Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

nosmoky
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот nosmoky » 25 окт 2016 21:32

sin4ec написа:Стига с тия тъжни работи. Който сгрешил=сгрешил. Случва се...
Аз искам да се обърна към трубадурите тук: тази седмица има мач между вашто 2004 и Левски 2004. Може ли да се разчита, че ще постнете кадри и данни, независимо от изхода на двубоя?
А не като миналата седмица да се правите на ударени и нито чули, нито видели?
Аз лично не знам какви са вашите 2004 и какво играят. Нашите ги знам, но не мога да гадая как ще свърши този мач.

Нашите долни набори са без попълнения от Ловеч :) ...най-логичното е да ни биете.
Виж същият набор 2004..като стигнат U17 и U19 ще им отделяме повече внимание.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 25 окт 2016 21:41

Old_death написа:
шивача написа:Old_death, изрази, ако обичаш личното си мнение по един въпрос: тоя никола взима ли кеш от клуба, за да замазва всяко ако на гришовците, или го прай от фенство?

Категорично не . Правил е грешки в миналото си , каквито сме правили всички , но никога не е взимал пари за да бъде глашатай на някого . Преди време бе залитнал по Титаните или Лупи , вече нямам спомени по кой по точно , но всички сме минали по тоя път на развитие . По принцип и аз никога не съм плюл по човек , който в момента работи в ЦСКА . Зная , че няма да ми повярваш , но и няма начин как да те убедя . Ако взимаше пари , щяха да му затворят устата с бой . Помисли си малко ! Това момче изучи наказателния кодекс , търговското и спортното право за да защитава любимия си клуб . Това не се прави за пари !

Журналистите са най-долните ку69ви. Тоя палячо не е по-различен от останалата мърша в гилдийката им. Не случайно инфото от клуба достига първо до него :mrgreen: И да, всеки греши, но журналистите го правят нарочно$$$
И понеже спомена чичко череп, бъди сигурен и че той е с ганчев в кюпа. На 1000% управляват заедно с инджов и манджука. Така че лявата ръка плюе по дясната в случая.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 25 окт 2016 21:42

nosmoky написа:
Нашите долни набори са без попълнения от Ловеч :) ...най-логичното е да ни биете.
Виж същият набор 2004..като стигнат U17 и U19 ще им отделяме повече внимание.

Пич, на кой му пука дали ще биете или ние ще бием ? Това са деца. Тука разни писаха глупости и бодри рапорти, към тях ми е насочен поста, ама те няма да отговорят... :)
И тук, и в нашия подфорум го напомням, ега някой схване: темата за ДЮШ е въпрос на живот и смърт за футбола в България. За жалост никой не го интересува. Тя е по-важна от вашата евентуална автентичност и наследие на ЦСКА, от нашите проблеми, от Разградските грандомании, от всичко...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 25 окт 2016 21:50

шивача написа:
Old_death написа:
шивача написа:Old_death, изрази, ако обичаш личното си мнение по един въпрос: тоя никола взима ли кеш от клуба, за да замазва всяко ако на гришовците, или го прай от фенство?

Категорично не . Правил е грешки в миналото си , каквито сме правили всички , но никога не е взимал пари за да бъде глашатай на някого . Преди време бе залитнал по Титаните или Лупи , вече нямам спомени по кой по точно , но всички сме минали по тоя път на развитие . По принцип и аз никога не съм плюл по човек , който в момента работи в ЦСКА . Зная , че няма да ми повярваш , но и няма начин как да те убедя . Ако взимаше пари , щяха да му затворят устата с бой . Помисли си малко ! Това момче изучи наказателния кодекс , търговското и спортното право за да защитава любимия си клуб . Това не се прави за пари !

Журналистите са най-долните ку69ви. Тоя палячо не е по-различен от останалата мърша в гилдийката им. Не случайно инфото от клуба достига първо до него :mrgreen: И да, всеки греши, но журналистите го правят нарочно$$$
И понеже спомена чичко череп, бъди сигурен и че той е с ганчев в кюпа. На 1000% управляват заедно с инджов и манджука. Така че лявата ръка плюе по дясната в случая.

А ти до Коцев ли искаш да стигне първо информацията ? Или до Москов и Агопа ? Зная от къде идва инфото на Никола , но не е тук мястото , нито аз съм човека , който ще коментира това . В голяма грешка си за някакъв орталък между Гришата и Черепа . На Божков му бяха обещани едни работи , но интереса му се изпари в момента , в който изпусна базите . Би си камшика с 200 , като само остави регистрирания си клуб на Мастията и Авиаторите .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 25 окт 2016 22:01

Па ше си говорим скоро за черепа, а иначи ми е ясно, че тоя капут ще го защитаваш дори и клип да изскочи, как прибира паричките на ганчев.

Beladona

Мнениеот Beladona » 25 окт 2016 22:07

шивача написа:Па ше си говорим скоро за черепа, а иначи ми е ясно, че тоя капут ще го защитаваш дори и клип да изскочи, как прибира паричките на ганчев.

Взе пари от Томов да спре да го плюе ! Честен кръст !

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 25 окт 2016 22:11

шивача написа:Па ше си говорим скоро за черепа, а иначи ми е ясно, че тоя капут ще го защитаваш дори и клип да изскочи, как прибира паричките на ганчев.

И от къде си сигурен в това ? Бих казал , че докато няма такъв клип , твърденията ти са лъжи и обиди . Нали знаеш , че всяко твърдение трябва да се докаже , иначе минава в една друга графа !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Beladona

Мнениеот Beladona » 25 окт 2016 22:12

Old_death написа:

И от къде си сигурен в това ? Бих казал , че докато няма такъв клип , твърденията ти са лъжи и обиди . Нали знаеш , че всяко твърдение трябва да се докаже , иначе минава в една друга графа !

Че взе пари от Лупи може да се докаже лесно със свидетелски показания !

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 25 окт 2016 22:15

Beladona написа:
Old_death написа:

Че взе пари от Лупи може да се докаже лесно със свидетелски показания !

....каза човека , който цяла година извива ръцете на истината и превърна форумът в бунище !

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 25 окт 2016 22:28

Old_death написа:

Ти отде си сигурен че не? бати логиката...

Върни се в “ЦСКА”