[29.08.2010] V кръг: Сливен 2000 - ЦСКА (София)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Lord_Dexter
Контакти:

Re: [29.08.2010] V кръг: Сливен 2000 - ЦСКА (София)

Мнениеот Lord_Dexter » 29 авг 2010 20:18

Blue Mind написа:
Lord_Dexter написа:
Blue Mind написа:Значи общо взето всички други видяха дузпата ,но не и феновете на ЦСКА . Волен или неволен човека спря атаката на Сливен с ръка в наказателното поле ,какво повече.. :?: ;)

Гръмни са ве, изяш са от яд 1:2 аиде бягай от нашия форум....

Пич въобще не ме я ят ,от какво да ме е ят от страхотната ви игра и как мачкате един великолепен отбор.. просто казвам ,че дузпа имаше иначе браво за обрата ;)

ЯД.... така се пише :) Страхотна или не взехме 3 точки. Гледай вие какъв футбол играете - тепърва ще видите на какво мясате :)
let's put a smile on that face...
Още много време ще чакате за славна история....

Потребителски аватар
Lord_Dexter
Контакти:

Мнениеот Lord_Dexter » 29 авг 2010 20:19

Да.А обръщалката в Четвъртък видя ли ти се съмнителна? Наби ли ти се нещо на очи тогава?[/quote]
Много вдигаш летвата и не даваш правилни примери.
Едно е да обръщаш мач в Европа, друго е умрял тим като Сливен, които с 20% напън и са готови.[/quote]
Кое не е правилен пример?
Двата мача 1-0 на полувремето.Двата мача се обръщат за 5 минути в началото на второто полувреме.
И май сменяш плочата.Отначало беше тото-мач,сега 20% напън.Какво ти е мнението последно след много внимателното гледане?[/quote]
"Отначало беше тото-мач,сега 20% напън."
Ми да де!Тото-мачовете(когато и двата отбора знаят за какво,упс,за колко играят) не изискват голямо напъване.Нали чаткаш?
"Двата мача 1-0 на полувремето."
С една разлика: в единия мач отборът,който победи и през двете полувремена беше по-добрия.Познай в кой?(жокер-удари греда+отменен гол)[/quote]
:lol: :lol: :lol: :lol: Много ви е ЯД ей :)

Потребителски аватар
etgecata1
Контакти:

Мнениеот etgecata1 » 29 авг 2010 20:19

Въпреки трагичното първо полувреме, ВАЖНИ СА 3-те ТОЧКИ...
Аз се радвам за Чавдаров, въпреки допуснатия гол, спаси 3-4 гола.
Излизаше добре при центриранита.
С класа е над това дебело недоразумение Караджов.
Ако тоя дървар днес беше на вратата първото полувреме отивахме на 3:0.
Дано вземем Мболи, ще е супер...
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 29 авг 2010 20:21

Честита победа, ЦСКА-ри :!:

За огромно неудоволствие на всички синички посетители на червената част на форума армейците след слабо първо полувреме се сетиха какво трябва да правят и резултата не закъсня....

Не знам дали някой видя по-добре, но на мен ми се стори че Нелсън след някъде 10 минути игра нещо се контузи ( а може и да е влязъл не напълно готов за игра ) и според мен затова се върна назад по крилото вместо да се впуска в атаки напред...Добро овладяване за гола на Тонев а Шеридън го заби тоя гол супер спокойно...

Връщам си думите назад за Тибони - видя се, че в това момче "има хляб"...В днешния мач най-много ми хареса у него това, че покриваше огромен периметър и то ефективно, пресираше противниковите защитници, същото правеше и Шеридън докато не се поумори накрая...

Акуаро при отиграванията в наказателното поле на противника започва да ми заприличва на Сашо Тунчев... ;)

P.S.: А къде е онзи слънчасал плужак, който беше направил даже отделна тема и твърдеше там, че мача бил уреден за 2:1 за Сливен... :twisted:

Подуянчетата милите, изядоха си ушите от яд че бихме след слабото първо полувреме за нашия отбор :lol:

Така и не се научиха да си гледат в собственото канче... :lol:

Какво сега - ами след паузата да се готви Литекс :twisted:
Айде, че вече си искаме титулярната защита, а Капитана да се връща в центъра и заедно с Галчев, Маркиньос и Нелсън/Трекаричи да бетонирват центъра и да изглеждаме солино в офанзива...

