на тирето, това вече не е регистрирания от УЕФА отбор!!!
Предположимо ще постъпи ново запитване от УЕФА, кой е този отбор и защо си присвоява името на регистриран в УЕФА отбор? - отбор с огромни задължения и наказания.
И тук вече, ако одобрят махането на тирето, мрънкането и увъртанията на нашето подчинено на бизнес и държава, БФС, няма да минат! Сигурен съм, че от там ще поставят условие, появилия се ЦСКА София, или да си върне регистрираното име ЦСКА-София, или да поеме задълженията на отбора, на който се прави!!!
И като така, този отбор пак няма да бъде ЦСКА, а ще е дразнещия всички пренесен в София, Ловешки отбор и...накрая на Гришата може да му писне от всички тези спънки и да си прибере отбора в Ловеч, за да не се занимава повече с ФИФА и УЕФА! - и без това в този отбор, ЦСКА-София, всичко е от Литекс Ловеч: като започнеш от "благодетеля", минеш през ръководството на дружеството и стигнеш чааак до футболистите! - основата на отбора!

Още на второто ти изречение загубих интерес към разсъжденията ти. Ако имаш официално писмо на БФС до УЕФА в което има уверения, че това е "просто Литекс", може да го споделиш. Виж аз съм виждал писмо от УЕФА в което се казва, че ЦСКА-София не е Литекс.
Ще те замоля в случай, че решиш да провериш как действа земната гравитация пречупена през призмата на теорията на относителноста на Айнщай, да минеш да споделиш резултатите. ;)

...освен и аз да загубя интерес още на второто ти изречение...Не, ЦСКА-София, не е Литекс, защото е преименувания Литекс! Но като преименуван, вече не е Литекс.
Обаче, къде тук е ЦСКА? ;)...............
:) а на твоята молба, веднага отговарям: - поради по-напреднала цивилизация, в която живея, не ми е проблем да използвам сигма-минус преходи, граничещи на 1 Адстрьом и като така, често прескачам до вашия свят на мечтите и после си сe връщам в реалността ;)
Други физични предложения?....Не, не съм физик - просто съм от по-напреднала цивилизация ;)
:lol:
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 28 окт 2016 13:27

Адвокатчето Радостин Василев, който движи юридически доста от нещата в ЦСКА-София що така дриска по чужденците и след това Йорданеску да излиза с изявления, че в клуба нямало разделения на чужденци и българи, нямало групички и т.н.

Пък ако някой се наеме да ми обясни, какво значи "незначителна промяна на име" ще съм му много благодарен.
Също така в наредбата изрично е записано, кога се променя име и никъде не пише, че ако промяната е незначително няма проблем.

Предстои ни поредно заобикаляне на наредбите.

Велик футбол
Велика футболна централа
Велики фенове

Но с марка Made in Bulgaria всичко си губи смисъла.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 28 окт 2016 13:53

Уйньо, не си губи времето с глупости, ами кажи колко деца и старци изяде жужето тази сутрин за закуска? :cry:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 28 окт 2016 14:39

Ами и аз не съм виновен на Батков, че е натрупал 5 милиона към НАП, ама отбора ги плаща, криво - ляво. Вие обаче сте друг сорт, не се противяхте на трупането на дългове, радвахте се на мимолетните успехи и някоя победа над Левски. Когато дойде време за плащане обаче всички абдикирахте от отбора си и и припознахте нов такъв, който да може веднага да набере футболисти и да почне да печели, да може да е стария отбор, ама без теглото на задълженията. Това дразни всички.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Achtung_Juden

Мнениеот Achtung_Juden » 28 окт 2016 14:41

Дърпатов, знам, че не си особено адекватна личност, но ще ти задам един въпрос: Всеки път, когато даден клуб бъде наказан да не играе в Европа - ще може да отърве наказанието при смяна на формата на първенството? Питам и отговор не чакам.
Ако ви допуснат в Евротурнирите, то това ще е поредното доказателство, че вие не сте това, за което се представяте - а именно ЦСКА. Вие сте Литекс и това го знаят и малките деца.
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор :lol: -> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 28 окт 2016 14:42

W84me написа:Ами и аз не съм виновен на Батков, че е натрупал 5 милиона към НАП, ама отбора ги плаща, криво - ляво. Вие обаче сте друг сорт, не се противяхте на трупането на дългове, радвахте се на мимолетните успехи и някоя победа над Левски. Когато дойде време за плащане обаче всички абдикирахте от отбора си и и припознахте нов такъв, който да може веднага да набере футболисти и да почне да печели, да може да е стария отбор, ама без теглото на задълженията. Това дразни всички.

И мене ме дразнят много работи,ама живота е кофти работа. ;) Несправедлив е,това е положението. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 28 окт 2016 14:42

Кой ги плаща??? :lol: :lol: :lol: Ти си едн от най-големите наглеци и смешници в този форум!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 28 окт 2016 14:43

Achtung_Juden написа:Дърпатов, знам, че не си особено адекватна личност, но ще ти задам един въпрос: Всеки път, когато даден клуб бъде наказан да не играе в Европа - ще може да отърве наказанието при смяна на формата на първенството? Питам и отговор не чакам.
Ако ви допуснат в Евротурнирите, то това ще е поредното доказателство, че вие не сте това, за което се представяте - а именно ЦСКА. Вие сте Литекс и това го знаят и малките деца.

Това въпросното първенство не беше ли одобрено от всички клубове?Аз такъв спомен имам. :roll:
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 28 окт 2016 14:44

гражданин от село написа:Кой ги плаща??? :lol: :lol: :lol: Ти си едн от най-големите наглеци и смешници в този форум!

Те по скоро трупат кредити,но това е друга тема на разговор. ;)
Sofia.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 28 окт 2016 15:00

delqnski47 написа:
гражданин от село написа:Кой ги плаща??? :lol: :lol: :lol: Ти си едн от най-големите наглеци и смешници в този форум!

Те по скоро трупат кредити,но това е друга тема на разговор. ;)

Смешници, информацията за длъжниците към НАП е общодостъпна, размърдайте двете си мозъчни клетки и проверете.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “ЦСКА”