ЦСКА уволни Емо Костадинов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: ЦСКА уволни Емо Костадинов

Мнениеот milen.hristov » 02 юли 2011 10:34

BOKA_PALRMO написа:не знам защо, но след уволнението на Коща, почти съм сигурен че титлата пак ще отиде в Ловеч.Сираков ще работи срещу Батков, Коща ще цака ТИТАН-ите, да не забравяме и вицепрезидента Лечков който се превърна в техен враг номер 1.... а Литекс просто няма врагове в БФС ;)

Двата гранда сами си вкарват автогол с тази приумица за треньора да бъде и директор и финансист,такава схема е абсолютно не приложима не само в България,но и в целият свят с изключение на няколкото Британски страни,и там съвсем скоро ще разберат колко е безсмислено

5kov,5rov
Контакти:

Мнениеот 5kov,5rov » 02 юли 2011 12:58

ehh написа:
5kov,5rov написа:Водил съм, и хората не се делят на левскари и цскари, всъщност хората се делят на категории само от неграмотните. Дразни ме факта, че искаш дискусия, а започваш с видимо снизходително/заядливо твърдение, че феновете на ЦСКА са продажни гъзове. Няма как да се води дискусия, започната по този начин - ти си ме обидил още преди да си започнал да пишеш с мен. Смятам, че това важи и за всички нормални хора, които могат да преодолеят първоначалния импулс просто да те напсуват.

Но все пак ще те попитам: ти какво предлагаш, да обявим гладна стачка, за да се върне Костадинoff ли??? Наистина ли смяташ, че има хора които биха го защитили? Не ти ли прилича на едни други двама "герои", в момента плешиви, но единия все пак с перука??? Ако смяташ, че Батков и тия тримата са най-великите люде на земята, моля те задръж си мнението за себе си, по-добре ще е за теб самия.

Относно Батков мога да ти кажа още нещо: не вярвам, че прякори "Гърнето" и "Праховеца" са получени в резултат на честен бизнес, но това, което е вече върха, направо връх на върховете е тоталната простащина, арогантност и безчестие на господин Борат. Не само че всяка втора негова дума е лъжа, не само, че създава интриги и с арогантното си поведение дразни и двете агитки, но на всичкото отгоре с присъщата си простотия ни направи "известни" след онзи мач срещу Шалке и е срам за цяла България. Страх ме е да не се случи отново Левски да играе 1/4 финал например и на тоя келеш пак да му се даде трибуна и да плещи простотии. Срам ме е, че има орден "Стара планина".

Но разбира се това не пречи да има такива като теб, които да вървят послушно след него и след това да обвиняват нас, че сме се продали на Титан... защото не сме защитили Костадинов?!

Не мога да разбера, какво обърна темата към Батков, че чак и се настърви. Оставям без коментар и глупостите, които написа, че съм вървял послушно след Батков и т.н.
Виж, не знам дали има смисъл да тръгваме да се надцакваме на президенти. Много добре си знаем, каква стока са всичките, но разликата е, че едни са се доказали, помогнали са да се развие отборът на който са президенти, а други - не.
Затова ми беше интересно, как всички се нахвърлихте срещу Костадинов, сляпо защитавайки хора на два петъка служа в отбора (израз от казармата, сигурно си бил там, но за всеки случай). Толкова сте си патили от президенти и пак лапвате мухите бързо-бързо.
За да задам по този начин въпроса си, от който си се издразнил, дали няма причина? Мненията, които изчетох, бяха просто абсурдни и картинката отстрани изглежда точно такава, която съм описал с въпроса си.

Обясних ти защо се дразня от Батков толкова - защото ми прилича на бай Ганя; приликата е толкова очевидна, че няма смисъл да обяснявам повече.

Въобще не ми сравнявай тоя Борат с който и друг нормален човек, той е жалък. Ако не си го видял нямам намеренията да се занимавам с глупости. Също така няма да ти казвам, че ако не беше тоя кретен вашия тим щеше да е много по-напред от нас; даже мисля, че някои наши фенове го обичат толкова, колкото някои ваши обичат Лупи.

Що се отнася до прехваления спортен директор Костадинов пак ще те попитам - наистина ли, ама наистина ли смяташ, че трябва да бъде защитен??? Ще ти подскажа: каквото и да става Емо комисионната не е фактор - ако ще Титаните да са се заринали в боклук, ако ще да са станали собственици на Дубай - Костадинов няма място в ЦСКА. Поради 3634643346 причини. Ако ти харесва - взимай си го заедно с клоуна-президент и двамата плешивци и си заформете каквото щете. Ако не - честно казано не ми дреме.
Последна промяна от 5kov,5rov на 03 юли 2011 01:19, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 03 юли 2011 00:14

ehh написа:
Ами аз го казах, ако си прочел внимателно.

Колкото до трепането и Батков... аз не мога да отговарям за цялата фенска маса на Левски, мога да отговарям за моите думи. Аз не съм говорил нищо срещу Батков, че да ми се налага после да се обръщам на 180 градуса. По простата причина, че той е най-успешният ни президент в последните години.
Затова ви питам вас, толкова ли лесно се обръщате срещу Костадинов, за да оправдаете постъпката на недоказаните ви като президенти "титани". Още повече, че Костадинов в интервю за "Гонг" сподели доста интересни неща, свързани с школата ви, с това, как от доста време, се е знаело за това закъснение на Грило и т.н.

5kov,5rov, толкова вече ви гони параноята, че един фен на Левски, влязъл във вашия форум и решил да води дискусия, пак го приемате като провокация, като че ли има задни мисли и т.н. Аз ти се чудя едно на теб - ти нямаш ли приятели левскари? Дискусии нормални с тях не си ли водил?

Ами аз какво съм казал против Емо :roll: писал си, писал си, а нищо не си казал и да сме го оплювали, какво? Нали за това е форум, важно е на стадиона да ги подкрепяш, а не да ни пишеш безсмислени неща и да ни говориш за тестове на интелигентност :o
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Върни се в “ЦСКА”