volf написа:trokadero_ написа:Момчета ЦСКА показа , че печели винаги и всичко срещу Лудогорец
С този мач се доказа , че рано или късно им идва края - да се борят от страх да вземат 1 точка - къде са им скъпоплатените чужденци борещи се за Лига Европа ? Именно в това се изразява дъното им , защото ЦСКА играе със свободни агенти и въпреки това бяха много по-класния отбор на терена.
Победата ли ? - победата е над 20 000 души на стадиона милеещи за ЦСКА , баща и синове със шалчета в ръце и забавлявайки се на стадиона! Ето това е победата драги ми съфорумци - това е ЛЮБОВТА , която никой не може да си купи , а още по-малко Лудогорец на Киро , който вижда накъде отиват нещата и се тресе от страх! Ето това не се купува и никога няма да го имат.
Затова момчета , ЦСКА спечели и винаги ще печели.
Поклон пред всички на стадиона
Напред !
Нямаше ги "скъпоценните чужденци"!
Лудогорец игра с резервния състав и с повече скъпоценни българи от вашите, за да не убие интригата в първенството.
Странно как все в тоя мач се убива интрига за първенство

. Аз ако бях Домуса и трябваше да убивам интрига за първенство, щях да направя някой друг Х преди съответното дерби, та като дойде мача, точковият актив да е съкратен и наистина нещата да са под пара. И гледай тогава наистина интрига и рейтинги по телевизията и на терена. И тогава, ако са толкова добри, както се твърди щяха да си бият като пичове на Армията и хем ти интрига в мача, хем и все пак останала такава занапред. Ама нейсе, явно г-н Домусчиев не е предвидлив бизнесмен излиза

(а всички знаем, че това не е така).
Ей, Богу - и всичкото това по презумпция на собствените им фенове, които ей така с лека ръка сочат собствения си отбор в симулативна игра и са ок с това

.
Е те това вече е най-голямото дъно, което някога съм виждал за БГ футболни фенове

. По-надолу няма как.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]