Иван Караджов напусна заради неполучени заплати
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Re: Иван Караджов напусна заради неполучени заплати
Откакто дойде Дудуци при вас, скандалите не спират
Учудвам се от неблагодарността на някои фенове на ЦСКА, които явно са забравили в какво положение ви завари Радуканов, когато ви биеха като тъпан навсякъде, а сега чета мнения "Кво е спечелил тоя, само една купа и една суперкупа"

THE RED SNAKE написа:http://gong.bg/view_article.php?article_id=237327
Обърнете, внимание на последния абзац.
Ако Караджов не си бе тръгнал,последния абзац можеше и да го няма
Никой не работел за без пари... А какво е работил Караджов?!? Колко мача има последните месеци. Човек, който получава огромна заплата без да работи нищо повече от това да се изпоти на тренировка, да търка скамейката и да се радва на головете на отбора има наглостта да мрънка за забавени заплати... Прав му път...
-
На линияUdoji90
- Контакти:
THE RED SNAKE написа:http://gong.bg/view_article.php?article_id=237327 Обърнете внимание на последния абзац.
И не само на него, а на цялата статия, тъй като напусна един ненужен играч, който с всеки следващ сезон в отбора става все по-слаб.
Караджов не е имал големи издънки, но както казах, не мисля, че Чавдаров и Макенджиев са по-лоши, така че реално днес се отървахме от ДВАМА играчи със спорни качества.
Изведнъж новините се обърнаха на 180 градуса и станаха добри.
Последна промяна от Udoji90 на 18 ное 2011 17:31, променено общо 2 пъти.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
kiko75 написа:Всички останали футболисти на ЦСКА днес минаха през касите на с.”Българска армия” за да получат своите месечни възнаграждения.========== ето затова карджов е направил тоя цирк искаше май без пари да иде в Ботев но май ще го духа и дано да го духа щото страшно помиярски го направи днес
Наистина много ку...нска постъпка от страна на Краджов и то за кво,за да иде в втородевизионен отбор
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
gld_84 написа:Никой не работел за без пари... А какво е работил Караджов?!? Колко мача има последните месеци. Човек, който получава огромна заплата без да работи нищо повече от това да се изпоти на тренировка, да търка скамейката и да се радва на головете на отбора има наглостта да мрънка за забавени заплати... Прав му път...
Ти осъзнаваш ли каква глупост си написал ? Това е 1 към 1 с тезите на плешивия наркоман Лечков, според когото не плащал на играчите си, щото имали 1 гол само или били резерви
Прав си е Караджата за себе си, без пари няма чалготеки, маркови уискита, манИкенки, скъпи коли, как се живее то така
Последна промяна от Viktor4o_Rs на 18 ное 2011 17:32, променено общо 1 път.

Viktor4o_Rs написа:Откакто дойде Дудуци при вас, скандалите не спиратУчудвам се от неблагодарността на някои фенове на ЦСКА, които явно са забравили в какво положение ви завари Радуканов, когато ви биеха като тъпан навсякъде, а сега чета мнения "Кво е спечелил тоя, само една купа и една суперкупа"
![]()
![]()
А ле, аз съм благодарен на Милен, ама точно вие, които станахте шампиони и продължавате да съществувате благодарение на чичо Венци и сик, та точно вие да давате мнение, е меко казано -идиотско
“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
jermiun написа:Viktor4o_Rs написа:Откакто дойде Дудуци при вас, скандалите не спиратУчудвам се от неблагодарността на някои фенове на ЦСКА, които явно са забравили в какво положение ви завари Радуканов, когато ви биеха като тъпан навсякъде, а сега чета мнения "Кво е спечелил тоя, само една купа и една суперкупа"
![]()
![]()
А ле, аз съм благодарен на Милен, ама точно вие, които станахте шампиони и продължавате да съществувате благодарение на чичо Венци и сик, та точно вие да давате мнение, е меко казано -идиотско
А вашите титли са най-честните и почтените нали

- Captain Stottlemeyer
jermiun написа:balef написа:Никой не работи за мерси ! Правилна постъпка на Караджов !
Титан са измамници и не обичат да дават пара !
така е балеф, но поне не са доносници
"Всеки българин трябва да се гордее, когато може да бъде полезен на Родината си. Както и трябва да се срамуват всички, които продължават да слагат в един кюп разузнавачи и жалки доносници. ......Малко хора знаят какво означава III управление на ДС. Някои ще кажат където трето, там и 6-о управление. Но разликата е от небето до земята. Ако някои са разбивали човешки съдби с политически доноси, то Трето управление на ДС бе военното контраразузнаване. Всяка държава има ВКР. Аз съм горд, че имах възможността да работя за националната сигурност на България, изпълнявайки своя воински дълг......".
Тодор Батков
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
След тоя смешник Караджов и най-после с тоя Виданов , остава да се раделим с Халилович, Иовчев и Живец както и с Здравко Чавдаров и ще сме се отървали от ненужните в отбора !
catch me ... if you can !