Честита победа, ЦСКА-ри
За огромно неудоволствие на всички синички посетители на червената част на форума армейците след слабо първо полувреме се сетиха какво трябва да правят и резултата не закъсня....
Не знам дали някой видя по-добре, но на мен ми се стори че Нелсън след някъде 10 минути игра нещо се контузи ( а може и да е влязъл не напълно готов за игра ) и според мен затова се върна назад по крилото вместо да се впуска в атаки напред...Добро овладяване за гола на Тонев а Шеридън го заби тоя гол супер спокойно...
Връщам си думите назад за Тибони - видя се, че в това момче "има хляб"...В днешния мач най-много ми хареса у него това, че покриваше огромен периметър и то ефективно, пресираше противниковите защитници, същото правеше и Шеридън докато не се поумори накрая...
Акуаро при отиграванията в наказателното поле на противника започва да ми заприличва на Сашо Тунчев...
P.S.: А къде е онзи слънчасал плужак, който беше направил даже отделна тема и твърдеше там, че мача бил уреден за 2:1 за Сливен...
Подуянчетата милите, изядоха си ушите от яд че бихме след слабото първо полувреме за нашия отбор
Така и не се научиха да си гледат в собственото канче...
Какво сега - ами след паузата да се готви Литекс

Айде, че вече си искаме титулярната защита, а Капитана да се връща в центъра и заедно с Галчев, Маркиньос и Нелсън/Трекаричи да бетонирват центъра и да изглеждаме солино в офанзива...
Айде браво и на Гьоре за куража - вече 3-ти мач май излиза с толкова много офанзивни играчи - това ми харесва