Мнениеот Old_death » 25 окт 2016 21:50
шивача написа:Old_death написа:шивача написа:Old_death, изрази, ако обичаш личното си мнение по един въпрос: тоя никола взима ли кеш от клуба, за да замазва всяко ако на гришовците, или го прай от фенство?
Категорично не . Правил е грешки в миналото си , каквито сме правили всички , но никога не е взимал пари за да бъде глашатай на някого . Преди време бе залитнал по Титаните или Лупи , вече нямам спомени по кой по точно , но всички сме минали по тоя път на развитие . По принцип и аз никога не съм плюл по човек , който в момента работи в ЦСКА . Зная , че няма да ми повярваш , но и няма начин как да те убедя . Ако взимаше пари , щяха да му затворят устата с бой . Помисли си малко ! Това момче изучи наказателния кодекс , търговското и спортното право за да защитава любимия си клуб . Това не се прави за пари !
Журналистите са най-долните ку69ви. Тоя палячо не е по-различен от останалата мърша в гилдийката им. Не случайно инфото от клуба достига първо до него

И да, всеки греши, но журналистите го правят нарочно$$$
И понеже спомена чичко череп, бъди сигурен и че той е с ганчев в кюпа. На 1000% управляват заедно с инджов и манджука. Така че лявата ръка плюе по дясната в случая.
А ти до Коцев ли искаш да стигне първо информацията ? Или до Москов и Агопа ? Зная от къде идва инфото на Никола , но не е тук мястото , нито аз съм човека , който ще коментира това . В голяма грешка си за някакъв орталък между Гришата и Черепа . На Божков му бяха обещани едни работи , но интереса му се изпари в момента , в който изпусна базите . Би си камшика с 200 , като само остави регистрирания си клуб на Мастията и Авиаторите .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.