Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

nosmoky
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот nosmoky » 25 окт 2016 20:37

„Погребалните“ изпаднаха в паника, защото са му яли тоягата…

Минаха десет дни от вечното дерби, но шамарът, нанесен от ЦСКА на погр(ебалните) още плющи във въздуха. Ако не сте забравили такива като клиента на Темида Софиянски, превърнал столицата в частна собственост, предвещаваха „довършване“ за 31-кратните шампиони, но май се случи точно обратното.

Най-напред ФК „Ковчег“ стана за смях на цяла Европа със своя кретенизъм, а после и чичо Люпко им тегли една яка сръбска, от която още дълго ще дават заето. Най-интересното обаче предстои, тъй като „богатият и фин човек“ от гаража на УБО и компанията на … Доктора се оказа притиснат и от запад и от изток заради съмнителната сделка с банката на КГБ за придобиване на телекома. А на „Герена“ касата е празна като клубния музей, пълен с рекордно количество калъфки. Но както е казал народът – който гроб копае другиму, сам пада в него…

Най-големият кошмар на Подуяне обаче без съмнение се нарича Гриша Ганчев. И никак не е случайно, че най-върлите душмани на ЦСКА си скъсаха гласните струни цяла година само и само да попречат на бившия борец да стъпи здраво на „Армията“. Не успяха, даже нещо повече – той им нанесе убийствен удар като спаси отбора, съхрани публиката, спечели купата от „В“ група и върна червените на тяхното място в елита като същевременно освободи клуба от воденичните дългове, натрупани от „пернишките боклуци“ и Лупи. Погребалните изпаднаха в паника, защото от две десетилетия са редовни жертви на Гришата. Яли са му тоягата и още как! И то във времена на пълен политически и медиен комфорт на ФК „Власт“!

Още с появата на „Литекс“ в „А“ група той им измъкна две титли под носа точно, когато сините вицепремиери на Иван Костов изпратиха Майкъл Чорни да налива пари в Сухата река. Особено ги заболя през пролетта на 1999-та, на онзи мач на стадиона на МВР, завършил 0:0. Тогава „богопомазаните“ очакваха някоя нашенска свирка без гащи да им подари дузпа от съблекалнята, но номерът не мина пред германеца Хайнеман и при Гришата. Всъщност това бе прелюдия към кулминацията на 25 май 2013-на на същото място с главен герой Везалов…

По-нататък роденият за битки спортист им развали рахатлъка през първия мандат на ГЕРБ, когато подуянци както обикновено разчитаха на тотална политическа подкрепа, влязла в историята като Директивата, плюс … руски пари. И така стигнахме до червената купа от „В“ група и продължението към припева „Няма титла, няма купа, само синя тишина!“

Ясно е защо левскарите толкова ненавиждат Гришата, така както е очевидно към кое племе принадлежат бандитите, откраднали алуминия от пожарните кранове на националния стадион по време на вечното дерби на 15 октомври т.г.. Съвпадението с циганската мафия от гробищата, естествено, не е случайно, тъй като все пак става дума за „гробари“, да ми простят хората от „Партизан“ (Белград)…

Синият комплекс от Ганчев очевидно е толкова силен и непреодолим, че започва да се превръща в мания, параноя и психиатрично отклонение. Именно към тази диагноза водят думите на бившия червен кадър, наречен Пелето, който ин(директно) намекна за намеса отвън в оставката на Люпко Петрович като без съмнение визираше отношенията между боса на ЦСКА и сръбския футболен професор.

Това е положението! Гришата им е заседнал на гърлото, защото го познават и предполагат какво ги чака в обозримо бъдеще. Той им разказа играта на гола поляна в Ловеч и никак няма да ги бави оттук нататък, този път с марката, традицията, публиката и силата на ЦСКА.

Нали се сещате защо медийните подлоги на „Герена“ водиха и продължават да водят мръсната кампания срещу Ганчев. Враговете на „Армията“ отлично знаят КОЙ КОЙ Е и затова толкова се надяваха на Божков и на всеки друг като алтернатива на синия кошмар от Микре. Много им беше удобно, когато „най-богатите българи“ и „гърнетата“ търгуваха със съдбата на ЦСКА и допускаха синята мафия да заплашва, манипулира и купува играчи на ЦСКА по сценария „Бай Миле“. При Гришата това не минава и по тази причина даваха мило и драго срещу него.

Интересно, какво мислят по темата еничарите, ритащи за здраве срещу Кокаляне? Тези, които са си плюли в устите с Подуяне и Делиормана след като искаха слаб, беден и зависим ЦСКА вместо жизнен клуб с професионална организация, финанси и без 30 млн. борч, натрупан от алчността на знайни и незнайни комисионери и търгаши. И дали им прави впечатление, че скандалите и жълтата хроника вече се изместиха от Парка на свободата към стадиона на МВР без козирка? Защо ли?

ГЕОРГИ АТАНАСОВ

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 25 окт 2016 20:43

Хм, от ГА има такива статии срещу ГГ, че заеви...тях ще ги постнеш ли, или е нецелесъобразно?
Тоя с Дърпатката щом ви е стожер-жална ви майка.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

nosmoky
Контакти:

Мнениеот nosmoky » 25 окт 2016 20:46

На мен никой не ми е стожер...
Дърпатката е мижитурка.
ГА еВе, закрива и погребва.
Всяка дума в статията е истина ;)

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 25 окт 2016 20:55

nosmoky написа:На мен никой не ми е стожер...
Дърпатката е мижитурка.

