danko_sot написа:За мен лично Керкез не знаеше през голяма част от мача къде се намира!!!
Очевидно, че Заги го беше тотално разгадал в първоначалната формация .
- Вадиш Пастор, пускаш Турицов .
Вадиш Теодор, пускаш Антонов WTF :?: :idea: :roll:
Някой разбра ли с ква схема играхме между смяната на Теодор с Антонов и червения картон на а Ето'о, щото аз- Не. Очевидно преминахме с четирима в защита, като Турицов си игра десен бек, а Антонов пред него дясно крило, за да уплътним фланга. От другата страна обаче не ми стана ясно кой заигра пред Санянг като ляво крило и каква беше тази формация изобщо, в която заиграхме.
Изобщо разграден двор отвсякъде!!! Няма колектив, няма организация и спойка. Абсолютно и тотално разочарование.
Душан си ги върти едни и същи лафове, но вече минаха 6-7 кръга и ние бяхме последни преди този мач, а сега сме с две места нагоре заради Спартак и Ботев, които са с мач по-малко мисля.
Другото, което си мисля е, че има нещо много гнило отвътре в клуба, което няма как да знаем.
Дали е Тото с мачове, дали някаква друга завера има , Но има нещо много гнило вътре в клуба в момента. Иначе аз не мога да си обясня по логически начин това, което се случва.
Керкез не е адекватен, започва за втори пореден мач с трима централни защитници и за втори път като по чудо не загуби срещата.Тази точица я дължим единствено на Ето,о и Бусато.Връщам малко времето назад и се питам защо когато ЦСКА имаха Делова, Купър и Лапеня, Керкез не пробва да играе с трима ЦЗ.Връщам се на мача със Славия, губиш на почивката и единствената смяна която правиш е Турицов, той ли ще ти обръща срещата.След това вадиш Теодор Иванов и Питас за да играят Антонов и Брахими.Предният мач се видя, че Брахими е далеч от някаква форма, но Керкез го налага, да добавя, че той трябваше да е пред Санянг, не си го видял, и аз.Малко и за Антонов, хубаво е да има млади български футболисти, но Антонов нито е водил подготовка с първият отбор, нито е готов да играе при мъжете.Днес не видях едно добро отиграване от него, а физически беше гроги само след 45 мин.игра, същото се отнася и за Панайотов, че и за Теодор Иванов/ много слаб мач днес явно постоянните смени на позиции и партньори му влияят/.Единствената смяна която показа нещо беше Скаршем.И в предния и в този мач вместо да пускаш млади неопитни момчета е нормално да играят Илиян Илиев и Скаршем защото имат опит и няма така да ги мачкат.Един отбор започва да се прави от защитата, а ние сме разграден двор, Лапеня на два пъти покри засади и ни вкараха 2 гола, в дясно на защитата ни футболистите на Славия правиха каквото си искат.Приказките на Керкез как щели сме да бием ако не бил червеният картон е подигравка с феновете на ЦСКА.Достатъчно сме на ясно, че този мач ЦСКА нищо не игра и преди и след червеният картон.Единствено ни спасиха две гениални отигравания на Ето,о и спасяванията на Бусато.Сега Керкез щял да прави лагер в Банско, всеки ден в който Керкез е треньор оттук нататък е загуба за ЦСКА.