В този си вид ЦСКА е обречен в Европа!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Re: В този си вид ЦСКА е обречен в Европа!

Мнениеот football.total » 19 сеп 2010 14:55

komunizmashteseruti написа:Божидар Митрев - юноша
Цецо Димитров - юноша
Лъчезар Балтанов - юноша
Огнянов - юноша
Киров - юноша
Асен Георгиев - юноша
Тодор Чаворски - юноша
Исмаил Иса - юноша

8 юноши в първия състав. Смятам че е достатъчно.

А на Порто една загуба с 0 - 2 ще е успех за БГ футбола.

В какъв първи състав те гони бе несретник! Ти толкова си знаеш май отбора на Левски и първия му състав... Изредил ми дълбоките резерви дето общо всички записват 5 мача на сезон... Първи състав! ЛЕЛЕ ТЕ ВЕРНО БИЛИ ДУШЕВНО БОЛНИ ПОД-ХУЕНЦИ... Аз не вярвах много ама тоя селтак е на път да ми разбие всякакви представи за нормална фенщина... :lol: :) :lol: :)

komunizmashteseruti
Контакти:

Мнениеот komunizmashteseruti » 19 сеп 2010 14:56

Ми нека са легенди. Ако са същите легенди дето вадите от 89 насам, даже повече такива искам.

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 19 сеп 2010 14:57

delqnski47 написа:
Гуу написа:
komunizmashteseruti написа:Еми Иса и Огнянов що не играят според тебе... абе...

Като играят тогава ще ги пишеш, става въпрос за основни футболисти. Ваши юноши, които да граят такава роля в момента няма.

За тях не знам,но при нас в момента са Румен Трифонов,Павел Виданов и Александър Тонев!За сега само за тези се сещам!

Мхм, най-малкото поне нашите играят като титуляри.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 сеп 2010 15:02

Гуу написа:
blue avalanche написа:И друг път съм казвал,затова ще го напиша бавно,белким всички го разберат.Задачата на школата на Левски е да снабдява с футболисти мъжкия отбор на ЛЕВСКИ,а не други европейски отбори!За мен,като фен на Левски,НАЙ-ВАЖНОТО е отборът да играе силно и да печели трофеи,а не къде си е продал играчите!Левски не е сергия.Кой,къде и как играе СЛЕД като напусне ЛЕВСКИ ИЗОБЩО НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА!Той вече НЕ Е ФУТБОЛИСТ НА ЛЕВСКИ!Бербатов,Ст.Петров и М.Петров са играчи на Ман Юн,Болтън,А.Вила,а не на ЦСКА.Когато отворите официалния сайт на който и да е отбор,вътре ще прочетете какви успехи е постигнал отбора,а не къде си е продавал играчите.Не съм чел за вълна от самоубийства в Мадрид,затова,че Гути от Реал отиде в Бешикташ.

А то едно снабдяване пада...мани, мани... :lol: :lol: :lol:
В момента като юноши в Левски са : Мариян Огнянов - който е известен с това, че вкара гол Челси и до тук, Лъчезар Балтанов - голямата надежда, която стои в Левски от сумати време...но нищо.

Не ме разбирай погрешно, но ако Гарра Дембеле, Жоазиньо, Дарко Такевски т.н. бяха юноши на Левски,тоест ако основните "сини" футболисти бяха кадри на синята "школа", то тогава думите биха имали някакъв смисъл. За да твърдиш, че за теб е важно школата да захранва Левски, то трябва да има примери за това. Не си спомнаям кога за последен път момче от "синята" школа се е превърнало в основен футболист на Левски. :roll:

Не съм казал,че го прави.Казах,че това е предназначението и.
"Не си спомнаям кога за последен път момче от "синята" школа се е превърнало в основен футболист на Левски."
Ж.Миланов.
Освен Огнянов и Балтанов,още Ал.Киров,Станчев,Иса,Митрев,Чаворски,А.Георгиев-малко ли са?

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 19 сеп 2010 15:07

blue avalanche написа:
Гуу написа:
blue avalanche написа:И друг път съм казвал,затова ще го напиша бавно,белким всички го разберат.Задачата на школата на Левски е да снабдява с футболисти мъжкия отбор на ЛЕВСКИ,а не други европейски отбори!За мен,като фен на Левски,НАЙ-ВАЖНОТО е отборът да играе силно и да печели трофеи,а не къде си е продал играчите!Левски не е сергия.Кой,къде и как играе СЛЕД като напусне ЛЕВСКИ ИЗОБЩО НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА!Той вече НЕ Е ФУТБОЛИСТ НА ЛЕВСКИ!Бербатов,Ст.Петров и М.Петров са играчи на Ман Юн,Болтън,А.Вила,а не на ЦСКА.Когато отворите официалния сайт на който и да е отбор,вътре ще прочетете какви успехи е постигнал отбора,а не къде си е продавал играчите.Не съм чел за вълна от самоубийства в Мадрид,затова,че Гути от Реал отиде в Бешикташ.