Познаваш ли лично Никола ? Едва ли , защото ако го познаваше , нямаше да го наричаш мижитурка . Човека го пребиха пред децата му , защото не бяха съгласни с убежденията му и искаха да му затворят устата . Пребиха го индивиди , които би трябвало да имаме за приятели . Говоря ти за ЧМ . Не успяха . Поведението му не отговаря на епитета , който си използвал . Показа се много по мъж от някои форумни герои . Знаят се имената на извършителите , но по изрично настояване на Никола те са все още живи и здрави . Обидно беше , че го направиха трима в гръб пред децата му . Зная , че това мнение ще бъде изтрито , защото единия от модераторите също е от ЧМ , но се надявам да го прочетеш , преди да е изчезнало !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 25 окт 2016 20:57

Дърпатката е мижитурка.

га е жалък нещастник, нищо не познава, после маже и се осира. От статията нищо не е вярно, това е типично за га. Да, това утре няма да му попречи да пише как с парите на оранжеви оператори и държавни поръчки се лансира пълната каса на Левски, и прочее..
Този боклук сме го чели със забава с години и ни е ясен.
ГГ кошмар за нас? Безценно. :(

nosmoky
Контакти:

Мнениеот nosmoky » 25 окт 2016 21:00

Old_death написа:
Дърпатката е мижитурка.

Познаваш ли лично Никола ? Едва ли , защото ако го познаваше , нямаше да го наричаш мижитурка . Човека го пребиха пред децата му , защото не бяха съгласни с убежденията му и искаха да му затворят устата . Пребиха го индивиди , които би трябвало да имаме за приятели . Говоря ти за ЧМ . Не успяха . Поведението му не отговаря на епитета , който си използвал . Показа се много по мъж от някои форумни герои . Знаят се имената на извършителите , но по изрично настояване на Никола те са все още живи и здрави . Обидно беше , че го направиха трима в гръб пред децата му . Зная , че това мнение ще бъде изтрито , защото единия от модераторите също е от ЧМ , но се надявам да го прочетеш , преди да е изчезнало !

Знам хората, които го биха.. Тази случка няма нищо общо с мнението ми за него.
Той също е един от виновниците за разделението между феновете и насаждането на омраза.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 25 окт 2016 21:10

nosmoky написа:
Old_death написа:
Дърпатката е мижитурка.

Знам хората, които го биха.. Тази случка няма нищо общо с мнението ми за него.
Той също е един от виновниците за разделението между феновете и насаждането на омраза.

Човече , Никола никога не е вярвал в насилието или омразата . Той е един благ човек и истински армеец . Той просто изразява мнението и отстоява позицията си като мъж , застанал с лицето и името си , а не скрит зад някаква регистрация във форум . Това го прави мъж , а не мижитурка . Съвсем други хора искаха да разделят феновете . Знаеш за какво става въпрос . По твоята логика и аз трябва да съм между желаещите разделение , защото не искаш и не искам нашия отбор да бъде сателит на друг и политически зависим . Никола не искаше Черепа в ЦСКА , както не го искам аз и много хиляди други . Това не ни прави разделители . Има някакво разделение по няколко причини . Едната от тях е медийната война срещу нас , откровените лъжи и инсинуации , тиражирани в жълтите медии . Част от вината е и в някои откровени малоумници сред нас . Вина имат и тия , които се бяха наредили на хранилка и реагираха остро срещу отбиването им . Няма смисъл да се чопли в тая тема . Това вече е минало . В случая се случи нещо хубаво . Змиите излязоха на светло и се разбра кой е съскал и кой е хапел в тоя клуб .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 25 окт 2016 21:16

Стига с тия тъжни работи. Който сгрешил=сгрешил. Случва се...
Аз искам да се обърна към трубадурите тук: тази седмица има мач между вашто 2004 и Левски 2004. Може ли да се разчита, че ще постнете кадри и данни, независимо от изхода на двубоя?
А не като миналата седмица да се правите на ударени и нито чули, нито видели?
Аз лично не знам какви са вашите 2004 и какво играят. Нашите ги знам, но не мога да гадая как ще свърши този мач.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 25 окт 2016 21:16

Old_death, изрази, ако обичаш личното си мнение по един въпрос: тоя никола взима ли кеш от клуба, за да замазва всяко ако на гришовците, или го прай от фенство?
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 25 окт 2016 21:23

шивача написа:Old_death, изрази, ако обичаш личното си мнение по един въпрос: тоя никола взима ли кеш от клуба, за да замазва всяко ако на гришовците, или го прай от фенство?

Категорично не . Правил е грешки в миналото си , каквито сме правили всички , но никога не е взимал пари за да бъде глашатай на някого . Преди време бе залитнал по Титаните или Лупи , вече нямам спомени по кой по точно , но всички сме минали по тоя път на развитие . По принцип и аз никога не съм плюл по човек , който в момента работи в ЦСКА . Зная , че няма да ми повярваш , но и няма начин как да те убедя . Ако взимаше пари , щяха да му затворят устата с бой . Помисли си малко ! Това момче изучи наказателния кодекс , търговското и спортното право за да защитава любимия си клуб . Това не се прави за пари !

Върни се в “ЦСКА”