Зимна подготовка и трансфери 2023/2024 година

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

gihuelo
Контакти:

Re: Зимна подготовка и трансфери 2023/2024 година

Мнениеот gihuelo » 25 яну 2024 15:50

Е изгониха го Юга през второто полувреме. :)
Грам не му се играе на тоя ! Поне да не е капитан.
Иначе иранците нямаха положение през второто полувреме а гола падна след рикошет в Християн Петров .
Асприля - нищо
Антонов - нищо , но поне тича.
Малката Чорба- нищо
Марк- игра много малко за да се оценява. Влезе на мястото на изгонения Юга .
Скаршем - горе долу добре.
Турицов- муха без глава
Фаетон- според мен най-добрия докато беше вътре.
Шопов - безумно слаб (втори мач подред) !
Новата перла Санянг- един път се срещна с топката.
Линдсет- добре
Естрада - лъжеше по 2-3 ,но много муден - все едно играе в квартала .
Хр.Петров-добре
Това видях аз.
Сега чакаме статия на Линдарев и Домузчийски за да ни убедят колко добре сме играли и че Шакич се доближава до Меси.
Мисля че нормална игра за подготвителен лагер.

zieek91
Контакти:

Мнениеот zieek91 » 25 яну 2024 16:20

Подготвителен лагер е, да контрола е, но това дето показват на терена е абсурдно. Неадекватни отигравания, докосвания, нищо смислено на терена, поне малко хъс, желание да се види. Безлично представяне.

Потребителски аватар
dragoni
Контакти:

Мнениеот dragoni » 25 яну 2024 16:58

Както и коментаторите в студиото отбелязаха...МНОООГО ЗЛЕ.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 25 яну 2024 20:20

Малките сега е време да се доказват....нищо! Шопов е ясно че не става, втора година вече. Държат го щото никой не го иска. Турицов не му се играе иска да бяга у Швейцария. Естрада му е все тая....той е под наем. Африканското момче може да го ползват за водоноска, конуси да нарежда, нещо в кухнята да помага. Асприля- той си каза човекът че е с хронична контузия в коленете. Бразилецът още го няма....кога ще дойде не е ясно.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 25 яну 2024 23:09

едно и също откакто ниския дойде в ЦСКА. Очаквам след това менте да върнат Белчев, после двама-трима сръбски новобранци за цвят и пак маестро-музика. Дотук едиственото хубаво при джудже е, че показа модерни картинки за стадиона.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 26 яну 2024 10:39

Не мисля, че има по-крайни фенове от нас ! След само два мача, след само две контролни тренировки - режем вени :lol:
Безобразни сме !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 26 яну 2024 11:00

Е, ... сефте!
На НЕМ вече веднъж му спретнаха организирано изгонване за резултати в контроли, в края на лятото се опитаха да му организират изгонване преди да е минал границата, та сега ли .....
Нищо ново под слънцето, ... все пак "ние сме ЦСКА!"
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 26 яну 2024 11:20

Добре де хубаво че са контролни срещи .
Не е мерадодавно с официален мач ама не трябва ли да се опитваме да целим вратите ?
Не трябва ли да се пробват някакви други схеми при евентуален различен противник?
И Корона и иранците играха открито срещу нас , аз си представям Етър или Хебър като сложат 10 човека пред наказателното поле , ние и центъра няма да минем.
Никога не съм говорил за схеми на игра ама поне нещо друго да се пробва !
Айде ако вървеше тази схема да не я пипа ама тя не върви.
Юга е станал още по-бавен и е нормално да има 4 жълти за два мача :) Ами те минават като изтребители около него :) Как да ги спре иначе ако не с ръце?
Шопов отдясно е карикатура . Не може НЕМ да не вижда , че след като спре топката винаги си я наглася на левия крак. Това аз го виждам , камо ли той.
Вероятно тренираме да не вкарваме голове , но после ще почнем изведъж :)
Дано се случи нещо.
Смея да твърдя че съм гледал 7-8 пълни мача на дубъла този сезон (може повече от НЕМ да съм гледал) и Чорбаджийски играе на съвсем друго място и му се получават нещата ( вярно във В група) вчера му е.... ма...та на каква позиция го пусна.
Даже Линдарев вчера се направи на разсеян и каза че имал работа и не е гледал мача :)
Тоя нема ли кабелна с опция за връщане ! Ама по-добре че не го е гледал , че кой знае каква статия щеше да пусне.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 26 яну 2024 12:07

Днес Крумовград играят с Корона и въпреки че мач с мач не си приличат , ще гледам с интерес как ще се представят срещу Крумовград.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 26 яну 2024 12:54

ЦСКА стартира операция по привличането на петима млади българи от родния елит, научи БЛИЦ. Става въпрос за едни от най-добрите наши играчи, които блестят в ефбет Лига. Идеята е най-късно от лятото двама защитника, един халф, крило и нападател да подпишат с „червените“.
Всъщност, първата сделка се пече и ще бъде обявена официално всеки момент. БЛИЦ първи писа, че ЦСКА се е договорил с Арда за младежкия национал Мартин Стойчев. Късно снощи „червените“ са се споразумели и със Септември, който държи правата на десния бек, а Мартин е подписал своя договор. Привличането на 20-годишния талант ще бъде обявено официално днес. Най-вероятно още преди обяд.
„Другите четирима са също отлични имена. Те си имат цена и ще бъде платено за тях. През следващия сезон ще се залага на немалко българи“, гарантираха източници на БЛИЦ.

---------------------------------------------------------------------------------------
След вчерашната нелицеприятна картина верните журналисти се събудиха. Очаквам до един-два час да излезе нещо за стадиона :)

Върни се в “ЦСКА”