Айде браво и на Гьоре за куража - вече 3-ти мач май излиза с толкова много офанзивни играчи - това ми харесва :!:
Последна промяна от Yasso на 29 авг 2010 20:23, променено общо 1 път.
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 29 авг 2010 20:22

Lord_Dexter написа:
Lord_Dexter написа:
Blue Mind написа:Значи общо взето всички други видяха дузпата ,но не и феновете на ЦСКА . Волен или неволен човека спря атаката на Сливен с ръка в наказателното поле ,какво повече.. :?: ;)

Пич въобще не ме я ят ,от какво да ме е ят от страхотната ви игра и как мачкате един великолепен отбор.. просто казвам ,че дузпа имаше иначе браво за обрата ;)

ЯД.... така се пише :) Страхотна или не взехме 3 точки. Гледай вие какъв футбол играете - тепърва ще видите на какво мясате :)[/quote]
МЯЗАТЕ-така се пише :oops:
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
miros
Контакти:

Мнениеот miros » 29 авг 2010 20:26

Yasso написа:Честита победа, ЦСКА-ри :!:

За огромно неудоволствие на всички синички посетители на червената част на форума армейците след слабо първо полувреме се сетиха какво трябва да правят и резултата не закъсня....

Не знам дали някой видя по-добре, но на мен ми се стори че Нелсън след някъде 10 минути игра нещо се контузи ( а може и да е влязъл не напълно готов за игра ) и според мен затова се върна назад по крилото вместо да се впуска в атаки напред...Добро овладяване за гола на Тонев а Шеридън го заби тоя гол супер спокойно...

Връщам си думите назад за Тибони - видя се, че в това момче "има хляб"...В днешния мач най-много ми хареса у него това, че покриваше огромен периметър и то ефективно, пресираше противниковите защитници, същото правеше и Шеридън докато не се поумори накрая...

Акуаро при отиграванията в наказателното поле на противника започва да ми заприличва на Сашо Тунчев... ;)

P.S.: А къде е онзи слънчасал плужак, който беше направил даже отделна тема и твърдеше там, че мача бил уреден за 2:1 за Сливен... :twisted:

Подуянчетата милите, изядоха си ушите от яд че бихме след слабото първо полувреме за нашия отбор :lol:

Така и не се научиха да си гледат в собственото канче... :lol:

Какво сега - ами след паузата да се готви Литекс :twisted:
Айде, че вече си искаме титулярната защита, а Капитана да се връща в центъра и заедно с Галчев, Маркиньос и Нелсън/Трекаричи да бетонирват центъра и да изглеждаме солино в офанзива...

Айде браво и на Гьоре за куража - вече 3-ти мач май излиза с толкова много офанзивни играчи - това ми харесва :!:

И на мен след поредния си гол с глава Акуаро ми напомни за Сашо Тунчев.Дано и срещу Бешикташ ни напомни. ;)
НАШАТА ЛЮБОВ Е ПО-СИЛНА ОТ ВАШАТА ОМРАЗА

Потребителски аватар
Lord_Dexter
Контакти:

Мнениеот Lord_Dexter » 29 авг 2010 20:28

deepblue1963 написа:

Пич въобще не ме я ят ,от какво да ме е ят от страхотната ви игра и как мачкате един великолепен отбор.. просто казвам ,че дузпа имаше иначе браво за обрата ;)[/quote]
ЯД.... така се пише :) Страхотна или не взехме 3 точки. Гледай вие какъв футбол играете - тепърва ще видите на какво мясате :)[/quote]
МЯЗАТЕ-така се пише :oops:[/quote]
Ще имам впредвид, че така говорите в ПУДУЯНИ...

Потребителски аватар
сянка
Контакти:

Мнениеот сянка » 29 авг 2010 20:34

Абе хубаво се радвате на победата,но с тази игра и 1 точка ще е миражна в ЛЕ.Много,ама много слаб ЦСКА първото полувреме,страхотни 10 минути и след третия гол пак върнаха бавното темпо-дано са наясно,че с 10-15 минути проблясък в играта мачове в Европа не се играят...
За резервите,които влязоха има само една дума-трагични

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 29 авг 2010 20:36

Lord_Dexter написа:
deepblue1963 написа:

МЯЗАТЕ-така се пише :oops:[/quote]
Ще имам впредвид, че така говорите в ПУДУЯНИ...[/quote

Просто като правиш забележки за правопис - гледай и ти да не правиш правописни грешки ..... чорбарче !

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 29 авг 2010 20:38

сянка написа:Абе хубаво се радвате на победата,но с тази игра и 1 точка ще е миражна в ЛЕ.Много,ама много слаб ЦСКА първото полувреме,страхотни 10 минути и след третия гол пак върнаха бавното темпо-дано са наясно,че с 10-15 минути проблясък в играта мачове в Европа не се играят...
За резервите,които влязоха има само една дума-трагични

За мен е важно отборът да може да взима мачовете, в които играе трагично, тъй като когато играе добре най-вероятно ще си ги взима така или иначе.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “ЦСКА”