Информация за билетите за мача с Бешикташ

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Намалиха с 50% билетите за ЦСКА – Бешикташ

Мнениеот TPAKTOP » 15 ное 2010 18:53

Цените на билетите в Сектор Г за двубоя от Лига Европа ЦСКА – Бешикташ бяха намалени с 50%. Решението е на собственика на „червените” Димитър Борисов, като влиза в сила от днес.

Предварителните цени на билетите за Сектор Г бяха на стойност 18 лева, което бе рекорд за мачовете в европейските клубни турнири.

Така от днес билетите за мача на ЦСКА срещу турския съперник ще струват 9 лева.

Билети за мача ЦСКА – Бешикташ:

сектор А - 30 лева;

сектор В - 25 лева;

сектор Г - 9 лева;

сектор Г 35-и блок - 55 лева.

източник: gong.bg
:shock: Не знам за вас но аз останах шокиран! Каква сигурност да търсим в клуба като "шефа" не е сигурен в личните си действия?! Ами то както е тръгнало чакайте последния момент за да си закупите билети че може цената да им падне още?! :evil: Но има и още две възможности! Едната е че иска да напълни сектор Г като цената за билета в него е почти 3 пъти по-евтин от този в сектор В но по този начин ощетява много народ! :evil: Втората възможна идея за намаляне на цените е че се подиграва с феновете от сектор Г?! Не знам каква му е идеята ама ако ще прави нещо да го прави като хората! :evil: Трябва да е твърд! И сега колко ще бъде билета за тези които имат карти? Никой не знае! :evil:
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Намалиха с 50% билетите за ЦСКА – Бешикташ

Мнениеот delqnski47 » 15 ное 2010 18:59

И все пак ги е намалил цените,а не ги е увеличил......
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 15 ное 2010 19:00

Това до колкото четох са цените за тия които имат карти. Също така за пенсионерите, студентите и учениците. А защо ги намалява? Предполагам за да покаже, че не е против феновете. В последно време така се тълкуваха думите му. Мисля, че е време да се спре с всякакви протести и да се покаже какво представлява публиката на ЦСКА.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

beramov
Контакти:

Мнениеот beramov » 15 ное 2010 19:01

аз като имам от тройните билети за 3те мача в ЛЕ мен би трябвало това да не ме интересува нали?

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 15 ное 2010 19:02

delqnski47 написа:И все пак ги е намалил цените,а не ги е увеличил......

Не ме разбирайте погрешно! Да и аз съм доволен но как се управлява клуб като ЦСКА с подобна нерешителност? понякога е по-добре дори и когато грешиш да не си променяш решението!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 15 ное 2010 19:03

TPAKTOP написа:

Не ме разбирайте погрешно! Да и аз съм доволен но как се управлява клуб като ЦСКА с подобна нерешителност? понякога е по-добре дори и когато грешиш да не си променяш решението!

Ами мъчи се човека да угоди на всички ама май пак има недоволни.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 15 ное 2010 19:04

beramov написа:аз като имам от тройните билети за 3те мача в ЛЕ мен би трябвало това да не ме интересува нали?

Накрая само да не се окаже че си се набутал и си дал повече пари от колкото ако си беше купувал билетите поотделно ;)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 15 ное 2010 19:06

TPAKTOP написа:

Не,аз напълно те разбрах какво имаш впредид! :)
Но не знам защо си останал шокиран,все пак Титан често правят грешки,а и те самите си признават,за което ги адмирирам!Но виж сега в този случай,промяната,от една гледна точка е добра,нали :)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 15 ное 2010 19:12

delqnski47 написа:
TPAKTOP написа:

Не,аз напълно те разбрах какво имаш впредид! :)
Но не знам защо си останал шокиран,все пак Титан често правят грешки,а и те самите си признават,за което ги адмирирам!Но виж сега в този случай,промяната,от една гледна точка е добра,нали :)

Да! Особено като мислех да ходя да си купувам билет! :mrgreen: Но никак не е добре когато някой си променя решението дори и то да е грешно!

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 15 ное 2010 19:15

Значи аз ако бях ръководен пост в ЦСКА щях още лятото да определя едни цени и те да не бъдат мърдани.
За първенство срещу отбори извън топ 4(Калиакри, Монтани, Академик, Видима и подобни):
А-12 лв.
В-8 лв.
Г-4 лв.
С отбори от челото и мачове без особен заряд в Европа (срещу ТНС, Клифтънвил и подобни на мача с Рапид):
А -15
В-12
Г-8
За мачове като с Порто и Бешикташ:
А - 20
Б -15
Г-10
За мене това са реални цени. Колкото и спорове да се водят стана ясно едно - 10 за билет българина дава трудно.
ИзображениеИзображение

Върни се в “ЦСКА”