Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот baraba » 22 окт 2016 19:55

Тези , които показаха на батковците , как се бие Локо Сф :)
Изображение
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Beladona

Мнениеот Beladona » 23 окт 2016 06:36

Играч на Локо Сф за ексцесиите на Армията , цитирам : Нападнаха ни 20 наркомана .......

Хахахаха ! Аз от лани опявам , че на Армията като публика са останали предимно наркозависимите , вие игра си играете .....

Ама то каквото джуджето , такива и тия 20 фена :) Ай лов тва джудже !

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 23 окт 2016 09:11

Beladona написа:Играч на Локо Сф за ексцесиите на Армията , цитирам : Нападнаха ни 20 наркомана .......

Хахахаха ! Аз от лани опявам , че на Армията като публика са останали предимно наркозависимите , вие игра си играете .....

А бе щом може да говори,значи нищо му нема :twisted: :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 23 окт 2016 09:13

baraba написа:Тези , които показаха на батковците , как се бие Локо Сф :)
Изображение

Ама и на бокс :lol:

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 24 окт 2016 07:23

Beladona написа:Играч на Локо Сф за ексцесиите на Армията , цитирам : Нападнаха ни 20 наркомана .......

Интересно , защо ти цитираш само едната страна от даден конфликт , защото така е по-удобно за смешните ти тези или ... опааа , нека позная , никоя медия не се е поинтересувала от другата страна на медала ;) А именно , кой ,как,с какво и защо е предизвикал този конфликт :roll: Тези въпросчета , които на 100% обикновено разкриват истината , за теб и подобните ти са крайно неприятни нали , друго си е да търсиш от деветнайсет кладенеца вода , само и само да си натъкмиш някаква връзка с .... "жужето" .....
ПС Присъединявам се към възмущението на колегата , за много странния двойнствен критерий по който взе да се модерира този подфорум , да се трият мнения с нищо не нарушаващи правилата (но пък неудобни за вижданията на някой модератор с ясно изразени анти- позиции) , в същото време да се оставят мнения , които по принцип имат само една , единствена цел : да се сипе жлъч в/у ЦСКА или ръководството му !!! :evil:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 окт 2016 15:02

Teo написа:
BRF написа:
Teo написа:
pomiqr272 написа:Как я карате припознавачи? Разкажете след мача с "Монтана" какво е чувството да се завърнеш в бащината къща.

Велико е чувството в момента празнуваме в нас 18 годишна вярна служба към любимия отбор!
20.10.1998 - 20.10.2016... от 7 годишен върху сърцето ми е брандирана емблемата на клуба!

Това мача със Сервет или Атлетико Мадрид :?

С Атлетико Мадрид, BRF :)

Бях на този мач в сектор Б,ама няколко седмици по-рано ми беше първия ЕКТ със Сервет 8-)

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 24 окт 2016 17:47

Изображение

;)
Изображение

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 24 окт 2016 17:49

BRF написа:
Teo написа:
BRF написа:
Teo написа:
pomiqr272 написа:Как я карате припознавачи? Разкажете след мача с "Монтана" какво е чувството да се завърнеш в бащината къща.

Велико е чувството в момента празнуваме в нас 18 годишна вярна служба към любимия отбор!
20.10.1998 - 20.10.2016... от 7 годишен върху сърцето ми е брандирана емблемата на клуба!

Това мача със Сервет или Атлетико Мадрид :?

С Атлетико Мадрид, BRF :)

Бях на този мач в сектор Б,ама няколко седмици по-рано ми беше първия ЕКТ със Сервет 8-)

А моя пък, малко по-рано от твоя...с Реал Сосиедад :lol:

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 24 окт 2016 18:06

Преди малко селекционерът на “А” националния отбор Петър Хубчев обяви разширен състав от 28 футболисти за световната квалификация срещу Беларус на 13.11.2016.

За първи път от незапомнено време насам в него фигурират 4-ма футболисти на ЦСКА – Георги Китанов, Божидар Чорбаджийски, Антон Недялков и Преслав Йоррданов!
Мдааа и четиримата са още млади и с потенциал за развитие , много добре ;)
Изображение

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 24 окт 2016 18:20

baraba написа:
Преди малко селекционерът на “А” националния отбор Петър Хубчев обяви разширен състав от 28 футболисти за световната квалификация срещу Беларус на 13.11.2016.

За първи път от незапомнено време насам в него фигурират 4-ма футболисти на ЦСКА – Георги Китанов, Божидар Чорбаджийски, Антон Недялков и Преслав Йоррданов!
Мдааа и четиримата са още млади и с потенциал за развитие , много добре ;)

Особено Преслав .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Върни се в “ЦСКА”