ЦСКА - Жребия!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

ZARAA
Контакти:

Re: ЦСКА - Жребия!

Мнениеот ZARAA » 27 авг 2010 16:08

Тежък жребий момчета,мисля че съперниците са по-силни от тези които ви се паднаха през миналия сезон,а и тогава имахте къде къде по-силен отбор..
Конкретно за Рапид имам най-много впечатления,защото играхме с тях и мога да ви кажа,че като гости не бяха кой знае какво,съдията ги спаси срещу нас,но като домакини мачкат.Хубаво гостуване направихме във Виена,препоръчвам ви го като дестинация :)
Срещу Бешикташ преди няколко години направихте силни мачове,1 гол не ви достигна като че ли,но пък имахте много по-добри играчи.
Порто си е Порто,всяка точка срещу тях ще е равна на голям успех.
Най-важното е да не бойкотирате отбора си,да пълните стадиона и да създавате атмосфера,тогава вече можем да говорим за шансове,но при полупразен стадион не вярвам и точка да вземете..

Потребителски аватар
hristov25
Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.

Мнениеот hristov25 » 27 авг 2010 16:10

Трудна група да, но не и невъзможна. Точно от типа на ЦСКА, това е място където да наберем скорост и да влезем в ритъм. Важното е да се борим до край и да има пълен стадион на домакинските мачове. Дано изиграем 6 незабравими мача и да докажем, защо сме ЦСКА.

Напред аремейци към нови победи!
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
Image

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 27 авг 2010 16:13

Udoji90 написа:Абе, хора, някъде видяхте ли да е излязла програмата за мачовете в групите? Доколкото знам, тя се определя автоматично от компютър, затова става ясна веднага след изтеглянето на групите. В Спортно шоу Гонг ще кажат 100%, но не ми се чака някак си. Миналата година по това време вече я имаше някъде, но не помня къде.

Никъде нищо не пише, аз също търся, но не намирам нищо.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 27 авг 2010 16:15

Гуу написа:
Udoji90 написа:Абе, хора, някъде видяхте ли да е излязла програмата за мачовете в групите? Доколкото знам, тя се определя автоматично от компютър, затова става ясна веднага след изтеглянето на групите. В Спортно шоу Гонг ще кажат 100%, но не ми се чака някак си. Миналата година по това време вече я имаше някъде, но не помня къде.

Никаде нищо не пише, аз също търся, но не намирам нищо.

В сайта на УЕФА още не е излязъл графика, така че чакаме.
I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...

ivan.stefanov
Контакти:

Мнениеот ivan.stefanov » 27 авг 2010 16:15

blue_ power1 написа:
dimitroff78 написа:Е и?

Паднали сме се със силни отбори, нормално е да не излезем от групите, защото ще отпаднем от грандове.

Кой ще ти каже нещо, ако паднеш от Бешикташ или от Порто?

Ще играем срещу много силни отбори и всяка точка ще е успех, това е, което е важно.

Да си мислят сините смърфове с тяхната "супер лесна група", била ги целунала съдбата и так дале.

Пожелавам им най-искрено успех и наистина се надявам да минат "супер лесната" им група, аз лично ще им ида на крака на стадиона и ще им ръкопляскам.

Нали им е лесна групата, да бият наред!

А ние... ние ще си я мъчим някак си и ще се пробваме някъде да покажем зъби, програмата максимум сме си я изпълнили, отборът е в криза и так дале. Затова... всичко от тук нататък е дюшеш.

Така се играе по-добре, нека синият колос да отсрами България, нали са новия ервобоец и са велики, казвам го най-искрено.

ЕЙ СМЕШНИЦИ,като падахме от колосите Барса,Челси и Вердер се осрахте да се бъзикате,а сега кой щял да им каже нещо срещу Порто и Бешикташ,къде са тия,къде са първите,хайде малко по-сериозно и недейте да се правите на ощипани селски моми, а.....?

Споко. Тия отбори са за ШЛ (Бешикташ и особено Порто) и по случайност дето се вика не са там. Барса и Челси са по-големи, Вердер са от една черга с Порто и Бешикташак, но така или иначе изобщо не ви брояха за живи и си правеха каквото си искат, а те не искаха да ви бият с много, че да не хабят ток, защото въпроса беше да се излъжат помежду си.

batelevski
Контакти:

Мнениеот batelevski » 27 авг 2010 16:16

Аз доколкото помня първо се събират представителите на клуба и ако не успеят да се разберат за мачове се тегли жребий, но този жребий май беше след 1 седмица примерно, смисъл не точно днес..

Потребителски аватар
Хан Крум

Мнениеот Хан Крум » 27 авг 2010 16:17

batelevski написа:.ЦСКА без големи надежди, квото стане, а Левски още преди да са срещнали досега сериозен съперник говорят за излизане от групите, но само времето ще покаже.

Това състояние е описано в научната литература като "телешка еуфория" . Реално е да очакваме между 0 и 5 точки за двата отбора .
ЦСКА обаче може да си надскача възможностите в Европа .
Любопитно е как евроидиотите се точат на белгийци , като си спомним Аалст и Беверен . Да не споменаваме свещенни за всички българи град Антверпен. 8-)
Бате Борате,
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 27 авг 2010 16:18

batelevski написа:Аз доколкото помня първо се събират представителите на клуба и ако не успеят да се разберат за мачове се тегли жребий, но този жребий май беше след 1 седмица примерно, смисъл не точно днес..

Ама тогава целият цирк с дирижирането днес се обезсмисля.
Последна промяна от Гуу на 27 авг 2010 16:21, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
petre1984
Контакти:

Мнениеот petre1984 » 27 авг 2010 16:21

Да групата изглежда трудна на пръв поглед. Според мен ще стане ясно като почнат мачовете. Мисля, че резултатите на тоя етап не са чак толкоз важни. Има доста нови момчета в отбора и ще трябва време. Все пак това не е последния път, в който ЦСКА ще играе в Европа, така че колкото повече опит и самочувствие трупат момчетата толкова по добре. Ако тоя път успеят да запазят отбора на поне на 80% за догодина може да се мисли за нещо по сериозно. УСПЕХ на ЛЮБИМИЯ отбор и кой знае може да се случи нещо което само истинското червено сърце усеща и чувства. САМО ЦСКА.
Аз го правя защото мога! Аз мога защото искам! Аз искам защото ти каза, че не мога!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 27 авг 2010 16:24

storm написа:На*рахте се още преди мачовете :) :) Примирихте се ,че ще ви бият и започнахте да се оправдавате "не свършвал света " "не било война" "какво като сме последни " :)

Поне не съм се издул в облаците!Ако изобщо падна,няма да ме боли,защото съм на земята :!:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”