7 Кръг/Славия - ЦСКА /30.08.2025/ 21:15 ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

peliforewer
Контакти:

Re: 7 Кръг/Славия - ЦСКА /30.08.2025/ 21:15 ч.

Мнениеот peliforewer » 31 авг 2025 01:38

danko_sot написа:За мен лично Керкез не знаеше през голяма част от мача къде се намира!!!

Очевидно, че Заги го беше тотално разгадал в първоначалната формация .

- Вадиш Пастор, пускаш Турицов .

Вадиш Теодор, пускаш Антонов WTF :?: :idea: :roll:

Някой разбра ли с ква схема играхме между смяната на Теодор с Антонов и червения картон на а Ето'о, щото аз- Не. Очевидно преминахме с четирима в защита, като Турицов си игра десен бек, а Антонов пред него дясно крило, за да уплътним фланга. От другата страна обаче не ми стана ясно кой заигра пред Санянг като ляво крило и каква беше тази формация изобщо, в която заиграхме.

Изобщо разграден двор отвсякъде!!! Няма колектив, няма организация и спойка. Абсолютно и тотално разочарование.

Душан си ги върти едни и същи лафове, но вече минаха 6-7 кръга и ние бяхме последни преди този мач, а сега сме с две места нагоре заради Спартак и Ботев, които са с мач по-малко мисля.

Другото, което си мисля е, че има нещо много гнило отвътре в клуба, което няма как да знаем.

Дали е Тото с мачове, дали някаква друга завера има , Но има нещо много гнило вътре в клуба в момента. Иначе аз не мога да си обясня по логически начин това, което се случва.

Керкез не е адекватен, започва за втори пореден мач с трима централни защитници и за втори път като по чудо не загуби срещата.Тази точица я дължим единствено на Ето,о и Бусато.Връщам малко времето назад и се питам защо когато ЦСКА имаха Делова, Купър и Лапеня, Керкез не пробва да играе с трима ЦЗ.Връщам се на мача със Славия, губиш на почивката и единствената смяна която правиш е Турицов, той ли ще ти обръща срещата.След това вадиш Теодор Иванов и Питас за да играят Антонов и Брахими.Предният мач се видя, че Брахими е далеч от някаква форма, но Керкез го налага, да добавя, че той трябваше да е пред Санянг, не си го видял, и аз.Малко и за Антонов, хубаво е да има млади български футболисти, но Антонов нито е водил подготовка с първият отбор, нито е готов да играе при мъжете.Днес не видях едно добро отиграване от него, а физически беше гроги само след 45 мин.игра, същото се отнася и за Панайотов, че и за Теодор Иванов/ много слаб мач днес явно постоянните смени на позиции и партньори му влияят/.Единствената смяна която показа нещо беше Скаршем.И в предния и в този мач вместо да пускаш млади неопитни момчета е нормално да играят Илиян Илиев и Скаршем защото имат опит и няма така да ги мачкат.Един отбор започва да се прави от защитата, а ние сме разграден двор, Лапеня на два пъти покри засади и ни вкараха 2 гола, в дясно на защитата ни футболистите на Славия правиха каквото си искат.Приказките на Керкез как щели сме да бием ако не бил червеният картон е подигравка с феновете на ЦСКА.Достатъчно сме на ясно, че този мач ЦСКА нищо не игра и преди и след червеният картон.Единствено ни спасиха две гениални отигравания на Ето,о и спасяванията на Бусато.Сега Керкез щял да прави лагер в Банско, всеки ден в който Керкез е треньор оттук нататък е загуба за ЦСКА.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 31 авг 2025 01:57

Гледам го този "кошмар" на снимките по сайтовете след гола, сложил ръка на устата? Това към феновете да "мълчат" ли е било? :lol: :lol:

Dust написа:
MASTER_COOL написа:Оставка! Ицо Янев да си идва у дома!

Няма никаква причина да оставят рахатлъка си в клубните отбори (визирам и Тунчев) за да дойдат в този ЦСКА.
Това хоро го играхте с Томаш

Какъв рахатлък? АКо ги взимат, сигурно ще им дават за един месец колкото иначе изработват за 6 или за година в настоящите си отбори. След като ги уволнят след няколко месеца, ще прибере заплата за още 1-2 години като неустойка :lol: Кой точно ще бяга от това да работи 2-3 месеца и да изкара пари колкото ако работи гоооодини наред в настоящия си клуб? :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

На линия
Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 31 авг 2025 03:09

4x4 написа:Коефициента за над 3.5 гола със сигурност е бил доста висок.

Ако някой тръгне да урежда мач, бАш на тоя пазар няма да е. Да е бил висок, колко висок да е, между 3.5 и 4 коеф върви обикновено за Ефбет лига, за мачове, където се очакват повече голове и е под 3 в други първенства.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 31 авг 2025 09:28

Какво тото? От два месеца се вижда, че този отбор на ЦСКА е слаб и всеки с лекота взима точки от нас. По-скоро би било изнаненада, ако червените с този треньорски екип спечели мач, да не говорим за два поред, независимо от коефиентите. На практика букитата правят услуга на по-смелите и разбиращи от футбол участници в тотото.

За мен основният виновник за слабото представяне е Керкез. Вски друг треньор на негово място с настоящите ни футболисти, би постигнал по-добри резултати. Керкез дори не забелязва или се прави, че не забелязва изключително посредствената игра на отбора под негово ръководство, което не му прави чест - явно неустойката е нещото, което му се привижда, не успешен ЦСКА. Тук вече можем да говорим за слабости в управлението на клуба, допуснал да се сключват неизгодни за ЦСКА договори.