А то едно снабдяване пада...мани, мани... :lol: :lol: :lol:
В момента като юноши в Левски са : Мариян Огнянов - който е известен с това, че вкара гол Челси и до тук, Лъчезар Балтанов - голямата надежда, която стои в Левски от сумати време...но нищо.

Не ме разбирай погрешно, но ако Гарра Дембеле, Жоазиньо, Дарко Такевски т.н. бяха юноши на Левски,тоест ако основните "сини" футболисти бяха кадри на синята "школа", то тогава думите биха имали някакъв смисъл. За да твърдиш, че за теб е важно школата да захранва Левски, то трябва да има примери за това. Не си спомнаям кога за последен път момче от "синята" школа се е превърнало в основен футболист на Левски. :roll:

Не съм казал,че го прави.Казах,че това е предназначението и.
"Не си спомнаям кога за последен път момче от "синята" школа се е превърнало в основен футболист на Левски."
Ж.Миланов.
Освен Огнянов и Балтанов,още Ал.Киров,Станчев,Иса,Митрев,Чаворски,А.Георгиев-малко ли са?

Миланов го приемам, че е станал основен, не защото е някакъв извънземен десен бек, а просто защото беше капитан, игра редовно и постоянно, ОК.
Другите, сори, ама нека станат титуляри, та тогава да ги наричаме основни, че за колко подобни "червени" юноши се сещам, които сега не ги знам къде са, за кои отбори играят и играят ли въобще. ;)

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 19 сеп 2010 15:18

e на това се вика синя комплексарщина ..... отбора им върви добре ... уж е най-силният на планетата а те продължават да се занимават с ЦСКА ....... защо ли????

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 19 сеп 2010 15:52

tut написа:e на това се вика синя комплексарщина ..... отбора им върви добре ... уж е най-силният на планетата а те продължават да се занимават с ЦСКА ....... защо ли????

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Защото ни е кеф да ви мачкаме навсякъде,ето затова!А приказките,че Гент не са АИК или Калмар и ще ни смачкат с 4-5 гола,синият балон ще се спука и т.н. не искам да ги коментирам!Господата червени запалянковци да си вземат бележка.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 19 сеп 2010 17:04

vaskonti написа:
komunizmashteseruti написа: Същия този Антверп, когото наричате смешен отбор, през годината, в която елиминира Левски достигна до полуфинал или финал на турнира, не си спомням точно. Отстрани доста по-именити отбори от Левски. А това, че Бешикташ купили този и онзи и искали да вземат купата... То и аз искам много работи, ама няма. С Куарешма и Гути щяли да вземат купата? Боже, боже! И кои са големите звезди на турците, освен тези двамата? Анонимници пълни.
Наистина не си приличат отборите, червен смешко.

Не същата година, а 3 години по-късно. Три години. А и това няма никакво значение, тъй като не самото отстраняване е абсурдно идиотско, а начина, по който това става. Ще направя комплимент към Левски - убеден съм, че сега в момента могат да удържат 5 минути без да получат три гола срещу който и да е отбор по света, било Манчестър, било Реал. А какво остава за отбори от сорта на Антверп.
komunizmashteseruti написа:Спирам да споря. То с вас не може да се излезе на глава. Истината е че, винаги ще имаме по - славна евроистория от вас.

С здраве.

Абе че вашата евроистория е "славна", в това няма спор :lol:

Напротив, точно същата година е. Мисълта ми беше, че Антверп не са никакво футболно джудже, както някои се опитват да го изкарат. Ама друго си е да те бие КА Акурейри от Исландия :lol:
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 сеп 2010 18:20

edmon_dantes написа:
vaskonti написа:
komunizmashteseruti написа: Същия този Антверп, когото наричате смешен отбор, през годината, в която елиминира Левски достигна до полуфинал или финал на турнира, не си спомням точно. Отстрани доста по-именити отбори от Левски. А това, че Бешикташ купили този и онзи и искали да вземат купата... То и аз искам много работи, ама няма. С Куарешма и Гути щяли да вземат купата? Боже, боже! И кои са големите звезди на турците, освен тези двамата? Анонимници пълни.
Наистина не си приличат отборите, червен смешко.

