Parmalat написа:Кашчей знам толкова колкото пише по новините за марката ЦСКА.Доколкото съм запознат сега се чака решение ще бъде/или няма да бъде ЦСКА наследник на АС 23 от най-висшите съдебни органи.

Ако бъде признат ЦСКА автоматично стадион Българска Армия става собственост на армейците.И те ще могът да го модернизират.Нееднократно Титан заяви желание да стопанисва стадиона,но само ако е тяхен под формата на концесия за 30 години или повече.
Хайде пак, но този път по-бавно, защото явно трудно възприемаш написаното, когато пиша бързо:
Преди 3-4 месеца се разшумя около този случай, като информациите (които бяха даже със запетайките еднакви по всички сайтове) бяха, че ЦСКА
вече има съдебно решение, което не подлежи на обжалване?!?!, като това си беше чиста проба проверка на почвата.Никой не можа да каже кой съд и на коя инстанция е издал това решение.Видя се, че нещата не се приемат еднозначно, а на всички нецесекари им е пределно ясно за какво става дума в тези опипвания на общественото мнение.Сега, в тази тема, ти заявяваш, че решение по делото предстои, като също не можеш да обясниш къде се води това дело и по кой процесуален кодекс(второто е без значение, но и аз опипвам почвата

).Попитах и на кой от двата отбора, основали АС-23 е наследник ЦСКА, или и на двата-пълно мълчание.Попитах, защо не искате да сте наследници на Шипка и Спартак Подуене-пълно мълчание.През 1969-а се обединихте със "Септември", та те, като бивша част от вас(ако още ги има на картата нейде) дали също нямат право да претендират за наследство от АС-23.Да не говоря за правната страна и това, че при подписване на подобно обединение се вписва и клауза за наследяване на активи и пасиви-вие ще платите ли с лихвите за 64 години, пасивите, които е имал АС-23, защото не съм убеден, че отборът е имал само активи?Понеже ЦСКА се явава конгломерат от поне 10 обединени през годините отбори, то би трябвало да сте наследници на всички тях, а не само на този, който е имал стадион в центъра на София.Като казвам наследници, виж по-горе какво се наследява-не само вземанията, но и дълговете.Може Шипка да са дължели на бай Григор касапина пари за 2 кила месо, ама сега това ще е цяла кравеферма, с натрупаните през годините лихви-това е само пример, да не почнеш да ми обясняваш нещо за бай Григор сега

Както гордо носите емблемата с петолъчката и годината 1948, така гордо ще носите и емблемата с двата лъва и годината 19...., защото това не е краят, нали се разбрахме.Трябва да се установи, дали Атлетик или Слава са по-старият отбор, та да ги наследите и тях, та може да станете и най-старият отбор в България

Всъщност, вие май сте отборът с най-много имена в световният футбол:Атлетик, Слава, АС-23, Чавдар, Шипка, Спартак, Септември при ЦДВ, Народна войска, ЦДНВ, ЦДНА, ЦСКА, ЦСКА "Червено знаме", ЦСКА "септемврийско знаме", Средец, ЦФКА "Средец", ЦСКА, ПФК ЦСКА