Айде, стига! Миналата година по същото време бяхме похарчили вече 3 млн. евро за селекция, а сега с един косовар и трима българи сме вече "наваксали"?!
Кордоба през миналата година ни струваше близо милион евро, а за косоваря едва ли сме платили повече от 150-200 хил. евро! В Маркета пише 350 хил. евро, но не ми се вярва да сме дали толкова и ръководството да обяви, че сумата по трансфера е конфиденциална!
А за момчето на 20 години, което може да се окаже първи избор за атаката ни какво да кажа?! И въобще може ли да има сравнения с миналата година и очакванията ни тогава?!
Tрансфери и контроли лято 2024
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Tрансфери и контроли лято 2024
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Има страхотни физически данни момчето, играе много добре с глава, силен десен крак. Стипич и треньорския щаб трябва да го наложат в стартовият състав. Може да се окаже перфектният централен нападател
CSKA 78 написа:Айде, стига! Миналата година по същото време бяхме похарчили вече 3 млн. евро за селекция, а сега с един косовар и трима българи сме вече "наваксали"?!
Кордоба през миналата година ни струваше близо милион евро, а за косоваря едва ли сме платили повече от 150-200 хил. евро! В Маркета пише 350 хил. евро, но не ми се вярва да сме дали толкова и ръководството да обяви, че сумата по трансфера е конфиденциална!
А за момчето на 20 години, което може да се окаже първи избор за атаката ни какво да кажа?! И въобще може ли да има сравнения с миналата година и очакванията ни тогава?!
Стига си ревал. Миналата година похарчихме 3 млн. евро и последва един от най-слабите ни сезони. А и миналата година според теб парите откъде дойдоха? Мога да ти кажа, че не бяха от Ганчеви, а много лесно може да провериш колко сме харчили при тях последните 8 години. Също така Борносузов със сигурност няма да ни е основният нападател, така че по-спокойно и дай да даваме оценки, когато прозорецът затвори.
Номерът е да вземеш с малко пари качествени играчи, а не обратното.
Лично за мен най-добрият ни трансфер до този момент е за без пари, визирам този на Дюлгеров. Това момче може да захапи след Бусато и да пази поне 5-6 години при нас. Вратарският пост е изключително важен!
Босненецът мисля, че е взет за първа резерва, ама кой знае.... Така че 350 хилки си е нормално.
Тасев си мисля, че може да не стане някаква галактическа звезда, но може да ни бъде полезен. Той е на 22 и има накъде да се развива, така че той ще става все по-добър, дори и първият му сезон да не е блестящ.
Относно Борносузов, този ми е най- голямата загадка. Той горе-долу има ръста на Питър Крауч, ама не е такава хилка като оня. Интересно ще ми е да го видя в игра, но в последните години някои юноши се завърнаха в България след като са прекарали години в младежките формации на западноевропейски клубове и все пак не успяват да се наложат дори в България. Ето го Шопов при нас, а този Никола Илиев беше уж звезда при юношите на Интер, но ей го на- твърда резерва в числото, а сега в Ботев ще видим.
И все пак си мисля, че най- силните ни трансфери и като пара и като качество тепърва предстоят. Ще има още офанзивни играчи. Но селекцията ни като цяло ми се струва добре, най-важното е, че от четирима нови, трима са българи.
Лично за мен най-добрият ни трансфер до този момент е за без пари, визирам този на Дюлгеров. Това момче може да захапи след Бусато и да пази поне 5-6 години при нас. Вратарският пост е изключително важен!
Босненецът мисля, че е взет за първа резерва, ама кой знае.... Така че 350 хилки си е нормално.
Тасев си мисля, че може да не стане някаква галактическа звезда, но може да ни бъде полезен. Той е на 22 и има накъде да се развива, така че той ще става все по-добър, дори и първият му сезон да не е блестящ.
Относно Борносузов, този ми е най- голямата загадка. Той горе-долу има ръста на Питър Крауч, ама не е такава хилка като оня. Интересно ще ми е да го видя в игра, но в последните години някои юноши се завърнаха в България след като са прекарали години в младежките формации на западноевропейски клубове и все пак не успяват да се наложат дори в България. Ето го Шопов при нас, а този Никола Илиев беше уж звезда при юношите на Интер, но ей го на- твърда резерва в числото, а сега в Ботев ще видим.
И все пак си мисля, че най- силните ни трансфери и като пара и като качество тепърва предстоят. Ще има още офанзивни играчи. Но селекцията ни като цяло ми се струва добре, най-важното е, че от четирима нови, трима са българи.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
ЦСКА II завърши наравно 2:2 срещу тима на Беласица (Петрич) в първата контрола на отбора на лагера в Банско. Срещата се игра на стадион "Цар Самуил" в град Петрич и стартира в 18:00 часа. Точни за "армейците" бяха Антон Толев (64') и Радослав Живков (89').
Утре две контроли
ЦСКА - Макаби Пехтах Тиква от 11:30 часа
ЦСКА - Раднички Ниш от 17:30 часа.
ЦСКА - Макаби Пехтах Тиква от 11:30 часа
ЦСКА - Раднички Ниш от 17:30 часа.
Днес е 4 Юли. Селекцията на ЦСКА започна преди точно 4 дни.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Надявам се Борносузов да стане титуляр и капитан на ЦСКА.
https://www.facebook.com/watch?v=502621362341080
Преди десетина години съблекалнята е била под негово ръководство :)
https://www.facebook.com/watch?v=502621362341080
Преди десетина години съблекалнята е била под негово ръководство :)
-
- Контакти:
Радвам се, че я няма еуфорията от миналогодишните летни трансфери, аз също бях един от наивниците.Тогава едни пари бяха дадени от единият собственик, другият който се изявяваше и като главен скаут докара в България едни известни имена, но те решиха, че в ЦСКА могат да си вземат заплатите и без да се напрягат много.Сега съм сигурен, че подбора на идващите футболисти се прави много по професионално, а вярвам, че скаута който се върна от Кипър ще се докаже.Явно се разчита и на експертизата на Лъчо Танев.Видях мнение, че номерът бил без пари да вземаш добри футболисти, това е идеално само дето рядко сработва.По първите стъпки на новото ръководство се вижда, че се работи добре, а работата е огромна, три отбора, ДЮШ, Армията, Панчарево, прекратяване на договорите с излишните футболисти.Така, че да ги оставим да работят спокойно, а не да ги награбваме още от първия ден за "неправилно дишане " .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Няма да споря кой е направил селекцията през миналата година! Въпросът е, че тя беше факт! А сега явно се опитваме с трици маймуни да ловим! А може би понеже през миналата година селекцията беше провал, то 10-на пъти по-евтината селекция през настоящата година ще е успех?! Успех на тези, които вярват на подобни глупости! :)
ПП Знае ли човек, може би веднъж по-евтиното ще излезе по-евтино?! Ха-ха!
ПП Знае ли човек, може би веднъж по-евтиното ще излезе по-евтино?! Ха-ха!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]