Не може да не направи впечатление, че при наличието на тези слаби защитници, с които разполагаме, вместо да се стреми да уплътвява подстъпите към Бусато, Керкез прави точно обратното. Много ясно, че при тази несигурна защита и в предни позиции няма да вървят нещата.

Освен това Керкез непрекъснато прави рокади в отбора, което води до липса на стиковка между играчите и отделните линии. Вярно е, че има обективни причини, но можеше при правилна работа да има по-голяма яснота относно състава.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 31 авг 2025 09:48

peliforewer,

Моето мнение за Антонов е, че се включи съвсем прилично в мача, раздаде се. С бързината си по фланга принуждаваше Славия да ангажира двама защитници за негото опазване. Стремеше се да държи топката далеч от наказателното ни поле, което бе важно при наличието на 9 полеви футболисти. Освен бързина дмонстрира и нелоши технически умения.

Включи се добре и в защита. Вярно, че физически все още не изглежда добре, но на този етап и едно полувреме за него е нелоша алтернатива за треньорите на ЦСКА.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 31 авг 2025 10:09

Да, и аз съм на мнение,че вината е на треньора. Пастор го минаваха няколко пъти не с финт, а с комбинация. Което показва, че в зоната му е имало прекалено много празно пространство.
И какво прави Керкез? Не подсилва тази зона, а вкарва Ванката на мястото на Пастор.
Е що цяло полувреме не дръпна малко Ето О и португалеца назад, когато се защитаваме? Чак към края на мача разбра, че имаме нужда от бекове и крила и смени схемата.

AntonToni
Контакти:

Мнениеот AntonToni » 31 авг 2025 10:21

Лошо ама,от петимата излезли титуляри защитници, най-стабилно играха Санянг и Кордоба!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 31 авг 2025 10:34

Аз имах голям кредит за Керкез преди този мач, но това, което видях снощи ми промени мнението.

Значи искаше нови и се взеха нови. Започна с Иванов ( трансфер по негово желание уж) , Жордао ( пак нов), Пастор (нов), Сегер (нов), Годой (нов). Това е почти половин отбор все нови.

Резултатът трагичен!!!

Второто полувреме странни смени.

Променяш схемата по никое време като пускаш момче, което наистина не е водило подготовка и няма физиката да се противопостави. При наличие на Илиев, Додай, Брахими ( двама нови).

Аз твърдя, че при смяната на Иванов с Антонов заиграхме някаква сбирщина. Целта беше просто са се уплътни десния фланг, а от ляво- кучета ни яли.

Керкез просто изпусна контрола на мача.

Те и действията и жестовете му бяха такива. Няма да се развика, да скочи на аутлинията. Не! Клати глава и гледа тъжно.....

След мача- Пълна Трагедия пак.
Обяснява някакви глупости, че сме щели да бием, ако не бил червения картон. Мрън-мрън.

Бойко Величков- Пълна Трагедия. Срам! Никакво достойнство няма тоя човек. Питат го за треньора и той си казва в прав текст, че като са го назначили са му казали, че решенията се взимат от всички спортни фигури.

Кои са Тея спортни фигури?????? Ти си СД, не е Бай Добри СД.

За трансферите не отговаряш, за треньора не отговаряш..... Ами за какво отговаряш????

Да даваш интервюта след мач и да гледаш като ******.

Много жалка история сме на всякакво ниво. И футболистите ни, и ръководителите ни, треньори- Всичко!!!

А може би трябва да добавя и фенове. Къде е Сектор Г? Къде сме ние? След мачовете явно вече се приема за нормално това.

Имам чувството, че всички в тоя клуб вече са се примирили. Ще си я караме така и ще си живуркаме, докато стане стадиона, а после не е много ясно какво ще се случи.

Срам, Срам, Срам!!!!!!!!!!!!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 31 авг 2025 11:08

3-4-3 е тактика за сработени отбори, с перфектни физически и тактически халф-бекове,които сноват по фланга и се връщат скорострелно в защита, с бързи централни защитници които си знаят и кътните зъби и покриват оголените флангове при нужда. За нас в момента 4-4-2 е най -подходяща с акцент на контраатака и повече атаки през центъра защото нямаме и подходящи крила.

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Мнениеот redhooligan » 31 авг 2025 11:27

Mitata написа:peliforewer,

Моето мнение за Антонов е, че се включи съвсем прилично в мача, раздаде се. С бързината си по фланга принуждаваше Славия да ангажира двама защитници за негото опазване. Стремеше се да държи топката далеч от наказателното ни поле, което бе важно при наличието на 9 полеви футболисти. Освен бързина дмонстрира и нелоши технически умения.

Включи се добре и в защита. Вярно, че физически все още не изглежда добре, но на този етап и едно полувреме за него е нелоша алтернатива за треньорите на ЦСКА.

И моето мнение се покрива с твоето. Както писах в предишен коментар дори да беше странна смяната която направи Керкез, Антонов се включи добре.
P.S. Вече доста време мина от както Луиджи Симони ( лека му пръст ) казваше: най-добрата защита е атаката. Да не успя да ни направи шамьони, но играехме доста добър футбол при него.
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

Върни се в “ЦСКА”