Не същата година, а 3 години по-късно. Три години. А и това няма никакво значение, тъй като не самото отстраняване е абсурдно идиотско, а начина, по който това става. Ще направя комплимент към Левски - убеден съм, че сега в момента могат да удържат 5 минути без да получат три гола срещу който и да е отбор по света, било Манчестър, било Реал. А какво остава за отбори от сорта на Антверп.
komunizmashteseruti написа:Спирам да споря. То с вас не може да се излезе на глава. Истината е че, винаги ще имаме по - славна евроистория от вас.

С здраве.

Абе че вашата евроистория е "славна", в това няма спор :lol:

Напротив, точно същата година е. Мисълта ми беше, че Антверп не са никакво футболно джудже, както някои се опитват да го изкарат. Ама друго си е да те бие КА Акурейри от Исландия :lol:

Антверп играе финал през 1993. Което е даже повече от 3 години по-късно. Освен това както казах никой не отрича, че по онова време Антверп не е джудже, а нормален средно силен отбор. Въпроса е самото отпадане как става. А именно по начин, който не може да бъде наречен по друг начин освен идиотски. Или геройски всъщност, от гледна точка на белгийците.
Загуба от Акурейри не е интересна, все пак ЦСКА ги отстранява. И тук пак се връщаме към Левски, който е единственият наш отбор отпадал от аматьори. Така че въобще не се опитвай да споменаваш някакви провали на ЦСКА в Европа защото за всеки споменат такъв мач аз ще ти кажа 3 много по-позорни на Левски.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 19 сеп 2010 21:29

milka написа:Обсебени от нормалните първични емоции след гола на Ернст в последната минута на "Инюню", масата червени фенове като че ли за момент забрави фундаменталните проблеми в ЦСКА, тикащи отбора и клуба към логичното стремглаво пропадане в бездната.И на най-заблудения фен с ален шал на врата би трябвало да е ясно, че с тези собственици, с тези директори и с повечето футболисти в Борисовата година ще продължат да го карат така, както се кара от двайсетина години насам - на парче.За перспектива и дума не може да става, работи се ден за ден, а евентуалните успехи ще са все по-епизодични и ще се появяват извън всякаква нормална логика, колкото да не е без хич.Оставаме малко настрана аматьорщината и глупостта на тези, които държат юздите на най-титулувания български клуб и ще се спрем върху това, което произведоха ритнитопковците с червени екипи в Истанбул. Наистина е жалко, че колкото и години да минат, каквито и треньори да се изредят на пейката, ЦСКА продължава да се опитва да измъква нещо в Европа с възможно най-допотопния и архаичен футбол.Не стига, че "армейците" неведнъж са си патили именно заради него, заради тази си настройка, ако може да минават през иглени уши, за да вървят уж напред, но и упорито, като последните глупаци да го повтарят и потретват. Вече и срещу едни и същи съперници...В четвъртък вечер Бешикташ бе адски слаб. Дали оттам са подценили мача или в момента са в такава форма, си е техен проблем. Но ако срещу турците стоеше един средностатистически европейски отбор, който играе грамотно и може да организира свястна атака, да си подаде 3-4 точни паса след центъра при тези зейнали огромни пространства, на "орлите" щяха бързо-бързо да им бъдат подсечени крилата с 2-3 гола и мачът да заспи.Да, но ЦСКА нито играе грамотно, нито има класата от средно ниво, нито явно има и достатъчно на брой изпълнители, които да застрашат сериозно противника. А възможности за това на "Инюню" имаше повече, отколкото човек може да си пожелае.В този си вид отборът на Йовановски е обречен на тотален крах в оставащите пет мача в групата.Със страх, с наливане на гипс, с липса на самочувствие, с постоянно губене на топката в собствената половина, с безадресното й изритване напред, с попадането на централния ти нападател в засада близо десетина пъти, естествено че няма как да се получи. Тези времена, когато това "връзваше", безвъзвратно отминаха.От вчера до днес четем всякакви отзиви и коментари на специалисти и журналисти, които в стремежа си да извлекат някакви дивиденти от мача със знак "плюс", вършат мечешка услуга на ЦСКА.
Достойна игра?
Случаен гол?
Нормално било "армейците" да вземат нещо?
Е, какво пък толкова - разни хора, разни критерии, разни идеали...

Милка, кой си ти бе бате, че ще кажеш на цяла България, че Цска бил обречен в Европа. Ако Цска не ти харесва, стани фен на Черноморец, те сега побеждават. Не ни трябват фенове като теб ! Запомни го ! Спри да пускаш глупави теми и да си отговаряш сам
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Върни се в “ЦСКА”