redpride написа:Не вярвам да уволнят Гьоре точно сега. Трябва да са идиоти преди най-важния ни мач с Рапид да слагат нов човек, който не познава играчите. Тези, които са вътре в кюхнята не стават. Нито Сашо Борисов, нито Радуканов, другите помощници даже не ги знам. Какво ще предприемат Титан вече не мога и не искам да гадая. Дано измислят нещо умно, защото такава трагедия не съм гледал никога. От 25 години ходя на стадиона, в София, провинцията и чужбина, да съм изпуснал 10-15 мача, вчера също бях на В.Левски, но започна да ми идва в повече. С Рапид за първи път от години щи си сложа шал и фланелка и ако пак получим същата доза нехайство от играчите и шефовете, край. Няма да позволя разни смешници да се подиграват с мен и приятелите ми. Ще забравя за Титан и тяхното отборче и ще сложа отново червения шал, когато нашия тим се върне там, където му е мястото. Дали ще е в В група, дали в Шампионската лига или на върха в България няма значение. Докато това стане ще си гледам старите кадри и ще се опитам да забравя докъде разни отрепки доведоха най-великия клуб на Балканите!
Най великия клуб на Балканите!? Господи, човече не знам на каква възраст си но това е безумие! Стяуа еропейски шампион, Звезда също, Галатасарай, кои сте вие по дяволите с двата си измислени полуфинала1?Май наистина си заслужавате отбора червен!