ЦСКА отново изпревари “ЛЕВСКИ” !

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: ЦСКА отново изпревари “ЛЕВСКИ” !

Мнениеот blue avalanche » 22 яну 2012 11:56

msm написа:
Тони Шумахер написа:Аз пък се надявам на обратното и ще ти кажа защо : убеден съм . че юношите на БГ клубовете трябва да имат шанса да се докажат , а не да стоят в сянката на знайни и незнайни футболни анонимници и пенсионери....

Ами шансове има, нооо! Огнянов, Табаков, Иса, Димитров, Христов и др., къде са? Бяха големи таланти, а сега вече не стават. Трябва да има младежка група за 19-21 год. и чак тогава да минават в мъжките отбори. Сега тези юноши , като ги дръпнат още на 17-18г., и те мислят, че всичко което хвърчи се яде. Големите батковци ги смачкват и отиде таланта.

Христов е...кой?

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 22 яну 2012 13:38

blue avalanche написа:
msm написа:
Тони Шумахер написа:Аз пък се надявам на обратното и ще ти кажа защо : убеден съм . че юношите на БГ клубовете трябва да имат шанса да се докажат , а не да стоят в сянката на знайни и незнайни футболни анонимници и пенсионери....

Ами шансове има, нооо! Огнянов, Табаков, Иса, Димитров, Христов и др., къде са? Бяха големи таланти, а сега вече не стават. Трябва да има младежка група за 19-21 год. и чак тогава да минават в мъжките отбори. Сега тези юноши , като ги дръпнат още на 17-18г., и те мислят, че всичко което хвърчи се яде. Големите батковци ги смачкват и отиде таланта.

Христов е...кой?

Ами таланта Георги Христов, който го взехте от Ботев (нима тогава не беше талант) , като голмайстор на първенството и го направихте пълна дупка!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 яну 2012 14:58

msm написа:
blue avalanche написа:
msm написа:Ами шансове има, нооо! Огнянов, Табаков, Иса, Димитров, Христов и др., къде са? Бяха големи таланти, а сега вече не стават. Трябва да има младежка група за 19-21 год. и чак тогава да минават в мъжките отбори. Сега тези юноши , като ги дръпнат още на 17-18г., и те мислят, че всичко което хвърчи се яде. Големите батковци ги смачкват и отиде таланта.

Христов е...кой?

Ами таланта Георги Христов, който го взехте от Ботев (нима тогава не беше талант) , като голмайстор на първенството и го направихте пълна дупка!

Ами,когато се говори за школи и си изброил играчи на Левски,да "тряснеш Г.Христов в "групата"... :oops:
Освен това,Христов дойде в Левски на 23г."Юноша" е малко прекалено,не мислиш ли?

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 22 яну 2012 15:05

blue avalanche написа:
msm написа:Ами таланта Георги Христов, който го взехте от Ботев (нима тогава не беше талант) , като голмайстор на първенството и го направихте пълна дупка!

Ами,когато се говори за школи и си изброил играчи на Левски,да "тряснеш Г.Христов в "групата"... :oops:
Освен това,Христов дойде в Левски на 23г."Юноша" е малко прекалено,не мислиш ли?

Ок, въпреки ,че говорим за БГ таланти а не за определена школа. Не е бил в юношеска възраст , но пък дойде с визитка на гол майстор на първенството. Както и да е. Факт е, че талантите в България са такива само до като се докопат до големите пари , и после всичко отива по дяволите!

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 23 яну 2012 11:02

и за Анисе ги изпреварихме :) почва да се получава селекцията...

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 23 яну 2012 11:16

captain_drifuss написа:и за Анисе ги изпреварихме :) почва да се получава селекцията...

Аз съм с леко смесени чувства за този трансфер, защото усещам, че пак ще има скандали и съдебни спорове с Черноморец за правата върху играча. Ако, не дай си Боже, с нещо сме неизрядни, то тогава ме притесняват евентуалните наказания за клуба, пък дори да присъдят Анисе на нас, докато се разрешат споровете, сезонът ще е почнал, а няма смисъл да вземеш даден играч, ако ще можеш да му разчиташ само в половината срещи на отбора.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “ЦСКА”