Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Beladona написа:Играч на Локо Сф за ексцесиите на Армията , цитирам : Нападнаха ни 20 наркомана .......
Хахахаха ! Аз от лани опявам , че на Армията като публика са останали предимно наркозависимите , вие игра си играете .....
Ама то каквото джуджето , такива и тия 20 фенаАй лов тва джудже !
baraba написа:Тези , които показаха на батковците , как се бие Локо Сф![]()
Beladona написа:Играч на Локо Сф за ексцесиите на Армията , цитирам : Нападнаха ни 20 наркомана .......
Хахахаха ! Аз от лани опявам , че на Армията като публика са останали предимно наркозависимите , вие игра си играете .....
Ама то каквото джуджето , такива и тия 20 фенаАй лов тва джудже !
Teo написа:BRF написа:Teo написа:pomiqr272 написа:Как я карате припознавачи? Разкажете след мача с "Монтана" какво е чувството да се завърнеш в бащината къща.
Велико е чувството в момента празнуваме в нас 18 годишна вярна служба към любимия отбор!
20.10.1998 - 20.10.2016... от 7 годишен върху сърцето ми е брандирана емблемата на клуба!
Това мача със Сервет или Атлетико Мадрид
С Атлетико Мадрид, BRF
BRF написа:Teo написа:BRF написа:Teo написа:pomiqr272 написа:Как я карате припознавачи? Разкажете след мача с "Монтана" какво е чувството да се завърнеш в бащината къща.
Велико е чувството в момента празнуваме в нас 18 годишна вярна служба към любимия отбор!
20.10.1998 - 20.10.2016... от 7 годишен върху сърцето ми е брандирана емблемата на клуба!
Това мача със Сервет или Атлетико Мадрид
С Атлетико Мадрид, BRF
Бях на този мач в сектор Б,ама няколко седмици по-рано ми беше първия ЕКТ със Сервет
Мдааа и четиримата са още млади и с потенциал за развитие , много добреПреди малко селекционерът на “А” националния отбор Петър Хубчев обяви разширен състав от 28 футболисти за световната квалификация срещу Беларус на 13.11.2016.
За първи път от незапомнено време насам в него фигурират 4-ма футболисти на ЦСКА – Георги Китанов, Божидар Чорбаджийски, Антон Недялков и Преслав Йоррданов!
baraba написа:Мдааа и четиримата са още млади и с потенциал за развитие , много добреПреди малко селекционерът на “А” националния отбор Петър Хубчев обяви разширен състав от 28 футболисти за световната квалификация срещу Беларус на 13.11.2016.
За първи път от незапомнено време насам в него фигурират 4-ма футболисти на ЦСКА – Георги Китанов, Божидар Чорбаджийски, Антон Недялков и Преслав Йоррданов!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 22 госта