Спортинг Лисабон преговаря за Спас Делев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
lacho_trepacho
Контакти:

Re: Спортинг Лисабон преговаря за Спас Делев

Мнениеот lacho_trepacho » 27 юни 2011 00:23

Независимо, че от ЦСКА справедливо и професионално пазят мълчание, то преговорите за Спас Делев бяха потвърдени и от португалската футболна библия "А бола". Изданието уточнява още в заглавие, че "лъвът за 2 милиона евро е Делев" (б.р. - играчите на Спортинг са известни, като лисабонските лъвове).

Както вече съобщихме, преговорите се водят от спортния директор Карлош Фрейташ.

При заминаването на ЦСКА за лагера в Боровец, старшията Милен Радуканов обясни, че никой не му е съобщавал, че Делев ще ходи в Португалия и че бил в село Ключ в момента.

Не е изключено сърцатият нападател да е в Ключ, но да си закара излишвия багаж от квартирата в София. Със сигурност преговорите продължават и цената е 2 милиона евро. За български играч, от българското първенство, това си е вече рекорд.

Евентуалното привличане на Спас Делев ще бъде огромен комплимент за българския талант, особено след кризата на популярност след Бербатов, Стилиян Петров и Мартин Петров. Все пак това е клубът дал на света през последните 15 години играчи от калибъра на Луиш Фиго и Кристиано Роналдо. С историята на клуба през миналия век бяха обвързани славно Красимир Балъков и Ивайло Йорданов.

link: http://www.abola.pt/nnh/ver.aspx?id=271532
[center]Изображение[/center] [center]Ооо, шампиони обичаме ви ЦСКА![/center]

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 27 юни 2011 00:43

Дано това да е вярно и Спаско да отиде в Португалия .
За всеки това ще е най доброто, ние имаме футболисти на теза позиция, а той ще се развие по добре в чужбина.
Ако това стане факт успех на Спас !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 27 юни 2011 00:43

lacho_trepacho написа:Независимо, че от ЦСКА справедливо и професионално пазят мълчание, то преговорите за Спас Делев бяха потвърдени и от португалската футболна библия "А бола". Изданието уточнява още в заглавие, че "лъвът за 2 милиона евро е Делев" (б.р. - играчите на Спортинг са известни, като лисабонските лъвове).

Португалската "футболна библия" просто цитира интернет изданието Correio da Manhã и нищо не уточнява!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Phoenix^
Контакти:

Мнениеот Phoenix^ » 27 юни 2011 00:44

Много го надценявате Делев. Аз лично всеки мач на него много му се ядосвам. От 10 положения 8 са в засада. Определено е много надценен футболист, вкарва от никакви положения. 90% от головете са му на празна врата или сам с/у вратаря. Да го продават, има други играчи, които могат да го заместят, та даже и по-добре да играят от него.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 27 юни 2011 09:00

deepblue1963 написа:
lacho_trepacho написа:Независимо, че от ЦСКА справедливо и професионално пазят мълчание, то преговорите за Спас Делев бяха потвърдени и от португалската футболна библия "А бола". Изданието уточнява още в заглавие, че "лъвът за 2 милиона евро е Делев" (б.р. - играчите на Спортинг са известни, като лисабонските лъвове).

Португалската "футболна библия" просто цитира интернет изданието Correio da Manhã и нищо не уточнява!

От една медия какво повече се очаква да "уточни" след като нещата са на етап преговори?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 27 юни 2011 09:01

дано него продадем тоя отбор трябва да извърви един цикал от три години и след като станем шампиони и еветолно влезем в ШЛ тогава да се продава а не веднага при първа оферта да го носим на гръб просто титан да му вдигнат заплатата и да остава
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 27 юни 2011 10:02

Frankie Lampard написа:Дано е истина, макар че не ми се вярва :) Колкото по-бързо избягат от българската действителност, толкова по-добре. Фен съм на ЦСКА и ще липсва на отбора, но за самия него ще е по-добре да напусне. Тук няма да може да развие таланта си, а той го има в изобилие. :)

+1 Точно така стоят нещата, а на всичкото отгоре и аз съм фен на ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 27 юни 2011 10:41

Малко съм раздвоен. От една страна, това е много добра възможност за развитие на играча, защото би отишъл в силно първенство и силен отбор. От друга страна, Спортинг в последните години доста позагуби блясъка си, не ги харесвам по принцип като отбор, защото в Португалия Бенфика са ми сай-симпатични, а и Делев е доста ключов играч в сегашния ни състав. Предимство пред двата ни основни конкурента у нас щеше да бъде това, че те продадоха най-добрия си играч (съответно Дока и Дембеле), докато ние можеше да запазим на практика целия си титулярен състав, тъй като нито Бадема, нито Тонев, които бяха продадени, бяха твърди титуляри през пролетта. Имаме доста играчи, които играят по крилата, но само Нелсън е утвърден, докато за другите малко ме съмнява да успеят да заместят Делев подобаващо. (Разбира се не може да отречем, че Делев не носи отбора сам на гърба си, а в различни периоди на сезона имаше сериозна подкрепа в офанзивен план от Маркиньос, Платини и Нелсън. Сега и Зику, и Мораеш са при нас, но Делев има специфични качества, които го праят доста ценен в момента.)

П.П. Иначе в студито на Крум Савов Жейнов нищо не каза за трансфер в Португалия, като просто избегна да отговори конкретно на върпоса, а каза просто, че Делев "си стяга багажа". Всъщност каза, че държавата почти са я уцелили, значи може да става въпрос за Испания. ;)

Имаше и слухове за Порто. Аз и тях не ги харесвам (дори са ми по-неприятни от Спортинг :mrgreen: ), но определено са с 1-2 класи над Спортинг, така че за такъв трансфер лично аз бих се радвал повече, отколкото ако отиде при "лъвовете". ;)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 27 юни 2011 11:32

Според мен трансфера на Спас е в интерес и на двете страни,а и селекцията води до логическия извод,че тоя трансфер е замислен отдавна.От една страна така в касата на клубът ще влязат някакви пари,а от друга сега е момента момчето да отиде в по добро първенство,за да продължи развитието си.През цялата история на ЦСКА нямаме случай да задържим и да съсипем играч в името на една титла или купа.Това прави нашите футболисти по търсени и реализирани на международния пазар.Никога не сме проявявали егоизъм към играчите си,както постъпиха на Герена с Гонзо,Сираков и куп други.Това е и едно добро капиталовложение в бъдещето на националния отбор.Дано трансфера стане и мога само да пожелая успех и много здраве на Спас!Той винаги ще има място на Армията!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
cskao1948
Контакти:

Мнениеот cskao1948 » 27 юни 2011 13:20

Сега се сетих,че процент от парите отиват и при Пирин
:?

Върни се в “ЦСКА”