Нова марка екипировка на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Нова марка екипировка на ЦСКА
Екипите са страшни!!!Надявам се да са на достъпни цени за да може повече хора да си купят.
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
lisynger написа:Екипите са страшни!!!Надявам се да са на достъпни цени за да може повече хора да си купят.
Ако пуснат оригинални фланелки няма да са много евтини. Цената на екипите на Сампдория и Рома е 80 евро. Хич не е малко 160 лева за фланелка. Ще видим де. Те да подпишат първо и тогава ще видим какво ще предложат за феновете.
[center]
[/center]

Имам си една мечта.....
Имам си една мечта, и тя е? ЦСКА винаги да са със изцяло червен екип,както беше преди.няма бели смешни гащета и мръсни бели чорапи.резервния екип нека да бъде изцяло черен на червени раета...Супер Ще е ,,,нали?
Re: Имам си една мечта.....
CSKA72 написа:Имам си една мечта, и тя е? ЦСКА винаги да са със изцяло червен екип,както беше преди.няма бели смешни гащета и мръсни бели чорапи.резервния екип нека да бъде изцяло черен на червени раета...Супер Ще е ,,,нали?
ДААА . И аз искам да е така !!
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
да изцяло в червено е най добре
изцяло черния екип беше също як,но наистина традиционно червеното си е най-добре 

04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
- football.total
- Контакти:
До колкото се сещам белите гащета и чорапи бяха въведени от Любо Пенев за да се върне традиционният екип на отбора. Тоест ЦСКА традиционно играе със червени фанелки, бели гащета. Изцяло чревените екипи са въведени някъде средата на 80те, началото на 90те мисля. Така че не виждам какви ви прачи ЦСКА да си играе с традиционната екипировка. За мен в момента разцветката на екипа изглежда супер!
- B__A__N__DA__TA
Преди малко гледах ревюто на новата екипировка............
...не ми хареса.Тва ако е комбат, предпочитам улшпорта.

[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]
Още те държи:)...Болест е...
Някой би ли казал дали знае каква ще е цената на фланелите на ЛЕГЕА аригинални не реплика